Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Λοιπόν, πως έχει το πράγμα...
Είχα στο πατρικό σπίτι με δύο ορόφους ISDN με δύο νούμερα, ένα κεφαλικό και ένα msn. Το κεφαλικό είναι στον πατέρα μου και το msn σε μένα και πλήρων αγια το 2ο νούμερο 1€ γιατί δεν ήταν ανεξάρτητο τηλέφωνο αλλά όταν έπαιρνα εγώ εμφανιζόταν το κεφαλικό νούμερο. Μπορούσαν βέβαια να με πάρουν κανονικά στον συνδρομητικό αριθμό μου.

Πρόσφατα και μετά από βλάβη στο ίντερνετ μου πήραν το netmod και μου αλλάξαν το ρούτερ και έστειλαν να νέα voip ρούτερ και μου γύρισαν το τηλέφωνο σε voip. Επειδή όμως τελείωσε η συνδρομή και έπρεπε να ανανεώσω είπα να πάω σε vdsl γιατί η 24άρα που είχα ήταν στην ουσία 4άρα. Πήγα λοιπόν cosmote και ζήτησα αναβάθμιση και μου είπαν ότι η διαφορά ήταν 3 περίπου ευρώ. Ζήτησα λοιπόν την αναβάθμιση αλλά με πήραν μετά από καμιά ώρα και μου είπαν ότι η διαφορά είναι 10€ τελικά λόγω του ότι έχω isdn.

Οπότε φτάνουμε στο διαταύτα. Είναι δυνατόν να έχω ακόμα isdn και μου χρειάζεται η isdn γραμμή; Μπορώ δηλαδή να γυρίσω σε απλή γραμμή και να κρατήσω το 2ο νούμερο σαν συνδρομητικό όπως το έχω τώρα; Να έχω δηλαδή msn νούμερο χωρίς isdn γραμμή;

Δημοσ.

Έτσι το έχω τώρα. Έχω το zte speedport entry 2i του ote και η κάθε θύρα είναι προγραμματισμένη για ξεχωριστό νούμερο. Εννοείτε ότι θα ζητήσω να μου προγραμματίσουν το vdsl για δύο τηλέφωνα.

Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω δικό μου modem-router. Ένας φίλος σε wind ζήτησε να βάλει το δικό του και του είπαν εντάξει. Στην cosmote όμως είναι ποιο περίεργοι και μάλλον δε θα μου δώσουν τα στοιχεία της τηλεφωνίας για να τα περάσω σε δικό μου router.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...