Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα.

Επιτέλους μπηκαν σε λειτουργία η καμπινες εδω στο νησί και γυρισα σε vdsl εδω και 3 μερες. Το προβλημα ειναι οτι καθε βραδυ στις 12:45 θα γινει disconnect (no link) και θα επανέλθει το πρωί. 

Σε συνομιλια με τεχνικό μου ειπε οτι πέφτει ολη καμπίνα λογο οτι η δεη εχει ανεβάσει την ταση και οτι το βράδυ που πέφτει η κατανάλωση μαλλον γίνετε καποιο overload και κλεινει για προστασία.

Μερικες απορίες.

1

Πως γινετε να ειναι καθε φορά στις 12:45? 

2

Δεν θα συνέβαινε και στις γειτονικες καμπίνες? Να τονισω οτι ειμαι σε ενα μικρο νησι και ξερω ακριβως που ειναι η καμπίνες και εχω φιλο σε καμπινα στα 50 μετρα πιο κατω που δεν εχει πρόβλημα.

3

Καποιο ειδικο ups δεν θα επρεπε να ειχε προβλεφθεί απο τον εργολαβο? (Ιδιωτης)

Τι κανουμε τωρα?

Δημοσ.
9 hours ago, pant13 said:

Γεια χαρα.

Επιτέλους μπηκαν σε λειτουργία η καμπινες εδω στο νησί και γυρισα σε vdsl εδω και 3 μερες. Το προβλημα ειναι οτι καθε βραδυ στις 12:45 θα γινει disconnect (no link) και θα επανέλθει το πρωί. 

Σε συνομιλια με τεχνικό μου ειπε οτι πέφτει ολη καμπίνα λογο οτι η δεη εχει ανεβάσει την ταση και οτι το βράδυ που πέφτει η κατανάλωση μαλλον γίνετε καποιο overload και κλεινει για προστασία.

Μερικες απορίες.

1

Πως γινετε να ειναι καθε φορά στις 12:45? 

2

Δεν θα συνέβαινε και στις γειτονικες καμπίνες? Να τονισω οτι ειμαι σε ενα μικρο νησι και ξερω ακριβως που ειναι η καμπίνες και εχω φιλο σε καμπινα στα 50 μετρα πιο κατω που δεν εχει πρόβλημα.

3

Καποιο ειδικο ups δεν θα επρεπε να ειχε προβλεφθεί απο τον εργολαβο? (Ιδιωτης)

Τι κανουμε τωρα?

σου απανταω στο 3.οχι δεν εχουν μπαταριες /ups οι καμπινες και παιζουν με dc ρευμα που γινεται convert απο  ac

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1.το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να εχουν βαλει επιτηρητη τασης και οταν η ταση ξεπερναει καποια ορια να κλεινει.μολις επανελθει η ταση τοτε ξαναδινει ρευμα.και απλα για καποιο λογο αυτο γινεται στις 12:45.

2.τωρα γιατι δεν γινεται σε γειτονικες καμπινες δεν ξερω.ισως παιρνουν ρευμα απο αλλου ισως αλλα ορια στον επιτηρητη τασης.

4.δεν μπορεις να κανεις κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...