stelios18120 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Θα σου απαντήσω με μία ερώτηση Φαντάζομαι ξέρεις ότι οι Κινέζοι αντιγράφουν τα πάντα, από ξυπνητήρια μέχρι αμάξια Αν ήθελα λοιπόν π.χ. να αγοράσω ένα Rolex αλλά δεν είχα τα λεφτά, θα αγόραζα ένα κινέζικο Tolex με το 1/10 των χρημάτων Αν τώρα ξαφνικά η Tolex την δει κάπως, και ξεκινάω και βάζει πιο καλούς μηχανισμούς, πιο καλά μέταλλα, πιο, πιο, πιο από την Rolex, αλλά ταυτόχρονα ξεκινάει να πουλάει πιο ακριβά από τον Ελβετό, εσύ θα ψώνιζες κινέζικο Tolex ; Καμία σχέση αυτή η ιστορία που λες με τα κινητα. Απλα είσαι άνθρωπος που δεν δίνει επιλογές και ευκαιρίες σε καινοτόμα προϊόντα. Δεν μιλάμε για κανένα cubot η κανένα άλλο παρόμοιο μουφοεταιριακι, αλλά για την δεύτερη εταιρία στον κόσμο σε κινητά. Οπότε για να είναι δεύτερη μέσα σε τόσο ανταγωνισμό κάτι θα κάνει καλά και ποιοτικά. Δεν νομίζω τόσα εκατοντάδες εκατομμύρια ανά τον κόσμο άτομα να μην ξέρουν τι αγοράζουν 😉 Και ακομα δεν μου είπες αν εχεις πιάσει κανένα P30 pro στα χέρια σου. Είμαι βέβαιος θα αλλάξεις αμέσως γνώμη. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από stelios18120 1
AristidisZ Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, stelios18120 είπε (επισεις δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά ότι έχεις σπίτι σου η κινέζικο είναι, η τα περισσότερα που φοράει από Κίνα είναι) Δε με στεναχωρείς καθόλου Ελπίζω όμως να καταλαβαίνεις ότι είναι άλλο πράγμα να είναι κάτι κατασκευασμένο στη Κίνα και άλλο πράγμα να είναι σχεδιασμένο (δηλαδή αντιγραμμένο) στη Κίνα 1
thor777 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Η Huawei ειναι ουσιαστικα κρατικη εταιρια. Οι αξιωματουχοι που την ελεγχουν θα φροντισουν για τους εργαζομενους της στην Κινα. Το πολυ πολυ να τους στειλουν απευθειας ως κατασκοπους αφου την ξερουν πλεον τη δουλεια... 1 ώρα πριν, lupin είπε Ετσι πεστα. Να λυπηθουμε δλδ τους κινεζους επειδη εχουν μαθει να κανουν οτι τους γουσταρει στη χωρα τους και να τους αφησουμε να κανουν οτι θελουν. Ελεος ας κλεισουν ολες οσες δεν τηρουν τουλαχιστο τα προσχήματα. Έτσι πέστε τα. Μόνο η Αμερική και οι αμερικάνικες εταιρίες έχουν το δικαίωμα στην κατασκοπία και το φακέλωμα. 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Όλα γίνονται για το 5G. Αν κυριαρχήσει παντού η Huawei μέσω του 5G τότε οι αμερικάνοι θα βρεθούν πραγματικά στη γωνία. Γι' αυτό τη σφυροκοπούν. Αν όμως η Κίνα κόψει τις εξαγωγές σπάνιων γαιών στις ΗΠΑ, τότε θα δείτε γέλια. Έτσι το 5G είναι το big thing αλλά αυτά λίγοι τα πιάνουν. 1 1
AristidisZ Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Καμία σχέση αυτή η ιστορία που λες με τα κινητα. Απλα είσαι άνθρωπος που δεν δίνει επιλογές και ευκαιρίες σε καινοτόμα προϊόντα. Δεν μιλάμε για κανένα cubot η κανένα άλλο παρόμοιο μουφοεταιριακι, αλλά για την δεύτερη παγκοσμιος εταιρία. Οπότε για να είναι δεύτερη μέσα σε τόσο ανταγωνισμό κάτι θα κάνει καλά και ποιοτικά. Δεν νομίζω τόσα εκατοντάδες εκατομμύρια ανά τον κόσμο άτομα να μην ξέρουν τι αγοράζουν 😉 Eμ δε ήξεραν, το βλέπεις μπροστά σου
kateriniotis Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Άιντε καιρός ήταν με τις κινεζικές πατάτες! Να ακολουθούν και οι άλλες παρακαλώ....
nero62 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, kaliakman είπε Ε λογικό είναι να αποχωρησει από μια αγορά που βρίσκεται δεύτερη παγκοσμίως με άπειρα κέρδη. Αντηλιακό να βάζετε παιδιά. Δεν είναι κακό να κάνουμε υποθέσεις. Άλλωστε τι ξέρουμε εμείς πραγματικά. Ότι μας πασάρουν τα μίντια ξέρουμε. Και προσπάθησε να είσαι χαλαρός δεν θα χρειάζεσαι ούτε αντηλιακό η οποιαδήποτε λίπανση! 5 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Δύσκολο γιατί ζημιώνεται και η Google από αυτή την ιστορία. Είπαμε. Υπόθεση είναι. Δύσκολο ναι πραγματικά πολύ δύσκολο με τόσα κέρδη. Αλλά -θεωρητικά πάντα- όχι απαραίτητα αδύνατο!
stelios18120 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Eμ δε ήξεραν, το βλέπεις μπροστά σου Δεν βγάζει σε κάτι ο διάλογος μας, απλά κουραζει τα μάτια του κόσμου. Απλά θα σου πω κάτι τελευταίο εντελώς φιλικά Έχουν περάσει συσκευές και συσκευές από τα χέρια μου και πάντα έριχνα μια ματιά σε όλες ώστε να καταλήξω. Είχα πάρει πριν καιρό το p30pro από φίλο να το δω και απλά έπαθα με ότι έχει επάνω την πλάκα μου. Ειδικά με τις κάμερες. Όντως δεν συγκρίνεται για εμένα με κανένα. Δοκίμασε το, δούλεψε το έστω και λίγο και μου λες πάλι Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από stelios18120
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, polaki είπε Ειλικρινά θα ήθελα να ακούω (με μεταφραστή προφανώς) ένα Διοικητικό συμβούλιο της Huawei για να ακούσω τί συζητάνε για όλα αυτά οι ίδιοι.. Μιλάμε για ασύλληπτες εξελίξεις, δεν λέω θα κλείσει η εταιρία αλλά δε νομίζω να είναι ποτέ η ίδια..!!! Η Huawei όπως κι όλες οι κινέζικες εταιρίες έχουν ξεσκιστεί να κλέβουν τεχνολογίες και πατέντες από την Δύση. Άρα πάντα θα έχουν εναλλακτικές.
newton91 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Η ειρωνία εδώ είναι ότι μερικοί έχετε στραφεί τόσο κατά της Αμερικής που έχετε την εντύπωση ότι όλοι οι υπόλοιποι (και η Κίνα μέσα) είναι αθώες περιστερές που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πουλήσουν τίμια τα προιόντα τους υπέρ του υγιούς ανταγωνισμού. Όχι παιδιά, καθόλου δεν θα ήθελε η Κινεζική κυβέρνηση να κατασκοπεύει ξένα κράτη. Μόνο οι κακοί της Αμερικής τα θέλουν αυτά... Όχι ρε , θα υποστηρίξω αμερικα που κάνει πολέμους για πρωινό
AristidisZ Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Δεν βγάζει σε κάτι ο διάλογος μας, απλά κουραζει τα μάτια του κόσμου. Απλά θα σου πω κάτι τελευταίο εντελώς φιλικά Έχουν περάσει συσκευές και συσκευές από τα χέρια μου και πάντα έριχνα μια ματιά σε όλες ώστε να καταλήξω. Είχα πάρει πριν καιρό το p30pro από φίλο να το δω και απλά έπαθα με ότι έχει επάνω την πλάκα μου. Δοκίμασε το, δούλεψε το έστω και λίγο και μου λες πάλι Eίναι η άποψή σου, και είναι απόλυτα σεβαστή Eγώ σαν φιλοσοφία είμαι κατά των αντιγραφών, έστω και αν προσφέρουν περισσότερα από το original Δεν θα πέσει στα χέρια μου, γιατί το πιο ακριβό κινητό στη παρέα μου δε πρέπει να είχε πάνω από 300 - 400 ευρώ (καινούργιο) Δεν είναι ντε και καλά ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα, απλά δε μας νοιάζει
D.Luffy Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, newton91 είπε Όχι ρε , θα υποστηρίξω αμερικα που κάνει πολέμους για πρωινό Το να μην υποστηρίξεις κανέναν το έχεις σκεφτεί? Ξέρεις, δεν μιλάμε για αγώνα μπάσκετ... Προσωπικά με ανυσηχεί περισσότερο το σενάριο της ίδιας της κατασκοπίας παρά το ποιος κατασκοπεύει. 4
kaliakman Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, nero62 είπε Δεν είναι κακό να κάνουμε υποθέσεις. Άλλωστε τι ξέρουμε εμείς πραγματικά. Ότι μας πασάρουν τα μίντια ξέρουμε. Και προσπάθησε να είσαι χαλαρός δεν θα χρειάζεσαι ούτε αντηλιακό η οποιαδήποτε λίπανση! Δηλαδή εσύ αν έβγαζες (πολλά) λεφτά με πολλές προοπτικές θα αποφάσιζες (για κάποιον μαγικό λόγο;;) ένα πρωί να το σταματήσεις; Τουλάχιστον ας το κάνανε πριν βγάλουν 2 καινούριες ναυαρχίδες και χαλάσουν έναν σκασμό λεφτά σε διαφήμιση. Καταλαβαίνεις ότι δεν βγάζει νόημα έτσι;
epanoe Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 δηλαδης αμα συνεχίζει και φτιαχνει οτι τι; θα την απαγορευσουν; θα της κανουν μήνυση στην Κίνα;
newton91 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Το να μην υποστηρίξεις κανέναν το έχεις σκεφτεί? Ξέρεις, δεν μιλάμε για αγώνα μπάσκετ... Προσωπικά με ανυσηχεί περισσότερο το σενάριο της ίδιας της κατασκοπίας παρά το ποιος κατασκοπεύει. Κανεναν δεν υποστηρίζω , εσυ όμως υποστηρίζεις τον τραμπακο αποτι κατάλαβα. Τώρα , περι κατασκοπείας είναι πολύ πιθανόν. Εγώ δεν το πιστεύω , απλά το χρησιμοποίησε σαν δικαιολογια. Και αφού θεωρείται εθνικό ζήτημα το πηγε όσο πιο μακριά μπορούσε. Απο την άλλη πιστεύω ότι όλα έχουν να κάνουν με το 5g. Φοβηθηκε ο τραμπ που θα έμενε πίσω η χώρα του μιας και η Huawei ήταν η πρώτη. Η αλήθεια είναι ότι ποτε δεν θα μάθουμε. Μη γίνει κανας πόλεμος κανονικός μόνο. Τεσπα 1
KilliK Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Αναφορά σε κείμενο Έτσι πέστε τα. Μόνο η Αμερική και οι αμερικάνικες εταιρίες έχουν το δικαίωμα στην κατασκοπία και το φακέλωμα. ε ας πανε και οι Κινεζοι και να απαγορεψουν την προσβαση των αμερικανων ΙΤ εταιρειων στην αγορα τους. oh wait, το εχουν κανει ηδη αυτο. 🙄 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα