Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Μπορείς να δίνεις αίμα κάθε δύο μήνες αν είσαι άντρας....

Κάθε τρεις μήνες.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

οκ. μπορουσες να πεις εξαρχης οτι βαριεσαι να ασχοληθεις και οτι δεν προκειται να πας. ετσι δεν θα χρειαζοταν να μας γραφεις τις γνωστες σου δικαιολογιες. 

καλη συνεχεια.

Καλά αφού ξέρεις καλύτερα από μένα τον εαυτό μου πάω πάσο.Επισηε που ξέρεις μπορεί και να έχω βοηθήσει κάποιον με διαφορετικό τροπο,μην μου πεις το ξέρεις κι αυτό? Επίσης όταν θέλω να βοηθήσω κάποιον/ους δεν είναι ανάγκη να το κάνω δίνοντας αίμα μόνο μπορώ με όποιον τρόπο είναι αναγκαίος για να το κάνω οπότε άστο μην προσπαθείς να μου την πεις και κοίταξε τον εαυτό σου και το κόμπλεξ που από ένα παράδειγμα που έφερα το έκανες ολόκληρο θέμα,αν είσαι ευαίσθητος πολύ με αυτά δεν σημαίνει ότι οι άλλοι είναι αγριανθρωποι των σπηλαίων και δεν νοιάζονται.Επειδη μένω σε χωριό ξέρω να εκτιμήσω και να βοηθάω τον καθένα γιατί έτσι μου γουστάρει δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν.

Απο ότι ξέρω και δεν κάνω λάθος ναι μπορεί να σου κάνουν αλλά πρέπει πρώτα να συμπληρώσεις τα ατομικά στοιχεία που σου δίνουν για να γνωρίζουν κάποια πράγματα.Εκει ζητάει και την ομάδα αίματος που δεν ξέρω ποια είναι όπως είπα εξετάσεις έχω κάνει όπως είπα πρόσφατα να πάω ξανά για να δω την ομάδα αίματος κάπου θα το γράφει τεσπά αφήστε το θα ψάξω μόνος μου να ΣτΕ καλά.Καλυτερα ας το κλείσουμε το θέμα γιατί δεν επιτρέπεται κιολλας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, gkasta είπε

Κάθε τρεις μήνες.

Σωστά. Λάθος μου.

Ρε @Brashida σε έχουμε καταλάβει πια. Ανοίγεις το ένα θέμα μετα το άλλο και ζητάς βοήθειες με λάθος προφάσεις και μετά τσαντιζεσαι που δεν σε βοηθάμε παρόλο που πλακωνομαστε μεταξύ μας για να σε βοηθήσουμε. Η πες μας ότι τρολλαρεις εξαρχής για να μην ασχολούμαστε σοβαρά.

Επεξ/σία από zx1234r
  • Like 1
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...