Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα δεν εχει εμπειρια απο λυσιμο λαπτοπ καλυτερα να μην επιχειρησει αλλαγη cpu

η να το δωσει σε καποιον που ξερει αν πρεπει να βγει τελειως η μητρικη για ν αλλαξει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/6/2019 στις 10:40 ΜΜ, koolisk6 είπε

Αμα δεν εχει εμπειρια απο λυσιμο λαπτοπ καλυτερα να μην επιχειρησει αλλαγη cpu

η να το δωσει σε καποιον που ξερει αν πρεπει να βγει τελειως η μητρικη για ν αλλαξει

Δεν θα το επιχειρησω, 40€ τελικη και φπα μου ζητησαν για να το βαλουν, και ο επεξεργαστης δικο μου εξοδο.

αξιζει SSD με τα 3gb ram με τον παλιο επεξεργαστη;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

με τις τιμες ssd χωμα δεν ειναι κακη η αγορα του,

ομως μη περιμενεις παπαδες,απλα τα windows θα φορτωνουν πιο γρηγορα,

ο επεξεργαστης πολυ αδυναμος κ η ραμ λιγη

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Δεν θα το επιχειρησω, 40€ τελικη και φπα μου ζητησαν για να το βαλουν, και ο επεξεργαστης δικο μου εξοδο.

αξιζει SSD με τα 3gb ram με τον παλιο επεξεργαστη;

Εννοειται πως θα βαλεις SSD 🤓

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει τα Windows 7 home 64bit  κλειδωμένα.  Δεν θα τα σηκώσει τα 10 λέω να βάλω πάλι τα 7. Εχετε κάνα λινκ να βάλω κανονική  άδεια; Με κανονικη αγορα φυσικα.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Τα 32bit win10 ή 8.1 βάλε και θα είναι οκ. Tελειώνει η υποστήριξη στα 7, οπότε τα ξεχνάς.

Φοβαμαι τα drivers και την ram. Τα ειχαν βαλει δοκιμαστικα και δεν πηγαν καλα καναν roll back. Επισης οπου τα εχω δει τα 10 σε αυτους τους επεξεργαστες, πανε χωμα. 

Παραγγειλα ssd σημερα, sata υποστηριζει; Πως το βλεπω;

Δημοσ.

Σκληρός Δίσκος: 320GB sata, 5400RPM. 🤓

Για undervolting του, παρε και το 6αρι Τhrottlestop:
https://www.techpowerup.com/download/techpowerup-throttlestop/
https://www.notebookcheck.net/How-to-Lower-Temperatures-Stop-Throttling-and-Increase-Battery-Life-The-ThrottleStop-Guide-2017.213140.0.html
😎

Για Driver της Ati, ο σιγουροτερος ειναι ο 8.920.0.0000 😈

• Like 1
Δημοσ.

Τσεκαρεις αν μπορούν να αλλάξουν & τα 2 sodimm ram, αν ναι παραγγέλνεις 2*2GB SODIMM DDR3 για να έχεις dual channel (10 euro περίπου από ebay) και μαζί με έναν ssd βάζεις win 10 ( τα σηκώνει) και αν θες & lubuntu σε dualboot ( το έχω κάνει σε ένα παλιό HP 6910p core2duo και πάει μια χαρά σε internet & libreoffice, άντε και κανένα light game...

Δημοσ.

Μα δεν παιρνει ddr3! 😋
Μνήμη: 3072 (1x 2048 + 1x 1024) MB DDR2 800MHz

Και για να μειωσεις τα θεματα των θερμοκρασιων, εκτος του undervolting στον Τ4200 😎
διαβασε και τα παρακατω, σε σχεση με την ΑΤΙ (ωστε να μη σου βραζει καλοκαιριατικα):

Δημοσ.

Εχεις δίκιο, το αναφέρει ξεκάθαρα και στο λινκ του eshop που έβαλε ο φίλος στο πρώτο ποστ, παίρνει ddr2, μάλιστα αν ισχύει όντως αυτό που λέει το eshop, μπορεί να πάρει ως και 8GB (2x4GB) sodimm ddr2 800MHz -που σημαινει ακομα καλυτερη απόκριση στα win10 και όχι μονο...

Δημοσ.

Εχεις δοκιμασει: να αγορασεις καποιες απο αυτες?? Καλα αν ειναι π.χ. Samsung, αλλα θα ειναι..??
‼️
Με ενδιαφερουν ειδικα για: Dell Latitude E6400 (οπως το δευτερο link που εστειλα παραπανω ^^)

Δημοσ.

Από τον συγκεκριμένο πωλητή όχι, έχω πάρει από άλλο (δεν θυμαμαι ποιον τώρα... Πάει κ καιρός) 2*2Gb ddr2 (δεν θυμάμαι μάρκα, θα το τσεκαρω & θα σου πω) όπως είπα παραπάνω και ως τώρα πάνε ρολόι... Για 10 ευρώ που τις πηρα δεν με έκαιγε και πολύ...μετα από 1 μήνα περίπου μου ήρθαν 😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...