kataramenoc Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Καλησπέρα , σήμερα άλλαξα το modem που δίνει η forthnet(Technicolor TG589 v3) με το TP-LINK Archer V400 ,επειδή μου είπε ο τεχνικός, ότι ο λόγος που δεν πιάνω το maximum της σύνδεσης μου (~40MBPS) είναι ότι το modem είναι παλιό.Το θέμα που δημιουργήθηκε είναι ότι από εκεί που συγχρόνιζε στα ~26mbps τώρα συγχρονίζει στα ~22mbps.Έχω κάνει το firmware update αλλά και πάλι τίποτα.Κάποια ιδέα?
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 αυτο που σου ειπε ο τεχνικος δεν στεκει.θα ηταν σωστο αν το παλιο δεν ειχε vectoring. εσυ μαλλον εισαι μακρια και παιρνεις απο αστικο κεντρο?σε κατανεμητη ή χωνευτή εχει γινει μετρηση?για να παρεις τα μεγιστα της γραμμης θες σωστη καλωδιωση χωρις bridge taps https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf On 24/05/2019 at 16:33, kataramenoc said: Καλησπέρα , σήμερα άλλαξα το modem που δίνει η forthnet(Technicolor TG589 v3) με το TP-LINK Archer V400 ,επειδή μου είπε ο τεχνικός, ότι ο λόγος που δεν πιάνω το maximum της σύνδεσης μου (~40MBPS) είναι ότι το modem είναι παλιό.Το θέμα που δημιουργήθηκε είναι ότι από εκεί που συγχρόνιζε στα ~26mbps τώρα συγχρονίζει στα ~22mbps.Έχω κάνει το firmware update αλλά και πάλι τίποτα.Κάποια ιδέα?
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 On 25/05/2019 at 00:54, kataramenoc said: Οπότε κλαίω τα 75 μου ευρώ?😂 σε θεμα ταχυτητας τα κλαις.σε θεμα δυνατοτητων θα το ευχαριστηθεις αφου ειναι και 5ghz κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα