Deadsell Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Καλησπέρα, θέλω να βάλω auto post απο wordpress στο facebook Και πρεπει να βαλω απο το fb develop μια εφαρμογη.. τα κανω ολα τα βηματα κανονικα και οταν παω να κανω authorize την εφαρμογη μου πεταει αυτο το μηνυμα. Τι μπορει να φταιει?
Predatorkill Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Deadsell είπε Καλησπέρα, θέλω να βάλω auto post απο wordpress στο facebook Και πρεπει να βαλω απο το fb develop μια εφαρμογη.. τα κανω ολα τα βηματα κανονικα και οταν παω να κανω authorize την εφαρμογη μου πεταει αυτο το μηνυμα. Τι μπορει να φταιει? Αυτος που εχει κανει τη μεταφραση του plugin ειναι για πολλες φαπες. Απο οτι μπορει να καταλαβει κανεις, κατι γινεται με το domain που εχεις δηλωσει οτι θα επικοινωνει το app. Δλδ αν το site σου ειναι το in.gr τοτε πρεπει να δηλωσεις in.gr,( το ιδιο και εαν ειναι sub.in.gr ) στο app στο dev account σου στο facebook. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από Predatorkill
Deadsell Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 18 ώρες πριν, Predatorkill είπε Αυτος που εχει κανει τη μεταφραση του plugin ειναι για πολλες φαπες. Απο οτι μπορει να καταλαβει κανεις, κατι γινεται με το domain που εχεις δηλωσει οτι θα επικοινωνει το app. Δλδ αν το site σου ειναι το in.gr τοτε πρεπει να δηλωσεις in.gr,( το ιδιο και εαν ειναι sub.in.gr ) στο app στο dev account σου στο facebook. αυτο εχω δηλωσει... filanagnosia.edu.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα