Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας και καλο σαββατο ευχομαι σημερα αγορασα αυτο τον σκληρο δισκο Maxtor M3 Portable 4ΤΒ.
Θα ηθελα να ρωτησω πως ειναι καλο να κανω αντιγραφη τα αρχεια (mkv , mp4 , mp3) απο τον υπολογιστη μου προς σε αυτο τον σκληρο δισκο ;
Ετσι οπως ειναι Αντιγραφη και επικολληση με τον κλασσικο τροπο ή να χρεισιμοποιηω καποιο προγραμμα οπως: TeraCopy π.χ. ; Η αν γνωριζεται καποιο αξιολογο πειτε το.

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, filip123go είπε

Λίγα - λίγα να βάζεις κάθε φορά και δεν θα έχεις πρόβλημα. Μην πας να αντιγράψεις 1tb με την μια.

Υπαρχει καποιος κινδυνος δηλ ; Και αν ναι τοτε ποιος ειναι ;
Να αντιγραφω 500GB τα μισα καθε φορα ;

Δημοσ.

Ανάλογα με το pc που έχεις και την θύρα που θα το βάλεις. βάζε 20 - 30gb τη φορά για αρχή και αν δεις ότι δεν σκαλώνει , μπορείς να το αυξήσεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filip123go είπε

Ανάλογα με το pc που έχεις και την θύρα που θα το βάλεις. βάζε 20 - 30gb τη φορά για αρχή και αν δεις ότι δεν σκαλώνει , μπορείς να το αυξήσεις.

Καλησπερα εχω: intel i3 7100 - 4gb ram ddr4 - amd rx 460. Αν αυτο εννοεις εχω επισης δυο θυρες μπροστα USB 3.0 Μπλε χρωματος 2 μπροστα Usb 2.0 μαυρου χρωματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/5/2019 στις 1:28 ΜΜ, filip123go είπε

Λίγα - λίγα να βάζεις κάθε φορά και δεν θα έχεις πρόβλημα. Μην πας να αντιγράψεις 1tb με την μια.

Για να μην σηκωσει θερμοκρασιες ο δισκος λες να τα περασει σιγα-σιγα?

Υ.Γ Γενικα παντως 20-30gb ειναι γενικα αστιες ποσοτητες για τους σημερινους δισκους..Εαν ειναι σε θυρα usb 3.0 και συζηταμε για mkv αρχεια θα τα  γραψει στο ~5λεπτο.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

ρίξε όσα θέλεις ταυτόχρονα... ευκαιρία να δοκιμάσεις και τον δίσκο.

μην κάνεις όμως μεταφορά, κάνε αρχικά αντιγραφή, δες ότι μπορείς μετά να διαβάσεις τα αρχεία από τον δίσκο και μετά σβήστα από το pc

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...