Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, polaki είπε

Φίλε μου τί σχέση έχει ο σχολιασμός του Λάνθιμου προς τον Σπίλμπεργκ με τον δικό μου?

Ο Σπίλμπεργκ που λες, δεν κρίνεται (η εμπορικότητά του, το κέρδος του, το έργο του - όπως θέλεις πες το) από τον Λάνθιμο, δεν απευθύνεται στον Λάνθιμο, σε εμάς απευθύνεται. 

Εμείς λοιπόν αν τον κρίνουμε, σαφώς και έχει σημασία για τον ίδιο, γιατί σε μένα απευθύνεται.
Εγώ δεν είμαι στο χώρο του, είμαι ο καταναλωτής του, δεν έχει καμία σημασία αν εγώ δεν ξέρω θεό από σεναριογραφία. 

Δεν χρειάζεται να γίνω εγώ πολιτικός, σεναριογράφος, ηθοποιός και αθλητής για να πω ότι ο τάδε έκανε κακό στη χώρα (ή στην τσέπη μου), ο δείνα έγραψε ταινία που με πήρε ο ύπνος στο σινεμά, ή δεν μπορεί να βάλει γκολ απτα 2 μέτρα. 

Το να είμαι εγώ όμως ο ΚΥΡΓΙΟΣ πχ, και να κράζω τον Djokovic, εκεί φυσικά και πάμε σε αυτό που λες. Δεν μπορεί μια ΚΛΑΝΙΑ να κράζει τον #1 τενίστα.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Μαλλον δεν κατάλαβες... την νοοτροπία κράζω... ΟΛΩΝ μας... όχι συγκεκριμένων ατόμων

Και ναι, αυτός είναι ο λόγος που άλλοι μας επιβουλέυονται, μας κοροϊδεύουν ή σφετερίζονται πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε και να έχουμε...

Οποτε... δυστυχώς... Greek Tempelation Nation...και Ελλας Ελληνων Σχολιαστών... Όταν δεν σχολιάζαμε...απλά κάναμε... και τότε ήμασταν στα "πραγματα"

Αυτό είναι ολο...

ΥΓ ουτε ο Σπιλμπεργκ, ουτε ο Καμερον ενδιαφέρονται τι θα πεις ...απλά θα το φτιάξουν έτσι που στο τέλος που θα σ'αρεσει (μπορεί όχι σε σένα, αλλά σε ας πουμε 100000000 κόσμο)

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις ‎26‎/‎5‎/‎2019 στις 3:00 ΜΜ, freedoom είπε

To Terminator 2 είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες, ανεξαρτήτου είδους. Παραμερίζοντας το σενάριο που είναι καταπληκτικό, είναι μια ταινία που τη βλέπεις ακόμα και τώρα και συγκινείσαι με τα εφέ της εποχής που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα σημερινά. Και μιλάμε για 28 χρόνια πίσω. 

Ειδες πρωτα το 2 και μετα το 1, σωστα?

• Like 1
Δημοσ.

WD40, γράσο και βαλβολίνες για τον παππού. Λογικά θα έχει σκουριάσει, ειδικά εκεί στην καλύβα στο δάσος....

Αααααα και firmware update.....

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...