jorge97 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Γεια χαρα,παιδια! προκειται για ενα λαπτοπ Dell 3537,αγορασμενο 4-5 χρονια πριν,με win10. εντελως ξαφνικα,πριν κανα δυο βδομαδες,σταματησε να φορτιζεται η μπαταρια κ στο bootαρισμα εβγαινε το μηνυμα 'the AC power adapter wattage and type cannot be determined..'υποψιν,φορτιστης κ μπαταρια ειναι γνησια dell,οπως αγοραστηκαν μαζι με το λαπτοπ. χωρις μπαταρια,το λαπτοπ δουλευει κανονικα.αν ,με τη μπαταρια,βγαλεις βαλεις τον φορτιστη,στην ενδειξη της μπαταριας στο taskbar κατω δεξια φαινεται οτι φορτιζει για μερικα δευτερολεπτα κ μετα σταματα.τωρα η μπαταρια δειχνει 0% φορτισμενη. καταφερα κ βρηκα αλλο Dell 3537 (χωρις μπαταρια ομως) κ βαζοντας τον δευτερο φορτιστη στο δικο μου λαπτοπ,ακριβως τα ιδια.επισης εβαλα τον δικο μου φορτιστη στο δευτερο (το χωρις μπαταρια) Dell,δουλεψε κανονικα.εβαλα τη δικια μου μπαταρια στο δευτερο Dell,με οποιονδηποτε φορτιστη,ακριβως τα ιδια,δηλ 3-4 δευτερολεπτα δειχνει να φορτιζει κ μετα σταματα. εγω καταλαβαινω οτι σιγουρα δεν φταιει ο φορτιστης μου.ειναι θεμα της μπαταριας?επισης,παλι ξαφνικα σταματησε το πιο πανω μηνυμα οταν μπουταρω κ τωρα απλα ανοιγει κανονικα με τον φορτιστη πανω,αλλα με τιποτα δεν φορτιζει την μπαταρια.. ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε βοηθεια,ιδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Να ευχεσαι να μην εχει χαλασει το κυκλωμα φορτισης,αν και πιστευω πως μαλλον ναι,διαφορετικα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το δουλευεις με το τροφοδοτικο πανω. Εκτος και αν η μπαταρια εχει χαλασει και με μια καινουρια μπαταρια καταφερεις και βρεις λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chralexo Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Aν δεν είναι θέμα hardware, μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jorge97 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 εχω ηδη απεγκαταστησει και επαναγκαστησει το Microsoft ACPI-... κ δεν εγινε τιποτα δυστυχως. οσο για το δευτερο,βγηκε αυτο.τι λετε? κυκλωμα φορτισης,εννοεις στην μητρικη ή ενα καλωδιο σαν αυτο? https://www.itsys.gr/vysmata-trofodosias-dc-jacks/vysma-trofodosias-dc-power-jack-socket-dell-inspiron-15-15r-2521-3521-3531-3537-5521-m531r-5535-5537-5573-i15rm-5128slv-17-17r-3721-5721-vaw00-vaw01-vaw02-dc30100m900-0yf81x-kod-3367.html bat.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μπαταρια off το ποιό πιθανό..δες μια το wear level(υγεία στοιχείων εσωτερικά)τι ποσοστό σου δείχνει την μπαταρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jorge97 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 χρησιμοποιησα το HWiNFO64 (καλα εκανα?) κ εδειξε wear level 31,7%.πως το βλεπετε?παω για αλλαγη μπαταριας?κ αν ναι,καποια τετοια μου κανει? https://www.itsys.gr/index.php?route=product/product&product_id=1161486 DELL-DEMI.HTM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CsIns Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Στο 2ρο λάπτοπ BIOS μπορεί να έχει απενεργοποιήσει το μήνυμα για άγνωστο φορτιστή. Μπες στο BIOS να δεις αν εκεί που λέει AC adapter type αν λέει κάποια Watt ή Unknown. 99% είτε είναι χαλασμένα τα τροφοδοτικά ή έχει σπάσει κάτι στην θύρα DC του laptop σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα