giorgosmcmc Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στο Dauntless όπου είναι ένα free-to-play action RPG σε beta μέχρι και σήμερα μορφή που κυκλοφόρησε για pc πρώτη φορά το 2017 ελέγχεις έναν Slayer, που πρέπει να υπερασπιστεί τα Shattered Isles από μία απειλή τεράτων ονόματι Behemoth. Το παιχνίδι αντλεί έμπνευση από τη σειρά Monster Hunter, με το Monster Hunter: World να έχει βοηθήσει να ανεβούν τα νούμερα παικτών του Dauntless. Το Dauntless εκπλήρωσε την υπόσχεση του για full cross-play ενώνοντας PS4, Xbox One και PC. Το στούντιο Phoenix Labs, οι δημιουργοί του παιχνιδιού, είχαν υποσχεθεί "ένα Dauntless" για όλους τους παίκτες από όπου και να παίζουν. Και όντως το κάνανε. Μαζί με το cross-play το Dauntless φέρνει το καινούργιο του BattlePass ονόματι Hidden Blades Hunt Pass και φέρνει αρκετά καινούργια cosmetics. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc
newlynx Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Είδα για PC έχω βγει στο Epic store, δεν με τραβά σαν concept αλλά σίγουρα θα προσελκύσει άλλους λόγω και cross play.
seithan Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Λένε οτι μοιάζει πολύ με MHW. Θα δοκιμαστεί σίγουρα! Για το x-play έχω να πω μόνο : 👍🏻 Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από seithan
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δεν το εχω ξεκινησει ακομα αλλα πιστευω πως αν βρισκεις και ατομα online θα ειναι πολυ ευχαριστο το gameplay, γενικα μου αρεσει το ολο concept, και απο οτι εχω δει σε βιντεακια φαινεται πολυ πιο απλοικο σαν συστημα με πιο απλους μηχανισμους σε σχεση με το MHW που απ το λιγο που ειχα παιξει πριν καιρο το παρατησα αμεσως γιατι εχασα τη μπαλα και κυριολεκτικα δεν ηξερα τι μου γινεται, χαθηκα απ τη τοση πληροφορια και δεν ετρεχε και τοσο καλα, επισης μου αρεσει περισοτερο η μηχανη γραφικων που χρησιμοποιει το dauntless.
seithan Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ☠️ Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από seithan 1
NoiSy MaN Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε Δεν το εχω ξεκινησει ακομα αλλα πιστευω πως αν βρισκεις και ατομα online θα ειναι πολυ ευχαριστο το gameplay, γενικα μου αρεσει το ολο concept, και απο οτι εχω δει σε βιντεακια φαινεται πολυ πιο απλοικο σαν συστημα με πιο απλους μηχανισμους σε σχεση με το MHW που απ το λιγο που ειχα παιξει πριν καιρο το παρατησα αμεσως γιατι εχασα τη μπαλα και κυριολεκτικα δεν ηξερα τι μου γινεται, χαθηκα απ τη τοση πληροφορια και δεν ετρεχε και τοσο καλα, επισης μου αρεσει περισοτερο η μηχανη γραφικων που χρησιμοποιει το dauntless. Και φαντάσου ότι είναι πολύ πιο εκμοντερνισμένο και casual σε σχέση με παλιότερα mh, τι άλλο θέλετε πια😋 1
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, seithan είπε ☠️ Απόκρυψη περιεχομένων omg τι λες τωρα 😮 1
ilos Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, seithan είπε ☠️ Απόκρυψη περιεχομένων Ναι έχει λίγο θέμα με το queueing και το matchmaking από streams που χάζεψα λίγο. Μάλλον ούτε αυτοί περίμεναν τόσο κόσμο, άπειροι τζαμπατζήδες από consoles,pc.🤩 Είναι από τα ελάχιστα free 2 play xplay, μάλλον για αυτό. Κυριλέ queue είναι το 20k που να έβλεπες πως ήταν στο planetside 2 στο launch.😍 2
seithan Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δεν είναι κακό για λίγο πιουπιου, ειδικά μεταξύ φίλων που έχουν κονσόλες. Σαν ένα απλοϊκό MHW. ένα πράγμα.
SPANK Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Παίζω εδω και λίγη ώρα , φάση εχει το παιχνίδι ειναι σαν το monster hunter αλλα πολύ πιο απλοικό και user friendly μου φαίνεται + οτι μου αρέσει το εικαστικό με τα καρτουνίστικα γραφικά 1
giorgosmcmc Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Θα μου αρεσε πολυ περισσοτερο αν σε αφηνε απλα σε ενα μεγαλο map εξερευνουσες με την ομαδα σου κτλπ και οχι οπως τωρα μπαινεις στο quest κατευθειαν στη μαχη, γεια σας, και τουμπαλιν, προσωπικα επαιξα 4 με 5 quest μετα καπως βαρεθηκα, πρεπει να βαριεμαι παρα πολυ δλδ για να αφιερωσω περισοτερο χρονο αλλα και παλι για free να σκοτωσεις την ωρα σου οταν τα εχεις τερματισει ολα στο pc και δεν εχεις τι να παιξεις και πολυ ειναι, δεν εχω καποιο παραπονο, αν ηταν επι πληρωμη ομως τοτε θα ειχα. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα