You Can Do It Baby Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Ψάχνω Nvme με χωρητικοτητα 1ΤΒ ποιον θα μπορουσατε να μου προτεινετε? Τι επιλογες υπαρχουν; H χρηση θα εινε αποκλειστικα για windows
You Can Do It Baby Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε Πεταμένα λεφτά. Πάρε SATA SSD. Πεταμένα λεφτά γιατι το λες αυτο;
thetiesthatbind Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δε θα δεις διαφορές συγκριτικά με έναν SSD Sata με τον NVMe. Θα έχεις 1-2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορο boot time αν δεν κάνω λάθος. Αυτή τη στιγμή στα λεφτά που παίζουν οι NVMe δεν αξίζουν τον κόπο. Θα είχαν νόημα θεωρώ σε video editing PC κλπ. Και εγώ από ότι είδες φοράω στο σύστημά μου έναν NVMe 250 GB μόνο για OS και άντε να βάλω και 1-2 games που δε τα βάζω γιατί έχω τους SSD + HDD ανάλογα τα games που παίζω και το θεωρώ πλέον κακή αγορά. Όταν παίζει 1 ΤΒ στα 100 ευρω ο Crucial MX500 με 5 ετη εγγυηση, ειναι πιο έξυπνη αγορά για εμένα και έχεις και 0 θόρυβο από δίσκους. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από thetiesthatbind 1
You Can Do It Baby Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Δε θα δεις διαφορές συγκριτικά με έναν SSD Sata με τον NVMe. Θα έχεις 1-2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορο boot time αν δεν κάνω λάθος. Αυτή τη στιγμή στα λεφτά που παίζουν οι NVMe δεν αξίζουν τον κόπο. Θα είχαν νόημα θεωρώ σε video editing PC κλπ. Και εγώ από ότι είδες φοράω στο σύστημά μου έναν NVMe 250 GB μόνο για OS και άντε να βάλω και 1-2 games που δε τα βάζω γιατί έχω τους SSD + HDD ανάλογα τα games που παίζω και το θεωρώ πλέον κακή αγορά. Όταν παίζει 1 ΤΒ στα 100 ευρω ο Crucial MX500 με 5 ετη εγγυηση, ειναι πιο έξυπνη αγορά για εμένα και έχεις και 0 θόρυβο από δίσκους. στην κατοχη μου εχω δυο Crucial MX500 2ΤΒ εινε ο καθενας απλα τους εχω αποκλειστικα για το gaming, απλα σκεφτομουνα να επαιρνα εναν NVMe μονο για OS κυριος για boot , εκκινηση , με αυτο το σκεπτικο σκεφτομαι να αγορασω τον NVMe , σε αυτον δεν θα βαλω παιχνιδια Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από You Can Do It Baby
thetiesthatbind Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δεν έχει νόημα. Είσαι πολύ καλά όπως είσαι. Στα λεφτά που θα πάρεις τον NVMe παίρνεις έναν μεγάλο SSD και είσαι ακόμη πιο άνετος. Στη θέση σου, χωρίς να ξέρω το σύστημά σου, θα κρατούσα τα λέφτά και θα τα έπινα σε μπύρες ή θα τα επένδυα σε άλλο μέρος του PC. Και ακόμη και αν το θες για Win, 250 GB είναι παραπάνω από αρκετά για NVME μόνο για OS. Όπως σου είπα πάντως, δεν αξίζει για εμένα να πας σε NVMe στη φάση που είσαι αφού είσαι τούμπανο σε χώρο. Για 1-2 δευτερόλεπτα δεν αξίζει τα λεφτά του.
You Can Do It Baby Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Δεν έχει νόημα. Είσαι πολύ καλά όπως είσαι. Στα λεφτά που θα πάρεις τον NVMe παίρνεις έναν μεγάλο SSD και είσαι ακόμη πιο άνετος. Στη θέση σου, χωρίς να ξέρω το σύστημά σου, θα κρατούσα τα λέφτά και θα τα έπινα σε μπύρες ή θα τα επένδυα σε άλλο μέρος του PC. Και ακόμη και αν το θες για Win, 250 GB είναι παραπάνω από αρκετά για NVME μόνο για OS. Όπως σου είπα πάντως, δεν αξίζει για εμένα να πας σε NVMe στη φάση που είσαι αφού είσαι τούμπανο σε χώρο. Για 1-2 δευτερόλεπτα δεν αξίζει τα λεφτά του. αν αγοραζα εναν ΝVme ανεξαρτητα αν δεν συμφερει πιον θα μου προτεινες να παρω? Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από You Can Do It Baby
You Can Do It Baby Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε «Αν». Τον 970 Evo Plus o 970 Evo Plus συγκριτικα εινε καλυτερος απο τον Sx8200 pro s11 pro; γιατι εχω διαβασει οτι ο Sx8200 pro s11 pro εινε πιο γρηγορος απο τον 970 Evo Plus \ισχυει κατι τετοιο; Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από You Can Do It Baby 1
artshadows Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/16980009/Adata-XPG-Gammix-S11-Pro-1TB.html 50+ ευρω φτηνοτερος https://www.tomshardware.com/reviews/adata-xpg-sx8200-pro-ssd,5955-2.html Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από artshadows
deathstarfusion Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, artshadows είπε https://www.skroutz.gr/s/16980009/Adata-XPG-Gammix-S11-Pro-1TB.html 50+ ευρω φτηνοτερος https://www.tomshardware.com/reviews/adata-xpg-sx8200-pro-ssd,5955-2.html με βάση το review του Tom λέει oτι gamix s11 pro εινε πιο γρηγοροςαπό τον 970 evo; Πως γινεται ο edata να τον ξεπερνάει σε επιδόσεις; Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από deathstarfusion
You Can Do It Baby Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 20 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Όχι με βάση το review του Tom λέει oτι gamix s11 pro εινε πιο γρηγοροςαπό τον 970 evo;
planetman Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά, δεν ξέρω γιατί λέτε όλοι πως δε βλέπετε διαφορά με τους Nvme. Εγώ αναβάθμισα τον SSD δίσκο του Huawei matebook 14 d και έβαλα τον Intel 660p 1TB που είναι ο φθηνότερος Nvme δίσκος και ολοκλήρωσα τη διαδικασία εγκατάσταση και το μεγάλο update των Windows 10 σε περίπου 1 ώρα ενώ θυμάμαι με τους άλλους δίσκους παιδευόμουν ώρες πολλές. Και βλέπω διαφορά και στην εκκίνηση των windows. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από planetman
Arkin Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 20 ώρες πριν, planetman είπε Παιδιά, δεν ξέρω γιατί λέτε όλοι πως δε βλέπετε διαφορά με τους Nvme. Εγώ αναβάθμισα τον SSD δίσκο του Huawei matebook 14 d και έβαλα τον Intel 660p 1TB που είναι ο φθηνότερος Nvme δίσκος και ολοκλήρωσα τη διαδικασία εγκατάσταση και το μεγάλο update των Windows 10 σε περίπου 1 ώρα ενώ θυμάμαι με τους άλλους δίσκους παιδευόμουν ώρες πολλές. Και βλέπω διαφορά και στην εκκίνηση των windows. Ο 660p εχει απο τα υψηλοτερα 4k read οσο ειναι κατω απο το 75% γεματος. Μολις γεμισει πανω απο 75% πεφτει κατω ακομα και απο τον mx500. Ως QLC δισκος εχει καποιες ιδιαιτεροτητες. Οποτε οσο τον κρατας αδειο θα ειναι εξαιρετικος. Αν τον γεμισεις αρκετα εκει θα πεσει αρκετα η ταχυτητα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα