chris rama Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μπορεί κάποιος να μου πει την άποψή του, όσον αφορά την αξιοπιστία του c3 aircross? Μου αρέσει αρκετά. Ήξερα ότι τα γαλλικά είχαν θέμα με τα ηλεκτρικά κ με τους κινητήρες κ έκαιγαν λάδια.. με καλύπτει στα περισσότερα, αλλά έχω αυτόν τον ενδιασμό.
stefan123 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Τα πιο παλιά όπως το δικό μου του 2007 είχαν θέματα..Τα καινούργια έχουν βελτιωθεί και πλέον είναι αξιόπιστα...Επιπλέον ακούγονται καλά σχολια για το πετρελαιοκίνητο aircross..
chris rama Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 43 λεπτά πριν, chris rama είπε Κοιτούσα την έκδοση βενζίνης feel, 110 ίππων. Έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές για κινητήρα. Απλά, θέλω να δω μήπως συνεχίζονται τα προβλήματα
karaLRS Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 το έχω από το Δεκέμβρη. έχω πάει μια στο συνεργείο για ένα update στον κινητήρα. νομίζω με τα 5 χρόνια εγγύηση που έχει δεν θα σε προβληματίσει.
karaLRS Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 46 λεπτά πριν, chris rama είπε Όταν λες update? Σόρρυ αν κουράζω ούτε εγώ ξέρω. ήρθε ένα γράμμα σπίτι να πάω να κάνω μια αναβάθμιση στον κινητήρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα