Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω ένα ιατρικό free πρόγραμμα

GIORGARAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω ένα ιατρικό πρόγραμμα που δεν ξέρω ακριβώς τι είναι απλώς μου είπε ένας καθηγητής να το κατεβάσω για να μάθω πως γίνεται εγκατάσταση και πως λειτουργεί δυστυχώς υπέθεσα ότι ο τίτλος του θα ήταν όπως ακουγόταν αλλά μάλλον δεν είναι έτσι, το πρόγραμμα το είπε με προφορά φρι-μετ υπέθεσα ότι ήταν freemet και έκανα και άλλους συνδυασμούς αλλά τίποτα. μήπως ξέρει κανείς για πιο πρόγραμμα μιλάω? Αν βοηθάει απ'ότι μου είπε υπάρχει και για linux και για windows.

Ευχαριστώ πολύ και sorry που ζητάω κάτι που δεν το ξέρω ακριβώς παλώς ρωτάω μήπως το ξέρει κάποιος μέχρι να τον ξαναβρώ και να τον ρωτήσω.

Δημοσ.

paides oxi den exo sxesi me iatriki, mathimatikos spoudazo aplos prepei na matho na kano egatastasi auto to paketo se ipologisti :P euxaristo poli auto itan!!! to eixa brei ligo noritera giati skeftika tin leksi medical. euxariso poli pantos!!

Δημοσ.

a... xaxaxa. ama thes sou kano tsmapa exeirisi. gia ta apotelesmata den egiomai. :D pantos genika to kserei kaneis to freemed i oxi? tora prospatho na to stiso, alla to exo dei na trexei demo sto internet kai einai ena teleio programma gia nosokomeia gia mixanografisi asthenon kai alla polla.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...