Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Ήρθε σήμερα η παραγγελία από 25/05. 

1.90 101 κιλά το L μου κάθεται μια χαρά. Σίγουρα δεν θέλω XL. 

Καλή ποιότητα του υφάσματος. Μέτρια πράγματα σην στάμπα. Από AliExpress με 11€ παίρνω με πολύ ποιοτικότερη στάμπα από τον αγαπημένο μου Κινέζο. Για 10 ευρώ το τεμάχιο που μου βγήκε με τα μεταφορικά είναι οκ γενικά, προτιμώ αυτές του Ali με +1€. 

κάποιο link από τον πωλητή

• Like 3
  • Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, theo93 είπε

https://aliexpress.com/store/v3/home.html?shopId=3624027&sellerId=232277957&spm=null&pagePath=index.htm

Αυτή τη στιγμή τα έχει 20€, έστειλα μήνυμα προχθές και μου είπε ότι θα γυρίσουν στα νορμάλ (11) σύντομα. Μη διστασετε καθόλου να πάρετε, είναι πολύ ωραία τα μπλουζάκια, η στάμπα είναι σαν να έχει γίνει το χρώμα ένα με την μπλούζα! Προσοχή στο μέγεθος, στου θέματος φοράω L και από τον Κινέζο XXL! Πάρτε σίγουρα 1 νούμερο μεγαλύτερο!

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

3 ώρες πριν, theo93 είπε

Eδώ https://www.aliexpress.com/store/3624027?spm=2114.10010108.100005.1.1a7c11f6BXvjNs

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 31/5/2019 στις 5:23 ΜΜ, Μακιαβέλλι είπε

! Προσοχή στο μέγεθος, στου θέματος φοράω L και από τον Κινέζο XXL! Πάρτε σίγουρα 1 νούμερο μεγαλύτερο!

αν σου ειναι ευκολο να μετρησεις ποσα εκατοστα ειναι στο υψος και στο πλατος το μπλουζακι (εγω που φοραω κανονικα xxl ισως και το 3xl του κινεζου να μου ειναι οριακο)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ήρθαν και τα δικά μου , οκ ποιότητα για τα 8€

2.02 105kg πήρα XXL , σίγουρα το ποιό μεγάλο από όλα μου τα tshirts. Μετά από πλύσιμο σιδέρωμα μπήκε ελαφρώς όποτε φαίνεται οκ (Το XL εντελώς οριακό για εμένα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, omitziz είπε

Ήρθαν και τα δικά μου , οκ ποιότητα για τα 8€

2.02 105kg πήρα XXL , σίγουρα το ποιό μεγάλο από όλα μου τα tshirts. Μετά από πλύσιμο σιδέρωμα μπήκε ελαφρώς όποτε φαίνεται οκ (Το XL εντελώς οριακό για εμένα)

πότε τα παράγγειλες και ήρθαν;

Επεξ/σία από mcret
Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mcret είπε

πότε τα παράγγειλες και ήρθαν;

Screenshot-20190601-211935-Chrome-Beta.j

Παρασκευή ήρθαν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά να ξέρετε πάντως πως τα μπλουζάκια τους είναι τα Gildan 6400 softstyle τα οποία σκέτα κοστίζουν 3 ευρώ ανά τεμάχιο. Το να δώσεις 2 ευρώ παραπάνω για μια random στάμπα είναι οκ αλλά +5 ευρώ στην έκπτωση και + 13 ευρώ στη φυσιολογική τιμή είναι πολλά.

Τα μπλουζάκια είναι αυτά

https://www.simplewear.gr/ring-spun-t-shirt-gildan-64000.html

Επεξ/σία από UltimaGriever
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, p14767 είπε

αν σου ειναι ευκολο να μετρησεις ποσα εκατοστα ειναι στο υψος και στο πλατος το μπλουζακι (εγω που φοραω κανονικα xxl ισως και το 3xl του κινεζου να μου ειναι οριακο)

Καλημέρα. 75 ύψος 57 πλάτος (αν ρωτάς για τον Κινέζο του Ali).

8 ώρες πριν, UltimaGriever είπε

Παιδιά να ξέρετε πάντως πως τα μπλουζάκια τους είναι τα Gildan 6400 softstyle τα οποία σκέτα κοστίζουν 3 ευρώ ανά τεμάχιο. Το να δώσεις 2 ευρώ παραπάνω για μια random στάμπα είναι οκ αλλά +5 ευρώ στην έκπτωση και + 13 ευρώ στη φυσιολογική τιμή είναι πολλά.

Τα μπλουζάκια είναι αυτά

https://www.simplewear.gr/ring-spun-t-shirt-gildan-64000.html

Σίγουρα είναι αυτά; Αν ναι πολύ καλή φάση, γιατί το μπλουζάκι σαν ύφασμα το βρήκα μια χαρά, να πάρω να έχω να αλλάζω για το καλοκαίρι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Με κάψατε και εμένα και πήρα μια 6άδα Μ από τις Random. Ας ελπίσουμε ότι θα μου κάνουν γιατί σε όσες μπλούζες έχω πάρει από τέτοια πάντα είναι φαρδιές χωρίς λόγο.

Τώρα για τα σχέδια εντάξει έχει κάποια που πραγματικά είναι πανέμορφα.
Αν θέλει κάποιος που πήρε Random ας ανεβάσει καμιά φωτογραφία για εμάς που περιμένουμε τις δικές μας :P

Δημοσ.
Στις 2/6/2019 στις 9:03 ΠΜ, Μακιαβέλλι είπε

Καλημέρα. 75 ύψος 57 πλάτος (αν ρωτάς για τον Κινέζο του Ali).

Σίγουρα είναι αυτά; Αν ναι πολύ καλή φάση, γιατί το μπλουζάκι σαν ύφασμα το βρήκα μια χαρά, να πάρω να έχω να αλλάζω για το καλοκαίρι.

Ναι όσα έχω δει αυτά είναι. Τώρα αν δεις κάποιο από άλλη εταιρία θα είναι εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως έχει τελειώσει η προσφορά για τις 6 random στα ~5/1 με δωρεάν μεταφορικά? Δεν βλέπω πουθενά επιλογή για το συγκεκριμένο offer.

Δημοσ.

Έχει πάρει κανένας random σε medium; τα περιμένω τα δικά μου όποτε αν δεν μου αρέσει κάτι μπορώ να το ανταλλάξω. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...