Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος αν ξέρει με ένα θέμα που έχω με το drone. Είναι hubsan fpv x4 H502S... Το έχω πετάξει 6 φορές και όλα καλά με τις λειτουργίες του , εκτός από την κάμερα... Ενώ τις πρώτες πτήσεις έβαζε καλές εικόνες και βίντεο, τώρα ξαφνικά (χωρίς να έχει χτυπήσει κάπου) έχει θολώσει η εικόνα..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Θέλει ρύθμιση ο φακός της κάμερας. Με δοκιμές θα βρεις ποιο είναι το σωστό σημείο. Θα πρέπει όμως να το λύσεις. Θα σε βοηθήσει το ακόλουθο βίντεο:

Δημοσ.

Πράγματι ήθελε ρύθμιση η κάμερα όπως δείχνει στο βίντεο, απλά εγώ δεν το άνοιξα φοβούμενος  ότι θα κάνω κάποια άλλη ζημιά, και γύρισα προσεκτικά λίγο την κάμερα με μία πολύ μικρή πένσα...

Βέβαια σημάδια στο κέλυφος της κάμερας και στο πλαστικό περίβλημα αλλά έστρωσε .....  Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.......

Πράγματι ήθελε ρύθμιση η κάμερα όπως δείχνει στο βίντεο, απλά εγώ δεν το άνοιξα φοβούμενος  ότι θα κάνω κάποια άλλη ζημιά, και γύρισα προσεκτικά λίγο την κάμερα με μία πολύ μικρή πένσα...

Βέβαια έκανα σημάδια στο κέλυφος της κάμερας και στο πλαστικό περίβλημα αλλά έστρωσε .....  Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.......

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω το εξης προβλημα εχω τοhusbant 501s με το χειρηστηριο τοH901A τοναναβω και ενω η ενδειξη δουλευει δεν λειτουργει η οθονη  μπορειτε να μου πειτε τι γινετε; ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...