Προς το περιεχόμενο

Πρώτο teaser trailer για το Star Trek: Picard

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, stud1118 είπε

Χειρότερο και από το deep space nine ;

Τι κακό είχε το DS9? 
Είχε τον πιο καλό γιατρό της σειράς (Julian Bashir), την Terry Farrell ως Jadzia Dax και άλλα καλά! 
Το Discovery για μένα - δεν ξέρω για άλλους- είναι αν όχι χειρότερο, το ίδιο κακό με το Enterprise με το Discovery να έχει και το πλήγμα των sjw/lgbt.

16 λεπτά πριν, Stamer είπε

Βλεπόταν αλλά ξένιζε πολύ, όντως. Πολύ διαφορετικό από την "κλασσική κουλτούρα" του star trek

Έχει μερικά σημεία που είναι καλό, ίσως αν ήταν μια σειρά έξω από το brand του Star Trek να στεκότανε πιο καλά στα μάτια μου, αλλά εντάξει απόψεις είναι αυτά! 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

17 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Αμάν γερασε .... Ελπίζω να μη το ξεφτιλίσουν 

Σαιξπηρικό ηθοποιό μην τον φοβάσαι...αρκεί το σενάριο να είναι καλό και ο Sir Patrick ξέρει πως να το απογειώσει...

• Like 3

4 ώρες πριν, Desmond Kind είπε

Εμενα μαρεσαν οι 2 σεζον του discovery αλλα δεν εχω δει αλλα star trek. Με ποιο απο αυτά που έχει στο netflix θα λεγατε να αρχίσω? 

δεν εχεις δει αλλα σταρ τρεκ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ;;;;....Με το next generation φυσικα να αρχισεις....Και αναμεσα να δεις και τις ταινιες,και οταν τελιωσεις αυτο,βαλε το σταρ τρεκ voyager

• Like 2

3 ώρες πριν, torgar είπε

Δεν υπηρχε χειροτερο απο το Voyager

κι'όμως! Enterprise και Discovery με διαφορά ότι χειρότερο με το 2ο να διώχνει ακόμα και τους πιο hardcore fans του Star Trek!

8 ώρες πριν, Desmond Kind είπε

Εμενα μαρεσαν οι 2 σεζον του discovery αλλα δεν εχω δει αλλα star trek. Με ποιο απο αυτά που έχει στο netflix θα λεγατε να αρχίσω? 

The Next Generation, Deep Space 9 και Voyager αν την παλέψεις με τόσες σεζόν από τα προηγούμενα! 

Star trek, Star wars, marvel, avengers, ant man και captain America. Οι φανς δεν μεγαλώσατε πια; Μιλάμε για τη νέα παλιά μόδα η οποία εμφανίστηκε στη μέση του προηγούμενου αιώνα. Και να'σασταν τίποτα 80 χρόνων Αμερικάνοι θα την καταλάβαινα την πωρωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...