Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάμαι μικρός που ήμουν στο δημοτικό και λίγο στο γυμνάσιο μας ρωτούσαν οι καθηγητές πολλές φορές τι ομάδα αίματος έχουμε όταν δίναμε αίμα για διάφορους λόγους και γενικά από ότι θυμάμαι μας εξηγούσαν τέτοια θέματα.Τωρα από περιέργεια θέλω να μαθω τι ομάδα αίματος έχω να το δω κάπου γραμμένο σε ένα χαρτί να μάθω ξανά τι ομάδα αίματος έχω.Πολλοι δεν γνωρίζουν όταν τους ρωτάνε,για μένα καλό θα είναι να ξέρεις για να μπορείς να βοηθήσεις ανθρώποους που το χρειάζονται.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Brashida είπε

Θυμάμαι μικρός που ήμουν στο δημοτικό και λίγο στο γυμνάσιο μας ρωτούσαν οι καθηγητές πολλές φορές τι ομάδα αίματος έχουμε όταν δίναμε αίμα για διάφορους λόγους και γενικά από ότι θυμάμαι μας εξηγούσαν τέτοια θέματα.Τωρα από περιέργεια θέλω να μαθω τι ομάδα αίματος έχω να το δω κάπου γραμμένο σε ένα χαρτί να μάθω ξανά τι ομάδα αίματος έχω.Πολλοι δεν γνωρίζουν όταν τους ρωτάνε,για μένα καλό θα είναι να ξέρεις για να μπορείς να βοηθήσεις ανθρώποους που το χρειάζονται.

Όταν πας στο γιατρό να σου γράψει γενικές αίματος, πες του ότι θέλεις να μάθεις και την ομάδα για να στη βάλει και αυτή την εξέταση μέσα. Εγώ αυτό έκανα και έμαθα.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Brashida είπε

Πολλοι δεν γνωρίζουν όταν τους ρωτάνε,για μένα καλό θα είναι να ξέρεις για να μπορείς να βοηθήσεις ανθρώποους που το χρειάζονται.

Δεν χρειαζεται να ξερεις για να βοηθησεις. Αν θελεις να βοηθησεις πας και δινεις αιμα, ανεξαρτητου ομαδας.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Brashida είπε

Όπως είπε και ο απο πάνω. Γράψου στο εθνικό μητρώο αιμοδοτών και μετά απο την επόμενη φορά που θα δώσεις αίμα είτε εθελοντικά είτε για κάποιον ασθενή, θα εκτυπωθεί κάρτα και θα σου την στείλουν. Πάνω στην κάρτα γράφει και τον τύπο αίματος. Μπορείς να δίνεις αίμα κάθε δύο μήνες αν είσαι άντρας και βάσει νόμου μπορείς να πάρεις μία ημέρα άδειας μετ'αποχοδών απο τον εργοδότη μέχρι το μέγιστο 2 ημέρες τον χρόνο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Δεν χρειαζεται να ξερεις για να βοηθησεις. Αν θελεις να βοηθησεις πας και δινεις αιμα, ανεξαρτητου ομαδας.

Παράδειγμα έφερα ο λόγος είναι προφανής και δεν είναι αυτός φυσικά αν μπορώ και είναι καλά και έχω την δυνατότητα θά το κάνω όπως και διποτε δεν θα σκεφτώ αυτό πίστεψε με.Με πείραξε όμως που στάθηκε σε αυτό ενώ ο λόγος είναι προφανής αλλά τεσπα

Δημοσ.

Η ομαδα αιματος αναγραφεται στο παιδικο βιβλιαριο υγειας.

Αν δεν το εχεις, μαζι με τη γενικη αιματος ζητας και ταυτοποιηση ομαδας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε

Η ομαδα αιματος αναγραφεται στο παιδικο βιβλιαριο υγειας.

Αν δεν το εχεις, μαζι με τη γενικη αιματος ζητας και ταυτοποιηση ομαδας.

Γράφει της μητέρας μου που λογικά έχουμε το ίδιο σωστά? 😁 Δεν μπορώ να καταλάβω και τα γράμματα είναι θετικό αλλά πρέπει να γράφει και κάτι άλλο πριν αλλά δεν καταλαβαίνω δεν θα έχει και σημασία φαίνεται κάτι Iv θετικο

Επεξ/σία από Brashida
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνηθως αναγραφεται στην πρωτη σελιδα. Αμελεια του παιδιατρου κατα πασα πιθανοτητα.

Η γενικη αιματος ειναι μονόδρομος σε αυτη την περιπτωση.

Υ.Γ. Ταυτοποιηση ομαδας αιματος γινεται και στο στρατο.

EDIT : Δεν ειναι απαραιτητο να εχετε την ιδια ομαδα. Εξαρταται και απο τον πατερα καθως και απο το γονοτυπο τους.

Επεξ/σία από -Dimitris-
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Brashida είπε

Παράδειγμα έφερα ο λόγος είναι προφανής και δεν είναι αυτός φυσικά αν μπορώ και είναι καλά και έχω την δυνατότητα θά το κάνω όπως και διποτε δεν θα σκεφτώ αυτό πίστεψε με.Με πείραξε όμως που στάθηκε σε αυτό ενώ ο λόγος είναι προφανής αλλά τεσπα

Δεν καταλαβα, τι ακριβως σε πειραξε;

Γιατι δεν το κανεις ηδη; Θεωρεις οτι δεν εχεις την δυνατοτητα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, -Dimitris- είπε

Συνηθως αναγραφεται στην πρωτη σελιδα. Αμελεια του παιδιατρου κατα πασα πιθανοτητα.

Η γενικη αιματος ειναι μονόδρομος σε αυτη την περιπτωση.

Υ.Γ. Ταυτοποιηση ομαδας αιματος γινεται και στο στρατο.

Ναι όμως πριν πας πρέπει να συμπληρώσεις την ομάδα αίματος στα στοιχεία που σου στέλνουν πριν καταταγεις εγώ μπαίνω Αύγουστο και πρέπει να το συμπληρώσω αλλά δεν ξέρω πως και γενικά ήθελα να το μάθω ποιο πριν για να το ξέρω.Εξετασεις αίματος έχω κάνει όπως είπα και πρόσφατα μάλιστα

Μόλις τώρα, ManFromEarth είπε

Δεν καταλαβα, τι ακριβως σε πειραξε;

Γιατι δεν το κανεις ηδη; Θεωρεις οτι δεν εχεις την δυνατοτητα;

Με πείραξε που στάθηκες σε αυτό μόνο ενώ το έφερα ως παράδειγμα ο κυρίως λόγος ήταν άλλος.Επισης αυτόν τον καιρο πρέπει να ασχοληθώ με διαφορα πράγματα και είναι χάλια σε διάθεση και πνευματική κούραση αγχώνομαι και εύκολα οπότε δεν είμαι σε θέση ακόμα.Φυσικα και θα το κάνω και δεν θα υπολογίσω κανεναν.Καλη συνεχεια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Brashida είπε

Γράφει της μητέρας μου που λογικά έχουμε το ίδιο σωστά? 😁 Δεν μπορώ να καταλάβω και τα γράμματα είναι θετικό αλλά πρέπει να γράφει και κάτι άλλο πριν αλλά δεν καταλαβαίνω δεν θα έχει και σημασία φαίνεται κάτι Iv θετικο

Όχι απαραίτητα το ίδιο :P Rh +

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Brashida είπε

Εξετασεις αίματος έχω κάνει όπως είπα και πρόσφατα μάλιστα

Αν δεν ζητησεις ταυτοποιηση ομαδας αιματος δεν στην κανουν..

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Brashida είπε

Με πείραξε που στάθηκες σε αυτό μόνο ενώ το έφερα ως παράδειγμα ο κυρίως λόγος ήταν άλλος.Επισης αυτόν τον καιρο πρέπει να ασχοληθώ με διαφορα πράγματα και είναι χάλια σε διάθεση και πνευματική κούραση αγχώνομαι και εύκολα οπότε δεν είμαι σε θέση ακόμα.Φυσικα και θα το κάνω και δεν θα υπολογίσω κανεναν.Καλη συνεχεια

οκ. μπορουσες να πεις εξαρχης οτι βαριεσαι να ασχοληθεις και οτι δεν προκειται να πας. ετσι δεν θα χρειαζοταν να μας γραφεις τις γνωστες σου δικαιολογιες. 

καλη συνεχεια.

• Like 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Σίγουρα γίνεται, αλλά δεν ανοίγεται θέμα στο insomnia με τέτοιο attitude. 🤷‍♂️

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...