Προς το περιεχόμενο

Asus Zenfone 6 vs Xiaomi Mi 9 vs ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω νέο κινητό αλλά δε θέλω να σκάσω και χιλιάρικο, οπότε είμαι μάλλον ανάμεσα στα κινητά του τίτλου ή το Pixel 3XL από ebay που βγαίνει στην ίδια τιμή περίπου. (βρίσκομαι Αγγλία).

Αυτή τη στιγμή έχω το Xiaomi Redmi Note 4 από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο κύριος λόγος που σκέφτομαι να το αλλάξω είναι για να πάρω κάτι με καλύτερη κάμερα και μεγαλύτερη οθόνη.

Γενικά η χρήση που κάνω είναι browsing στο internet, Google Maps, email άντε και καμιά άλλη απλή εφαρμογή. Δε παίζω παιχνίδια. Λογικά θα το κρατήσω μια 3ετια.

Επειδή χρησιμοποιώ δύο sim, θα με βολέψουν τα Zenfone 6 και Mi9 αλλά δεν είναι και 100% αναγκαίο το κινητό να παίρνει δύο sim.

Βίντεο πολύ σπάνια τραβάω. Η κάμερα όπως είπα με ενδιαφέρει. Καλό θα ήταν να παίρνει καλές φωτογραφίες και υπό χαμηλό φωτισμό, αλλά δε με νοιάζει να είναι και τέλειες αν είναι τουλάχιστον decent και (αρκετά) καλύτερες από του τωρινού κινητού μου. 

Η μεγάλη μπαταρία είναι υπέρ.

Η οθόνη του Zenfone 6 με χαλάει λίγο που δεν είναι OLED, αλλά μιας και έχω συνηθίσει στου Redmi Note 4 δε θα μου λείψει κιόλας οπότε δεν είναι τεράστιο μείον.

Μεγάλο υπέρ του Zenfone 6 ότι μάλλον μπορώ να το πάρω σε 24 άτοκες δόσεις.

Γνώμες για το ποιο αξίζει να πάρω; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Αξίζει να πάω με βάση τις απαιτήσεις μου σε κάτι άλλο πιο φτηνό που έχει αντίστοιχα καλή κάμερα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτηνό και με καλή κάμερα και με Amoled οθόνη και 5000  μπαταρία το Asus ZenFone 3 Zoom ZE553KL(έχει καλύτερη από το 6).

Σίγουρα στο ebay θα βρεις κάτι.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Thanks, τελικά πήρα το Huawei P30 Pro νέο/σφραγισμένο στις £300 από eBay.

Είδα κάτι σχόλια εδώ μέσα του τύπου 

Αναφορά σε κείμενο

Εν τ μεταξυ βλέπεις κάτι πουθεναδες που δεν είχαν €€€ ούτε στον ύπνο τους να πάρουν κινητό, και τώρα ψάχνουν να πάρουν με κάτι 500 ευρώ P30 pro 😂😂😂

και λέω λες;;;

Οπότε μπήκα eBay και ήταν μια κυρία που της το κάνανε δώρο και δε το ήθελε οπότε το έδινε. Μάλιστα όταν ρώτησα γιατί τόσο χαμηλά, μου λέει τόσο δε πάει; Προφανώς δε το έχει πολύ με τιμές γιατί πριν λίγο καιρό είχε δώσει σφραγισμένο S10+ με £450 από τι είδα στο feedback της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Merdock είπε

Thanks, τελικά πήρα το Huawei P30 Pro νέο/σφραγισμένο στις £300 από eBay.

Είδα κάτι σχόλια εδώ μέσα του τύπου 

και λέω λες;;;

Οπότε μπήκα eBay και ήταν μια κυρία που της το κάνανε δώρο και δε το ήθελε οπότε το έδινε. Μάλιστα όταν ρώτησα γιατί τόσο χαμηλά, μου λέει τόσο δε πάει; Προφανώς δε το έχει πολύ με τιμές γιατί πριν λίγο καιρό είχε δώσει σφραγισμένο S10+ με £450 από τι είδα στο feedback της.

Ποσο το πηρες το p30 pro λεει ;

Ποσο το εδωσε το s10+ ;

Ποια ειναι η κυρια ; Μην εισαι μοναχοφαης 😋

Επεξ/σία από paris_chav
Δημοσ.
5 ώρες πριν, paris_chav είπε

Ποσο το πηρες το p30 pro λεει ;

Ποσο το εδωσε το s10+ ;

Ποια ειναι η κυρια ; Μην εισαι μοναχοφαης 😋

340.33€ το p30 pro.

510.49€ το S10+.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...