Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασισμένο σε προσωπική εμπειρία.

Όπως αναγράφω στο και στο blog μου εάν έχετε παλιό κουτί αλλά σε αυτό του κάνατε μεταμόσχευση νέας καρδιάς τότε ίσως να θέλει μια προσοχή στο πως έρχεται ο ήχος στο μπροστινό πάνελ των ακουστικών. Υπάρχουν 2 πρότυπα το AC'97 που είναι αρκετά παλαιό (προ 2004) και το ποιο σύγχρονο Intel HD. Νέες μητρικές έρχονται προ-ρυθμισμένες με το πρότυπο IntelHD, έτσι όταν καρφώνεις το βύσμα των ακουστικών τότε μπορεί να μην έχεις ήχο και σε μερικά λειτουργικά (πχ. GNU/Linux) με το χέρι να πρέπει να ανεβάσεις την ένταση για να παίξει.

Άρα βεβαιωθείτε ποιος τύπος συνδέετε είναι το μπροστινό πάνελ ήχου και ανάγωγα τη μητρική ρυθμίστε την κατάλληλα μέσω του μενού UEFI/BIOS. Ακόμη σε μερικά κουτιά υποστηρίζουν και IntelHD αλλά και AC'97, επιλέξτε για νέες μητρικές το IntelHD ή αυτό που αναγράφει το εγχειρίδιο αυτής.

Αυτό το tip μου από εμένα.

Επεξ/σία από PC_MAGAS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή το έχω δοκιμάσει, αλλά από κάρτα ήχου προς το μπροστινό πάνελ του κουτιού, έχω να πω ότι το αποτέλεσμα του ήχου είναι ΧΑΛΙΑ (καμία σχέση με το να βάλεις τα ακουστικά κατευθείαν πάνω στην κάρτα). Δεν ξέρω αν έφταιγε το ότι δεν έψαξα για κανα εξεζητημένο καλώδιο, αλλά ήταν τόσο τραγικό που το ξήλωσα μετά...

Επεξ/σία από Occultist

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...