Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο φόρουμ , ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία ή αν γνωρίζει τι γίνεται μετά από καταγγελία στην αρχή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για κάμερα έξω από το διαμέρισμα μου ; 

Ενημερωθηκα από το dpa.gr ότι η κάμερα επιτρέπεται, αρκεί να περιορίζεται το οπτικό της πεδίο αφενός , και να μην καταγράφει ήχο αφετέρου . 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω μια παρομοια ερωηση.σε εναν οροφο τελαυταιο της πολυκατοικιας μου μενει μια οικογενεια και απο πανω ταρατσα.ο οροφος ειναι ολος δικος τους.αν πουμε οτι ετσι οπως καθεστε μπροστα στον υπολογιστης σας ειναι η πορτα τους,εσεις δλδ ειστε η πορτα εξωτερικη του σπιτιου, ψηλα αριστερα πανω απο το αυτι σας ειναι μια καμερα που βλεπει προς το ανσασερ που ειναι στο δεξι σας χερι και παραδιπλα που ειναι η σκαλα για πανω στην ταρατσα.επιτρεπεται αυτο? να σημειωσω οτι στην καμερα απο πισω εχουν μια εταιρεια φυλαξης,μπορει και ψαρωτικα,το εχουν ξανακανει.στην αρχη ειχν την καμερα απεναντι απο την πορτα δλδ το κεφαλι σας.τωρα την εβαλαν αριστερα σας πανω απο το αριστερο αυτι σας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike15 είπε

τωρα την εβαλαν αριστερα σας πανω απο το αριστερο αυτι σας

Εγώ κοίταξα πάνω απ' το αριστερό αυτί μου πάντως και δεν έχω τίποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...