Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spyros007 είπε

Τοσο δυσκολο να βάλεις  εναν στο ψυγειο και να δοκιμάσεις πια.........................

Ναι μωρέ εντάξει θα το δοκιμάσω. Απλά αναρωτιόμουν αν κάνεις άλλος κάνει κάτι ανάλογο 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, costacurta είπε

Ναι μωρέ εντάξει θα το δοκιμάσω. Απλά αναρωτιόμουν αν κάνεις άλλος κάνει κάτι ανάλογο 

Δεν παθαινεις τπτ. εχει τυχει να πιω φρεντο καπουτσινο την επομενη, ξεχασμενο στο ψυγειο. Σε εμενα ειχαν λιωσει ελαχιστα τα παγακια αλλα το ποσο θα λιωσουν εξαρταται απο το ψυγειο.

Δημοσ.

Αφου πινεις καφε απο τα Μικελ δε θα σε απασχολησει η ποιοτητα του καφε,7 ωρες μετα.

Και οχι,δε θα παθεις κατι, οσον αφορα στην υγεια σου.

εγω απο την αλλη επαθα σοκ και μονο με την ιδεα οσων διαβαζω πιο πανω :P

 

 

  • Like 2
Δημοσ.

Με αφρόγαλο και φυσικά θα είναι αηδία αφού το γάλα θα διαλυθεί και θα κόψει μέσα στον καφέ.

Επειδή ξυπνάω νωρίς και να μην ενοχλώ τους άλλος φτιάχνω 7-8 ώρα το βράδυ και τον βάζω στο ψυγείο.Μια χαρά είναι η γεύση του 5-6 το πρωί.Τέλεια. Μάλιστα έχουν λιώσει τα παγάκια και ο καφές πλέον έχει την ίδια γεύση από την πρώτη μέχρι την τελευταία γουλιά πράγμα που δεν συμβαινει όταν τον πίνεις φρέσκο.

Στην αρχή οι πρώτες γουλιές έχουν ωραία γεύση αλλά όσο λιώνουν τα παγάκια αραιώνει και γίνεται ξέπλυμα.Όποιος φτιάχνει σπίτι ας το δοκιμάσει και θα πειστεί.

Για του λόγου το αληθές δες τον σε φωτογραφία.Τον είχα φτιάξει χτες όπως είπα και μόλις τον έβγαλα από το ψυγείο.

 

IMG_0689.JPG

  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...