Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά κάρτας γραφικών

DarkKnight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών. Εχω βάλει στο μάτι μια MSI Ti 4200 με 128 ΜΒ μνήμη με 100 ευρώ καινούρια. Απο την άλλη υπάρχουν και καινούριες FX 5600 στα ίδια λεφτά άλλα δεν έχω ακουσει καλά λόγια γι' αυτές .Επίσης δεν ξέρω από ΑΤΙ τι παίζει στα ίδια λεφτά. Μπορείτε να με βοηθήσετε ?

Το σύστημά μου είναι Athlon XP 1800+ , Asus A7N66E(nforce1) ,512 DDR και... GeForce 2 MX 400.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Hello file!

Loipon.. kalo 8a itan na epernes mia karta h opoia tha upostirizei kai Pixel Shaders 2.0 tous opoious tha xrisimopoioun ta perissotera kainouria games... ara ksexnas tin GeForce4 4200 kai pas stin GeForceFX 5600 kai ATI Radeon 9600. oi opoies exoun 130 euro peripou...

Pali omos ksexnas tin FX5600 dioti oxi mono auti alla genika oli h seira FX einai XALIA stous Pixel Shaders V2.0.

Na fadasteis h 9600 einai pio grigori apo tin FX5900 (me kritirio tous pixel shaders)

Ara h Radeon 9600Pro me 130 Euro einai oti kalitero...

auta apo emena!

Επαυξάνωντας την πρόταση του spiros, στα χρήματα αυτά η 4200 είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις, αλλά να ξέρεις ότι στα λεφτά αυτά δεν παίρνεις τίποτα futureproof (για να μην πω currentproof :shock: )

Παιδιά thanx very much έκανα την επιλογή και πήρα την Τi με 90 ευρώ.Εντάξει δεν το συζητώ καμία με την προηγούμενη (στο 3D Mark 2001 είδα επιτέλους όλα τα test :) !!!!) κ έβγαλα το αξιοσέβαστο 9500 πόντους.Thanx anyway see yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

DarkKnight, θεωρω την επιλογη σου πολυ καλη μιας και εγω ειμαι κατοχος μιας MSI Ti 4200 εδω και 1,5 χρονο και η καρτουλα γ@μ@ει.

Και ας μου λενε οτι θελουν για ATI και FX!!!

DarkKnight' date=' θεωρω την επιλογη σου πολυ καλη μιας και εγω ειμαι κατοχος μιας MSI Ti 4200 εδω και 1,5 χρονο και η καρτουλα γ@μ@ει.

Και ας μου λενε οτι θελουν για ATI και FX!!![/quote']

Μακάριοι οι μη γνωρίζοντες... :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...