Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα pc και θελω να κανω μια αναβαθμιση αγορασα μια καρτα αλλα δεν μπορει να τη στηριξει το pc mou  μπορει καποιος να δωσει καμια ιδεα τι θα ηταν καλο να κανω?και μεχρι τι καρτα γραφικων μπορω να σηκοσω? cpu=fx8320 ram=8 giga gpu=gtx750 ti psu 700 wat mobo 970 gaming retail

Δημοσ.

Φίλε μου έχεις ανοίξει 3-4 διαφορετικά θέματα για το ίδιο πράγμα και σου έχουν απαντήσει...
Αφού αγόρασες την κάρτα και δεν έχει κάποιο πρόβλημα κράτα την και όταν μπορέσεις αναβάθμισε και το υπόλοιπο σύστημα σου.

Δημοσ.

δεν εχω παρει την απαντηση που θελω δεν ειναι τοσο απλο οσο το λες για να αλαξω τωρα κατι πρεπει να αλαξω cpu motherboard kai ram για να ειμαι οκ οποτε γιαυτο ρωταω μηπως βγαλω μια ακρη αν ειχα λεφτα δεν θα εγραφα διαφορα θα εφτιαχνα ενα νεο pc και τελος γιαυτο θελω μια γνωμη εδωσα αρκετα λεφτα για να παρω τη καρτα η οποια μαλλον δεν την σηκωνει το συστημα μου γιατι δεν τρεχει πολυ καλα απο οτι ειδα εσενα τι σε ενοχλει που ανοιξα θεματα εχεις προβλημα?

• Moderators
Δημοσ.
17 ώρες πριν, arxwnthstakshs είπε

παιδια εχω ενα pc και θελω να κανω μια αναβαθμιση αγορασα μια καρτα αλλα δεν μπορει να τη στηριξει το pc mou  μπορει καποιος να δωσει καμια ιδεα τι θα ηταν καλο να κανω?και μεχρι τι καρτα γραφικων μπορω να σηκοσω? cpu=fx8320 ram=8 giga gpu=gtx750 ti psu 700 wat mobo 970 gaming retail

Ότι και να βάλεις θ; το παίξει απλά ίσως σε κόβει ο επεξεργαστής οπότε ότι και να πήρες θα παίξει

• Like 1
Δημοσ.

αν βαλω μια ψυχτρα και τον ανεβασω λιγο θα με παει καλυτερα λες? εχω ακουσει καλα σχολια για τον fx οτι περνει να ανεβειπολυ αν εχεις ψυχτρα...επισης ελεγα μηπως εβαζα αλλα 8 ραμ αλλα δεν ξερω αν αξιζουν τα λεφτα επειδη ειναι παλιο συστημα και μετα δεν αλαζονται...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, arxwnthstakshs είπε

δεν εχω παρει την απαντηση που θελω δεν ειναι τοσο απλο οσο το λες για να αλαξω τωρα κατι πρεπει να αλαξω cpu motherboard kai ram για να ειμαι οκ οποτε γιαυτο ρωταω μηπως βγαλω μια ακρη αν ειχα λεφτα δεν θα εγραφα διαφορα θα εφτιαχνα ενα νεο pc και τελος γιαυτο θελω μια γνωμη εδωσα αρκετα λεφτα για να παρω τη καρτα η οποια μαλλον δεν την σηκωνει το συστημα μου γιατι δεν τρεχει πολυ καλα απο οτι ειδα εσενα τι σε ενοχλει που ανοιξα θεματα εχεις προβλημα?

define το  δεν τρεχει πολυ καλα. πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα να δουμε αν φταιει τιποτα αλλο.

σε ποια παιχνιδια?

σου ειπαν οτι το μεγιστο 580 και κατα βαση συμφωνω, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η 1660 σερνεται.

απλα σε πολλες περιπτωσεις δεν θα αποδιδει καλυτερα απο μια 580.

απο κει και περα σου ειπα πως τα βασικα προβληματα σε αυτο το συστημα ειναι τα windows 7, και οτι εχεις μονο ενα dimmaκι μνημης.

το να παρεις ψυκτρα να κανεις oc ειλικρινα δεν θα δινα πανω απο ενα 20αρικo. σιγουρα θα βοηθουσε παντως καποιο oc.

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω για τη βοηθεια φιλε ακου νομιζω πως μου κανει fps ντροπακια ενω βλεπω καλυτερη αναλυση κλπ pubg που θα επρεπε να το τρεχει αερα πιστευω απο 60 πηγενα 30 fps και γενικοτερα τελος παντων κατι παιζει δηλαδη καλυτερα λες να κανω ενα φορματ να βαλω windows 10  να δοκιμασω ισως να εχει καλυτερη ανταποκριση?ραμ εχω 2 ντιμ σλοτ 2x4 και ελεγα να εβαζα αλλες 2 αν βρω και μια ψυχτρα να μονταρω λιγο το cpu ευχαριστω για το χρονο σου.υ.γ επισης ενα παιχνιδι που εχω το resident evil 2 γραφει ποση μνημη καρτας μπορω να δουλεψω παλια ειχα μια 2 γκιγκα και μου εγραφε 2 γκιγκα τωρα την αλαξα αλλα στο συγκεκριμενο παιχνιδι γραφει παλι 2 γκιγκα μνημη καρτας ενω εχω 6 . δοκιμασα αλλιως να δω αν περναει τα 2 γκιγκα η καρτα μου και τα περναει παντως σε αυτο το γκειμ μαλλον δεν αναγνωριζει την αλλαγη?? δεν ξερω γιαυτο ειμαι λιγο μπερδεμενος με το τι παιζει

Δημοσ.

DDU ασφαλή λειτουργία, ξηλώνεις gpu drivers και περνάς τον τελευταιο που έχει για την κάρτα σου.

Με τον FX και στα 5GHz να τον πας μεγάλη διαφορά δεν θα δεις, πάσχεις απο ipc ό,τι και να κάνεις, απλά θα καις παραπάνω ρεύμα. FX είχα και ξέρω πως είναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χρησταρα ρε φιλε τι να κανω για αλαγη πρεπει να ξυλοσω μητρικη cpu ram και γαμησετα δεν υπαρχουν λευτα το ipc τι ειναι?πιστευα οτι θα κρατησει κιαλλο ο fx γιαυτο πηρα τη καρτα ελεγα πως θα τη σηκοσει.εκανα λαθος... epishs ddu to ekana se safe mode mia xara re den einai thema driver

Επεξ/σία από arxwnthstakshs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι FX κράτησαν λίγο και ηταν εξαρχής αργοί επεξεργαστές. IPC= Instructions Per Clock, χοντρικά η απόδοση πυρήνα.

οι FX είναι για 1050ΤΙ-10603γβ αντε και RX 570-580 και ήδη με αυτές τις κάρτες έχουν θέμα.

τι κάρτα έχεις δεν ξέρω δεν εχω διαβάσει κάτι άλλο.

Είχα για χρόνια τον 6300 στα 4.3 και με την 760 ηταν στιγμές που εβλεπα οτι δεν τραβαγε εν έτει 2014-15. Φαντάσου τώρα.

Για αναβάθμιση υπάρχουν και τα μεταχειρισμένα, και εγώ έτσι ψωνίζω, και το σύστημα της υπογραφής ΜΤΧ ηταν ολο πλην της καρτας που παλι μτχ αλλα απο αλλον.

Επεξ/σία από Xristaras12
  • Like 1
Δημοσ.

φιλε δεν ξερω εγω μεχρι και φετος αν ειχα μια καλυτερη καρτα ασ πουμε οπως ειπες 1050 θα ημουν πολυ καλα ο fx για 3 χρονια και που τον εχω με εχει βγαλει ασπροπροσωπο και χωρις oc χωρις τιποτα με μια απλη ραμ 8 γκιγκα και την gtx 750 σκεψου.. απλα φετος ωρεθηκαν καποια γκειμς και ηταν αναμενομενο να ζοριστει το ολο θεμα...θα μπορουσα να κανω 2-3 αγορες μεταχειρησμενων με αυτα τα λεφτα που εδωσα για τη καρτα αλλα δεν ηθελα..τωρα θα δω τι θα γινει λεω να τη κρατησω την 1660 παντως και αν μπορεσω καποια στιγμη αγορazw cpu mobo kai ram kai eimai koble.. ti les?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, arxwnthstakshs είπε

ευχαριστω για τη βοηθεια φιλε ακου νομιζω πως μου κανει fps ντροπακια ενω βλεπω καλυτερη αναλυση κλπ pubg που θα επρεπε να το τρεχει αερα πιστευω απο 60 πηγενα 30 fps και γενικοτερα τελος παντων κατι παιζει δηλαδη καλυτερα λες να κανω ενα φορματ να βαλω windows 10  να δοκιμασω ισως να εχει καλυτερη ανταποκριση?ραμ εχω 2 ντιμ σλοτ 2x4 και ελεγα να εβαζα αλλες 2 αν βρω και μια ψυχτρα να μονταρω λιγο το cpu ευχαριστω για το χρονο σου.υ.γ επισης ενα παιχνιδι που εχω το resident evil 2 γραφει ποση μνημη καρτας μπορω να δουλεψω παλια ειχα μια 2 γκιγκα και μου εγραφε 2 γκιγκα τωρα την αλαξα αλλα στο συγκεκριμενο παιχνιδι γραφει παλι 2 γκιγκα μνημη καρτας ενω εχω 6 . δοκιμασα αλλιως να δω αν περναει τα 2 γκιγκα η καρτα μου και τα περναει παντως σε αυτο το γκειμ μαλλον δεν αναγνωριζει την αλλαγη?? δεν ξερω γιαυτο ειμαι λιγο μπερδεμενος με το τι παιζει

το pubg δεν το ξερω, αλλα στο re2 πιανεις 60αρια+ με μαξαρισμενα τα παντα ολα? αν δεν πιανεις τοτε υπαρχει θεμα. το re2 ειναι πολυ χαλαρο παιχνιδακι

αν εχεις 2χ4 dimmakia τοτε οχι μη βαλεις αλλη μνημη αλλα εισαι σιγουρος? γιατι το λεει single channel. μηπως τις εχεις σε λαθος slots? δες που πρεπει να τις βαλεις να δουλεψουν dual channel.

+ το ddu ειπες το χεις κανει?

Untitled.png.b80cb2be171166c5f5968790363

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

τις ειχα λαθος τωρα τις εβαλα καλα γραφει ντουαλ. μαξαρισμενα δεν νομιζω να το τρεχει το ρε2 και δεν ξερω τι παιζει οπως σου ειπα με το γκειμ αυτο μου εχει 2 γκγικα ραμ γραφικων ενω εχω 6 το παμπ τζ το παιζω καλυτερα παντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

well δοκιμασε στο μαξ τα παντα ολα στο re2 και πες ποσο πιανεις. κανονικα θα πρεπει να εχεις 60αρι +

τελικα το ddu το χεις κανει η οχι? γιατι χθες στο αλλο θεμα ειπες οτι το κανες.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

ναι ρε το εχω κανει κανονικα.. θα δοκιμασω το ρε 2 και θα σου πω απλα σου λεω στο ρε2 για καποιο λογο δεν βλεπει την μνημη της καρτας που εχω 6 γκιγκα εχει μηνει στην παλια που ηταν 2 γκιγκα δεν ξερω. αν το εκανα ανινσταλ και ινσταλ αν θα αλαζε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...