Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά γουστάρω τους Παλαιούς εφόσον μπορούν να το δικαιολογήσουν,έτσι και αλλιώς αυτό δεν πιστεύω πως θα επιρεάσει την δράση και την υπόθεση,η μήπως νομίζετε πως τις μάχες και τις επικίνδυνες σκηνές τις κάνουν μόνοι τους οι πιο νέοι πρωταγωνιστές ηθοποιοί ? (πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων πχ Κιάνουν Ρίβς)

Ελπίζω και εύχομαι να είναι αρκετά καλή η ταινία γιατί σίγουρα τα πρώτα 2 είναι απο τις κλασικές αγαπημένες μου,το μόνο που λίγο με ανησυχεί απο αυτά που είδα,είναι λίγο το στύλ εικόνας/κινηματογράφησης που στο τρέιλερ μου θυμίζει λίγο τηλεοπτική σειρά.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, james01gr είπε

Απαράδεκτος ο Καμερον. Δεν αφήνει την Τρίτη ηλικία να ησυχάσει. Αυτά βλέπουν και λένε πως μπορούμε να δουλεύουμε μέχρι τα 75. Πότε θα σταματήσουν επιτέλους και ειλικρινά ποιος θα πάει να το δει; 

Ο Άρνολντ αγόρι μου σε έχει για πρωινό. Ποια τρίτη ηλικία και χαζομάρες. Λίγος σεβασμός δε βλάπτει. Ο άνθρωπος γαμαει και δέρνει και θα δέρνει και στα 100 του για πλάκα. Η Λίντα κουκλάρα μιλφ από τις λίγες και πολύ έξυπνο που την βάζουν να παίξει. 

Ο Κάμερον θεός όπως πάντα. Τα αρνητικά σχόλια μόνο γέλια και εμετό μου φέρνουν. 

Ο εμετός πάει για τον χαρακτηρισμό γίδι που είπε ενας εξυπνακιας ποιο πάνω. Έλεος. 

• Like 6
  • Confused 1
Δημοσ.

Πολύ σωστή κίνηση να ακολουθήσει το time-line του Τ2. Δεν έχω θέμα με το milf της υπόθεσης ούτε με το ότι θα είναι girl power κατάσταση πάλι. Τρανταχτά ονόματα σε παραγωγή και σκηνοθεσία. Αλλά η σκηνή που ρίχνει rpg στον terminator η Linda δεν είναι φουλ ψεύτικη; Θα περίμενε κανείς στο trailer να δει κάτι καλύτερο. Επίσης, δεν πρόσεξα να το έγραψε άλλος εδώ, που είναι η ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ οεο? Ούτε κάτι σε tease? Τίποτα ; Αν λείπει η μουσική ή κάποια διασκευή της είναι στα όρια του deal breaker, για κινηματογράφο τουλάχιστον. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι είναι κωλογεροι και κωλογριες... Αλλά πολύ θα θέλαμε όλοι να ημασταν στη θέση τους...να είχαμε τέτοια σώματα και 28 χρόνια μετά ρε φίλε ας με εκραζαν όλα τα "παιδάκια"... Γελάει ο Αρνολντ - που έχει κάνει bypass στεφανιαίων παρεπιπτοντως - με τα σώματα των περισσότερων που έχουν μπάκα από τις μπύρες ή έχουν γυμνάσει μόνο τους αντίχειρες τους με το dualshock!!! Δεν το συζητώ που "μας έχει γραμμένους" ο Cameron των μεγαλύτερων blockbuster όλων των εποχών (Avatar, Τιτανικός, Terminator, κλπ κλπ)... Ας είμαστε λιιιιγο πιο επιεικείς με όλα όσα δε φτάνουμε και...τα κάνουμε κρεμασταρια!!! Και γαμω τα trailer!!! Είμαι μέσα σε dolby surround (έτσι για το retro του θέματος!!!).

Επεξ/σία από teovag
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Αυτό είναι του Ridley Scott...

Σωστος...το αλλαζω,😊!!!!

Επίσης, πάντα πίστευα ότι ο Ridley Scott ήταν ο σκηνοθέτης στη σειρά alien...αλλά τώρα που το googlαρα είδα ότι το alien (no1) το σκηνοθέτησε αυτός, ενώ το alien(s) (no2) το σκηνοθέτησε ο Cameron!!! 

Επεξ/σία από teovag
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Oxygene είπε

Yeah Linda Hamilton!

Ελπίζω μονο να μην είναι πατάτα σαν το Genisys...

H θειτσα ξεχασε να κανει lifting :)

2 ώρες πριν, james01gr είπε

Απαράδεκτος ο Καμερον. Δεν αφήνει την Τρίτη ηλικία να ησυχάσει. Αυτά βλέπουν και λένε πως μπορούμε να δουλεύουμε μέχρι τα 75. Πότε θα σταματήσουν επιτέλους και ειλικρινά ποιος θα πάει να το δει; 

Kαι παλι δεν πιανουν τον Κλιντ.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ. Δεν υπαρχουν αλλες ιδεες και ανακυκλωνουμε τα ιδια και τα ιδια. Νομιζω πως το τελος θα το γυρισουμε στο ταβλι.....

Εκει εξω υπαρχουν απιστευτα βιβλια που μπορουν να γινουν ταινιες(πχ Neal Asher - The Departure) και το Hollywood ακομα επιμενει στα ιδια(rambo , terminator, rocky κτλ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

περιμένω προσδοκώντας οτι θα ειναι αρκετά δυνατη ταινία χωρίς χαζομάρες και με δράση-σενάριο αντάξιο των τ1-τ2. έπος δεν θα ειναι, δεν βγαίνουν έπη πλέον.

543DC81A-C25D-46A8-B78B-DFCB3230658F.gif

Επεξ/σία από Chocobo
Δημοσ.

Όποιος δεν το γουστάρει ας μην το δει, ΜΆΠΑ παντός δεν είναι για κάποιους εξυπνακιδες εδώ μέσα (λένε για να λένε) 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...