lennonistis Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ, θέλω να πάω από Android σε iPhone και χρησιμοποιώ 2 Sim. Σκέφτομαι το xr κ είδα την esim που βγάζει η κοσμοτε. Εγώ έχω τους άλλους 2 παροχους, το υποστηρίζουν; θα έχω πρόβλημα; Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από lennonistis
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, lennonistis είπε Καλησπέρα στο φόρουμ, θέλω να πάω από Android σε iPhone και χρησιμοποιώ 2 Sim. Σκέφτομαι το xr κ είδα την esim που βγάζει η κοσμοτε. Εγώ έχω τους άλλους 2 παροχους, το υποστηρίζουν; θα έχω πρόβλημα; Δύσκολο. Μόνο η cosmote δίνει esim αν δε κάνω λάθος.
Jiakometi Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αν και λογικά πολύ γρήγορα θα υποστηρίξουν και οι άλλοι πάροχοι. (Τουλάχιστον η Vodafone που ήδη υποστηρίζει e-sim στην Ευρώπη). Εξαρταται πόσο βιάζεσαι. Ύστατη λύση η φορητότητα του ενός αριθμού στην Cosmote. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από Jiakometi
lennonistis Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μάλιστα... Ευχαριστώ πολύ, μάλλον υπομονή ως τότε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα