kourtembeu Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω να επιλέξω ένα από αυτά αφού Ούτε χρόνο εχω για όλα, ούτε χρήμα θέλω να δώσω για δυο. Αναγνωρίζω οτι το 2Κ είναι διαφορετικό από τα αλλά δυο, απλά έχω το ίδιο eager και για τα δυο αθλήματα. Θα ήθελα να ξέρω ποιο προσφέρει την καλύτερη single player αρχικά και online στη συνέχεια εμπειρία από άτομα που τα έχουν παιξει. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από kourtembeu
jerry banana Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Στις 24/5/2019 στις 6:23 ΜΜ, kourtembeu είπε Θέλω να επιλέξω ένα από αυτά αφού Ούτε χρόνο εχω για όλα, ούτε χρήμα θέλω να δώσω για δυο. Αναγνωρίζω οτι το 2Κ είναι διαφορετικό από τα αλλά δυο, απλά έχω το ίδιο eager και για τα δυο αθλήματα. Θα ήθελα να ξέρω ποιο προσφέρει την καλύτερη single player αρχικά και online στη συνέχεια εμπειρία από άτομα που τα έχουν παιξει. εφοσον ειπες single θα ελεγα fifa,προσωπικα ομως το πουλησα και πηρα το pro γιατι δεν μπορουσα να κανω αμυνα στο fifa πολυ περιπλοκη για εναν απλο παιχτη σαν και εμενα.Ενω στο pro πιεζεις με 1 κουμπι και κλεβεις τη μπαλα στο fifa θελέι στρατηγικη ειναι πιο δυσκολη δηαλδη η αμυνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα