nhzt Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Χαράς ευαγγέλια από πολλούς insonmiacs για το καταποντισμό της Huawei, κάτι που μου θυμίζει την κατσίκα του γείτονα... Χωρίς να ξέρουμε ποιος θα είναι ο επόμενος και χωρίς να μας ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός που πάντα είναι υπέρ του καταναλωτή αλλά και τα μονοπώλια, καταπίνουμε αμάσητα την πολιτική του κάθε εθνικιστή tycoon. Δεν ήμουν ποτέ κάτοχος Huawei κινητού και ούτε πρόκειται να απεμπολήσω τις κακές πρακτικές που ακολούθησε η εν λόγω εταιρία επί σειρά ετών και δεν μ ενδιαφέρει αν θα χαθούν θέσεις εργασίας και κλείσουν καταστήματα, αυτό είναι θέμα δικό της. Μ ενδιαφέρει το μένος και η συσσωρευμένη δύναμη που έχουν κάποιοι, την οποία εμείς επιτρέπουμε να έχει. Εκτός αυτού υπάρχει και η βλακεία, που δεν πρέπει να ξεχνάμε... διότι δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να σημαίνουν οι δηλώσεις "α ρε Iphone και πάλι iphone " ή " ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ HUAWEI ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΩΝ ΣΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (παλιό τηλέφωνο) " Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από nhzt 3 1 2 1
stelios18120 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Παντως ο "εμπορικος πολεμος" της Αμερικης κατα της Κινας υπαρχει προ Huawei και εμενα σε ολη αυτη την υποθεση κατι μου βρωμαει. Απλά όταν φτάνεις σε ξένη χώρα να γίνεις κορυφή και δεύτερη σε πωλήσεις στον κόσμο πονάει. Και έτσι προσπαθούν με κάθε τρόπο να της κόψουν την φορά. Είχε πάει ψηλά, 5G δίκτυα, άπειρες πωλήσεις smartphone και λοιπόν συσκευών και έτσι τι κάνεις; Πετάς μια παραμυθά κατασκοπείας (που ούτως ή άλλως στο αμερικα πουλάει αυτό, βλέπουν παντού εχθρούς) και έτσι της κόβεις την φορά και ζητάς μετά ένα συμβιβασμό, να πάρεις ανταλλάγματα κτλπ κτλπ, καθαρός εκβιασμός δηλαδή. Σου λέει να φύγει από εδώ και να την καταστρέψω ώστε να πουλάω εγώ αβέρτα μετά. Περιμένω απάντηση κινας, που λογικά η θα δώσει ηχηρό μήνυμα ή θα αποσυρθεί απλά και θα συνεχίζει με δικό της λειτουργικό κτλπ κτλπ. (αν και περιμένω απάντηση δυναμική εκ μέρους τους ή ένα βαρύ συμβιβασμό) 3 1
~mxls~ Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε Α μωρε... Που η 64GB κανει 50$ στο amazon και 35 στο ebay. --- Μια χαρα τη κανει ο Τραμπ. Τη παρτι του κοιταει, οπως θα πρεπε να κανουν κιαλλοι. Και μερικοι που λετε οτι την κλεινει... Ελεος! Εδω σιγα σιγα κλεινει η SONY. Ο Τραμπ φταιει? Και ακομα και ετσι να ειναι... Αν μπορει να το κανει, ΜΑΓΚΙΑ του! Έτσι φίλε μου, και πετρέλαια κλέβουν, βομβαρδίζοντας ότι κινείται, γιατί μπορούν και μαγκιά τους. Αμερικα φακ γιεα. 2 2
gnsX Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Απλά όταν φτάνεις σε ξένη χώρα να γίνεις κορυφή και δεύτερη σε πωλήσεις στον κόσμο πονάει. Και έτσι προσπαθούν με κάθε τρόπο να της κόψουν την φορά. Είχε πάει ψηλά, 5G δίκτυα, άπειρες πωλήσεις smartphone και λοιπόν συσκευών και έτσι τι κάνεις; Πετάς μια παραμυθά κατασκοπείας (που ούτως ή άλλως στο αμερικα πουλάει αυτό, βλέπουν παντού εχθρούς) και έτσι της κόβεις την φορά και ζητάς μετά ένα συμβιβασμό, να πάρεις ανταλλάγματα κτλπ κτλπ, καθαρός εκβιασμός δηλαδή. Σου λέει να φύγει από εδώ και να την καταστρέψω ώστε να πουλάω εγώ αβέρτα μετά. Περιμένω απάντηση κινας, που λογικά η θα δώσει ηχηρό μήνυμα ή θα αποσυρθεί απλά και θα συνεχίζει με δικό της λειτουργικό κτλπ κτλπ. (αν και περιμένω απάντηση δυναμική εκ μέρους τους ή ένα βαρύ συμβιβασμό) Μη ξεχάσει η Κίνα μετά το λειτουργικό σύστημα, να αναπτύξει δικούς της επεξεργαστές, δικές της gpu, δικές της μνήμες, δικούς της δίσκους, δικιες της οθόνες, δικό της σύστημα αναγνώρισης προσώπου, δικό της σύστημα αναγνώρισης φωνής κτλ κτλ κτλ και όλα αυτά χωρίς να πατάει καμιά ευρεσιτεχνία. Μ άρεσε και το: λογικά θα δώσει ηχηρό μήνυμα ή θα αποσυρθεί απλά. Θα παίξουμε ή αμυντικά ή επιθετικα,με αυτόν τον τρόπο ή θα χάσουμε ή θα κερδίσουμε ή θα έρθει Χ. Νοστράδαμος Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από gnsX 2 1 1
Dellapple Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 H leica που δούλευε μαζί της τους φακούς που έχει έδρα???
mordred Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Ρε παίδες ρωτάω επειδή δεν ξέρω... Έχει γίνει καμία δίκη ενάντια στη Huawei για θέμα κατασκοπείας και την έχασε; Έχει γίνει έστω μία έρευνα για να υποστηριχθεί όλος αυτός ο σαματάς; 9
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Το οτι είστε σίγουροι πως ξέρετε όλα τα ενδοεταιρικά μυστικά, τις δικαστικές διαμάχες και τα οικονομικά της κάθε εταιρείας (που όλες θα κλείσουν φυσικά σε 2 χρόνια σύμφωνα με τις οικονομικές αναλύσεις εδώ μέσα) με ξεπερνάει. 3 1
hristos1975psi Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τι θα γίνει θα δούμε στις αγγελίες κάνα φθηνό p30 pro στο τέλος θα σας μείνουν αμανατι και θα τα πετάξετε στην θάλασσα να έχουν facebook τα ψάρια οι γαρίδες και τα στρυδια Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από hristos1975psi 1
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Επίσης όποιος βρει την πραγματικη μετοχική συνθεση της Huawei, κερδίζει προσβαση στη Wikipedia για το ΣΚ, ευγενική προσφορά του Winnie the Pooh Με αυτή την αναφορά γκούλαγκ και σπάει πέτρες ....η Huawei φαίνεται περίμενε την απαγόρευση . Παρόμοιες συμπεριφορές καταπατώντας επιδεικτικα διεθνείς συνθήκες είναι μέσα στη κουλτούρα των Κινέζων . Παίρνουν το όφελος και απορρίπτουν τον πολιτισμό των "χαζών ξένων " Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros 1
Paragontas-x Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Γιατί ξαφνικά τέτοια επίθεση στην εταιρία από τόσα μέτωπα? Μου μυρίζει ότι έβαλε το χεράκι της η Apple. 1 1
valkon Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δεδομένα η Κίνα είναι εχθρός της Αμερικής και η εταιρεία Huawei κατηγορείται για κατασκοπεία. Έπρεπε να κάτσει με σταυρωμένα χέρια η Αμερική; Αν ο Τραμπ άφηνε την Huawei να κάνει ότι θέλει, θα τον κατηγορούσαν για προδοσία. Σας φαίνεται παράλογο; Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από valkon 1 1
Human Soul Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικά στα @@ μας για την huawei . Οι Έλληνες θα έπρεπε να έχουν προτεραιότητα και μετά όλοι οι άλλοι. Θα έπρεπε να υποστηρίζουμε περισσότερο εταιρίες όπως την MLS ,να κατασκευάζουμε τεχνολογικά προιόντα στην Ελλάδα και να είμαστε όσο πιο αυτόνομοι γίνεται . Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από Human Soul 1 1
stelios18120 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, hristos1975psi είπε Τι θα γίνει θα δούμε στις αγγελίες κάνα φθηνό p30 pro στο τέλος θα σας μείνουν αμανατι και θα τα πετάξετε στην θάλασσα να έχουν facebook τα ψάρια οι γαρίδες και τα στρυδια Ε αφού θα είναι μάπα και θα μείνουν, τι θέλεις να τα αγοράσεις; Άσε να μείνουν... (αν βρεις κανένα σφύρα μου 😋😋) Μερικοί έχουν πλάκα πάντως, περιμένουν πάνω από τις αγγελίες να πάρουν P30 pro με πχ 500 ευρώ 😂😂😂😂 Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από stelios18120
BILL5 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, AtiX είπε Όταν παίρνω φόρα φόρα κατηφόρα και ο Θεός ο ίδιος δεν με σταματά... Πίκρα μου... Πίκρα μου... Ο τραμπ ομως σε σταματά 😂😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα