slk200gr Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 S5eσήμερα για πρώτη φορά έβαλα κάρτα ίντερνετ ΟΤΕ στο tablet samsung tab s4 διότι θα λείψω λίγες μέρες και ήθελα να έχω ίντερνετ άνοιξα τα δεδομένα έβαλα το pin αλλά δεν πιάνει σήμα γνωρίζετε αν θα πρέπει να κάνω και κάτι ακόμα? Σήμα υπάρχει στην περιοχή μου
bbbb Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 What's up είναι η κάρτα; Έχει ενεργοποιηθεί από το δίκτυο;
VonLoutsos Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Νομίζω πρέπει πρώτα να κάνεις μία κλ΄ξση(όπουδήποτε αν δεν κάνω λάθος) για να ενεργοποιηθεί η κάρτα και μετά λειτουργεί.
slk200gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, bbbb είπε What's up είναι η κάρτα; Έχει ενεργοποιηθεί από το δίκτυο; Όχι είναι COSMOTE Mobile Internet με κάρτα SIM Only Pack 8 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Νομίζω πρέπει πρώτα να κάνεις μία κλ΄ξση(όπουδήποτε αν δεν κάνω λάθος) για να ενεργοποιηθεί η κάρτα και μετά λειτουργεί. δεν κάνει κλήσεις αλλά το δοκίμασα και πάλι δεν συνδέεται και στις οδηγίες χρήσης δεν μου λέει ότι κάπου πρέπει να πάρω τηλέφωνο για να ενεργοποιήσω Επεξ/σία 26 Μαΐου 2019 από slk200gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα