Προς το περιεχόμενο

Humble bundle black ops 12$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα ότι λέει τον τίτλο για αυτό το μήνα στο humble bundle δίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για όποιον του αρέσει αυτό το στυλ παιχνιδιών  στις 7 Ιουνίου θα ξεκλειδώσει και αλλά παιχνίδια σε αυτή την τιμή αν κατάλαβα καλά  προσοχή γιατί το zombie mode δεν περιλαμβάνεται  καλό λιώσιμο :-) 

Humble bundle link

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να ακυρωσεις την συνδρομη κατευθειαν πριν τον νεο μηνα? Να χρεωθεις δηλαδη μονο τον πρωτο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, eko13 είπε

Μπορεις να ακυρωσεις την συνδρομη κατευθειαν πριν τον νεο μηνα? Να χρεωθεις δηλαδη μονο τον πρωτο.

Ναι!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eko13 είπε

Ναι καπου το ρυθμιζεις.Γενικα αγοραζω εχω αγορασει πακετα οποτε ηθελα εγω.Τον προγουμενο μηνα ειχε το AC Origins με 10 ευρω περιπου

Επισκέπτης
Δημοσ.

Guys το Humble Bundle μαμει. Βρίσκεις φοβερές προσφορές, είναι 100% legit και δίνουν και σε φιλανθρωπία. Έχω αγοράσει άπειρες φορές, παίζει πιο πολύ να αγοράζω από εκεί απ' ότι από το steam..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το έχεις κανονικά στο steam για πάντα :)

Δημοσ.

Από σήμερα άλλαξε η έκδοση του παιχνιδιού που δίνεται από το Humble Monthly και πλεον αντί για τη battle edition δίνεται η standard edition που έχει και τα zombies. Σε όσους έχουν ήδη κάνει redeem τη battle edition θα δοθεί και νέο κλειδί για τη standard. 

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι το παρετε πρεπει να ενεργοποιήσετε το κλειδι μέχρι 31/12/2020 χαχα. Παντως εχει και μονο μηνιαιο πλανο. Δεν έχει αυτοματη ανανεωση οπως οι απατεωνες της Euroleague. Οσο περισσοτερους μηνες βαζεις εχεις εκπτωση και στους 12 σου δινει δωρο τον εναν.

Δημοσ.
Στις 29/5/2019 στις 5:34 ΜΜ, yiannis1991 είπε

Guys το Humble Bundle μαμει. Βρίσκεις φοβερές προσφορές, είναι 100% legit και δίνουν και σε φιλανθρωπία. Έχω αγοράσει άπειρες φορές, παίζει πιο πολύ να αγοράζω από εκεί απ' ότι από το steam..

Ανεφερες φιλε το steam που στις τιμες ειναι μισθοφοροι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...