kostaskiou Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Καλησπερα σε ολους, δεν ξερω καν αν εχω βαλει σωστο θεμα αλλα μπαινω στο ψητο Λοιπον θελω να παρω εναν υπολογιστη ετοιμο με δοσεις απο τον κωτσοβολο χωρις πιστωτικη και θα ηθελα να ρωτησω το εξης, εχω παρει μια καφετιερα προσφατα και ακομα δεν την εχω ξεπληρωσει και θελω να παρω και τον υπολογιστη αλλα δεν ξερω αν ειναι εφικτο, ειναι? η αλλη μου ερωτηση ειναι ο υπολογιστης κοστιζει κανονικα 2200 ευρω και εχει εκπτωση στα 1500, εαν γινεται να το αγορασω με δοσεις μαζι με την εκπτωση θα δινω την δοση καθε μηνα μεχρι να φτασει το οριο 1500 η 2200? Και αν ληξει η εκπτωση μεχρι τοτε? Επιπλεον ο τοκος παιζει ρολο εαν πχ το οριο του δανειου ειναι 1570 και αυξηθει ο τοκος στα 1700 θα μπορω ακομα να το αγορασω? Δεν εχω ιδεα απο αυτα παντως, ευχαριστω για την βοηθεια!
kormos Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, kostaskiou είπε Καλησπερα σε ολους, δεν ξερω καν αν εχω βαλει σωστο θεμα αλλα μπαινω στο ψητο Λοιπον θελω να παρω εναν υπολογιστη ετοιμο με δοσεις απο τον κωτσοβολο χωρις πιστωτικη και θα ηθελα να ρωτησω το εξης, εχω παρει μια καφετιερα προσφατα και ακομα δεν την εχω ξεπληρωσει και θελω να παρω και τον υπολογιστη αλλα δεν ξερω αν ειναι εφικτο, ειναι? η αλλη μου ερωτηση ειναι ο υπολογιστης κοστιζει κανονικα 2200 ευρω και εχει εκπτωση στα 1500, εαν γινεται να το αγορασω με δοσεις μαζι με την εκπτωση θα δινω την δοση καθε μηνα μεχρι να φτασει το οριο 1500 η 2200? Και αν ληξει η εκπτωση μεχρι τοτε? Επιπλεον ο τοκος παιζει ρολο εαν πχ το οριο του δανειου ειναι 1570 και αυξηθει ο τοκος στα 1700 θα μπορω ακομα να το αγορασω? Δεν εχω ιδεα απο αυτα παντως, ευχαριστω για την βοηθεια! https://www.kotsovolos.gr/site/contact.jsp 1
isay Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 @kostaskiou Οι δοσεις ειναι ένα καταναλωτικό δάνειο που παιρνεις απο τραπεζα για το ποσο αγορας .Ποσο κάνει τώρα ο υπολογιστης; 1500 οποτε τοσο ειναι το ποσο που θα αιτηθεις στην τραπεζα για αποπληρωμή. Το αν πολύ αργοτερα ανεβει ή κατέβει η τιμή ή καταργηθεί το μοντέλο, αυτο δεν εχει καμια σχέση με το δανειο και τις δοσεις σου Για τα υπολοιπα ορθα ο @kormos σε επικοινωνια με το μαγαζι
kostaskiou Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Έχω στείλει μήνυμα στον κωτσοβολο εδώ και καιρό μα δεν πήρα απάντηση και σκέφτηκα να ανοίξω θέμα.Τελικα γίνεται να πάρω ακόμα ένα πράγμα το pc? Επίσης πόσο υπολογίζεται να βγει ο τόκος εάν είναι 1500
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα