airdimitris Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους του φίλους.Στο εξοχικό όπου δεν διαθέτω σύνδεση Ίντερνετ χρησιμοποιώ το TpLink TL-WA901ND V1 σε Repeater Mode και παίρνω Ίντερνετ από τον απέναντι γείτονα!!!! κατά το σετάρισμα έβαλα το κυρίως Modem σε χειροκίνητο Chanel,αλλά δεν μπορούσε να συνδεθεί το Repeater!!! θα πρέπει Modem και Repeater να είναι στο ίδιο κανάλι για καλύτερη ταχύτητα???? Το Modem είναι σε Auto Channel . Επιπροσθέτως αν στο Rereater κάνω Hide το ssid θα έχω πρόβλημα με τις συνδέσεις μου(Τηλέφωνα,Netflix) στο Ίντερνετ????????????Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο????Να μην εκπέμπετε το Ssid το οποίο παίρνω Ίντερνετ από το Repeater? Σας ευχαριστώ πολύ εν αναμονή της πολύτιμης βοήθειά σας Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από airdimitris
madrivermadonus Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, airdimitris είπε Καλησπέρα σε όλους του φίλους.Στο εξοχικό όπου δεν διαθέτω σύνδεση Ίντερνετ χρησιμοποιώ το TpLink TL-WA901ND V1 σε Repeater Mode και παίρνω Ίντερνετ από τον απέναντι γείτονα!!!! κατά το σετάρισμα έβαλα το κυρίως Modem σε χειροκίνητο Chanel,αλλά δεν μπορούσε να συνδεθεί το Repeater!!! θα πρέπει Modem και Repeater να είναι στο ίδιο κανάλι για καλύτερη ταχύτητα???? Το Modem είναι σε Auto Channel . Επιπροσθέτως αν στο Rereater κάνω Hide το ssid θα έχω πρόβλημα με τις συνδέσεις μου(Τηλέφωνα,Netflix) στο Ίντερνετ????????????Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο????Να μην εκπέμπετε το Ssid το οποίο παίρνω Ίντερνετ από το Repeater? Σας ευχαριστώ πολύ εν αναμονή της πολύτιμης βοήθειά σας καταρχάς ακόμα και να δώσεις εσύ κανάλι στο ρουτερ θα πρέπει να μπορεί να συνδεθεί το repeater. κάνεις survey και δεν το βλέπει; κάντου ένα reset και ξαναδοκίμασε. όσο αφορά το hide ssid απλώς κάνει disable broadcast ssid , δηλαδή κρύβει το όνομα απο τον αέρα ωστε αν μην το βλέπει οποιοσδήποτε και για να συνδεθεί κάποιος πρέπει να πληκτρολογήσει το όνομα και μετά τον κωδικό. Δεν θα έχεις πρόβλημα.
airdimitris Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Ευχαριστω για την βοήθεια το έκανα κ reset αλλα πάλι τα ίδια αν το modem δεν ειναι σε auto channel δεν το βλέπει το repeater και δεν μπορει να κανει survey δεν ξερω γιατι ειμαι γύρω στα 80 μέτρα διαγώνια τι να πω δεν ξερω όσο για το wifi θα κανω αυτο που μου προτείνατε Σας ευχαριστω και παλι,,,
madrivermadonus Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, airdimitris είπε Ευχαριστω για την βοήθεια το έκανα κ reset αλλα πάλι τα ίδια αν το modem δεν ειναι σε auto channel δεν το βλέπει το repeater και δεν μπορει να κανει survey δεν ξερω γιατι ειμαι γύρω στα 80 μέτρα διαγώνια τι να πω δεν ξερω όσο για το wifi θα κανω αυτο που μου προτείνατε Σας ευχαριστω και παλι,,, μηπως το έχεις ρυθμίσει σε κανάλι που δεν υποστηρίζεται απο το repeater? αν πχ στο ρουτερ δώσεις κανάλι που επιτρέπεται πχ στην Ιαπωνία (πχ 14) και στο repeater δήλωσες ως χώρα την Ελλάδα που έχει 13 κανάλια δεν θα το δει... είναι άλλη συχνότητα.
airdimitris Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Ευχαριστώ για την βοήθεια δοκίμασα διάφορα κανάλια από το 1 έως το 10 αλλά το ίδιο θέμα δεν ξέρω γιατί θα το ξανακάνω reset και θα δοκιμάσω από την αρχή θα ψάξω με το wifi analayzer ποιό είναι το καλύτερο κανάλι με λιγότερες παρεμβολές και αντίστοιχο θα βάλω στο repeater και θα δούμε τι θα γίνει. Να είστε καλά ευχαριστώ πολύ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα