peravrexei Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Καλημέρα, εδώ και μια βδομάδα ο εκτυπωτης που αναφέρω μου έχει βγάλει μια ένδειξη συγκεκριμένα αναβοσβήνει συνεχώς το κόκκινο βελάκι που βρίσκεται κάτω δεξια από το κουμπί on-off.Έχω αλλάξει μελάνια κάνω επανεκκίνηση αλλά τίποτα τον καθάρισα κοιταξα κάτω από τα μελάνια αν έχει μαγκώσει κάτι όλα καθαρά τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Το manual τι λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peravrexei Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Το manual τι λέει? Το έχω χάσει και δεν έχω ψάξει και στο ιντερνετ, τελικά έψαξα ακολούθησα κάποια βήματα γαι το τι πρέπει να κάνεις όταν ανάβει αυτό το φωτάκι (resume button) αλλά δυστηχώς το πρόβλημα παραμένει μάλλον πρέπει να κοιτάω για άλλον εκτυπωτή. http://www.manualsdir.com/manuals/397402/hp-deskjet-6943-printer-deskjet-6940.html?page=118 Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από peravrexei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα