Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

Αφού έσπρωξα το προηγούμενο PC  , είμαι στην φάση που παίζει να αγοράσω ένα νέο απο μέλος του insomnia.

Με τα παρακάτω specs :

Κουτι: Coolermaster H500m
Επεξεργαστη: i5 8600k
Μητρική: Asrock Z370 Extreme 4
Ram: Teamgroup Nighthawk RGB 3200mhz 2X8gb
Υδροψυξη: NZXT Kraken X62
Τροφοδοτικο: Corsair TX550M 80+ Gold

Οπότε μένει να πάρω μία κάρτα γραφικών και μία 27άρα οθόνη.

4Κ δεν με απασχολεί οπότε μιλάμε για 1080p ή 2Κ.

Κατα κύριο λόγο προγραμματισμός και μετά gaming. Δεν είχα ποτέ την τρέλλα με υψηλά FPS και ultra settings , φανταστείτε το προήγουμενο που έδωσα είχα μία nvidia GTX960 και δεν ένιωθα ότι μου έλειπε κάτι.

Τώρα για budget δεν ξέρω , αν μπορούσαν και τα 2 μαζί να πάνε κανα 600αρι θα ήμουν κομπλέ.

Απο games παίζω τα πάντα

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

https://www.skroutz.gr/s/16165385/Asus-Radeon-RX-Vega-56-8GB-OC-90YV0B53-M0NA00.html

https://www.skroutz.gr/s/10630680/Iiyama-ProLite-XUB2792QSU.html

Αν επιτρέπεται πόσο το δινει το pc; Μήπως να πήγαινες σε καινούριο;

Ευχαριστώ , σε nvidia υπάρχει λύση? Αντέχει το τροφοδοτικό την Vega?

Ανταλλαγή με δικό μου macbook pro θα γίνει οπότε με βολεύει απο το να μπώ σε νέα έξοδα

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, tsofras είπε

Την αντεχει μια χαρα την καρτα
μετα αν θες απο nvidia πας σε RTX 2060 αλλα με 50€+ παραπανω κοστος

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Την αντεχει μια χαρα την καρτα
μετα αν θες απο nvidia πας σε RTX 2060 αλλα με 50€+ παραπανω κοστος

1060 6GB ή 1660 δεν θα με καλύψουν?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, tsofras είπε

1060 6GB ή 1660 δεν θα με καλύψουν?

για 1440p αναλυση οχι σε νεα games θα πρεπει να κανεις υποχωρησεις στα γραφικα

• Thanks 1
Δημοσ.

2 ώρες πριν, tsofras είπε

Ανταλλαγή με δικό μου macbook pro θα γίνει οπότε με βολεύει απο το να μπώ σε νέα έξοδα

Oκ καλό deal. Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό. H 1660Τi μπορεί να σε καλύψει αλλά στην τιμή που έχει η vega δεν συμφέρει. Από Nvidia μόνο RTX2060 θα έλεγα να κοιτάξεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά , απλά διάβαζα λίγο σχόλια για την Vega για θερμοκρασίες , ρεύμα και κάτι θεματάκια με bios και την πήρα απο φόβο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tanasen01 είπε

Oκ καλό deal. Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό. H 1660Τi μπορεί να σε καλύψει αλλά στην τιμή που έχει η vega δεν συμφέρει. Από Nvidia μόνο RTX2060 θα έλεγα να κοιτάξεις.

Η 1660 ti βλέπω ότι ξεκινάει απο 307ε (με μεταφορικά)  , οπότε δεν έχει μεγάλη διαφορά απο την Vega , 30ε είναι η διαφορά , λές ότι δεν αξίζει τα 30ε ?

Η 2060 βλέπω στα 340 , αν φτάσω εκεί είναι καλύτερη επιλογή απο τις άλλες φαντάζομαι , σωστά?

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει το 2Κ γκέιμ να πας σε 2060 αλλά μην περιμένεις πολλά FPS γύρω στα 75 να παίξεις ανάλογα τα settings πάντα. Αλλιώς. Vega 56 με 60-70€ πιο κάτω. Αν επιτρέπεται στα ποσο θα πάρεις το μπιλντ; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Αν σε ενδιαφέρει το 2Κ γκέιμ να πας σε 2060 αλλά μην περιμένεις πολλά FPS γύρω στα 75 να παίξεις ανάλογα τα settings πάντα. Αλλιώς. Vega 56 με 60-70€ πιο κάτω. Αν επιτρέπεται στα ποσο θα πάρεις το μπιλντ; 

Ανταλλαγή με το macbook pro που έχω αν πάνε όλα καλά.

Δεν είχα ποτέ τρέλλα με τα FPS και με 60 μια χαρά είμαι. Είμαι απο αυτούς που παίζουν και xbox ή ps4 στα 30 fps και δεν έχω θέμα. Φαντάσου όπως έγραψα και πριν μέχρι πριν ένα μήνα ήμουν με μία gtx960 και ήμουν κομπλέ.

Απλά πρώτη φορά σκέφτομαι για 2Κ οπότε δεν ξέρω καθόλου τι παίζει

Δημοσ.

Απλά να μπορεις να παίξεις με αξιοπρέπεια και να χαρείς την επένδυση σου. Για αυτό στο λέω. Η 2060 είναι λουκούμι στα λεφτά της και για 2Κ. Καλό συστηματακι το ι5 πάντως, ευχομαι να πάνε όλα καλά και να το χαρείς. Όπως και να έχει 2060 + Ilyama θα είσαι ποπα. Έχω δει από κοντά Ilyama και είναι πολύ καλες-όμορφες. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε

Απλά να μπορεις να παίξεις με αξιοπρέπεια και να χαρείς την επένδυση σου. Για αυτό στο λέω. Η 2060 είναι λουκούμι στα λεφτά της και για 2Κ. Καλό συστηματακι το ι5 πάντως, ευχομαι να πάνε όλα καλά και να το χαρείς. Όπως και να έχει 2060 + Ilyama θα είσαι ποπα. Έχω δει από κοντά Ilyama και είναι πολύ καλες-όμορφες. 

Ευχαριστώ πολύ

Αν πάνε όλα καλά με την ανταλλαγή μάλλον θα πάω σε 2060 τότε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...