Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχω παρατηρησει οτι κάποιοι άντρες φορανε στον αστραγαλο βραχιολι. ειναι νεα μοδα ή συμβολιζει κατι?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nik_ είπε

Εχω παρατηρησει οτι κάποιοι άντρες φορανε στον αστραγαλο βραχιολι. ειναι νεα μοδα ή συμβολιζει κατι?

Τον Κουφοντίνα είδες;

• Like 2
Δημοσ.

Ναι συμβολίζει...

...την έκτακτη άδεια από τη στενή, επειδής ο τοίχος είναι αψηλός και δεν πηδιέται, άμα το παλουκάρι είναι καλό το δώνουνε ένα βραχιολάκι να κοζάρουνε που είναι, για να κάμει κι αυτό τας διακοπάς του...

• Like 1
Δημοσ.

Μην δείτε άντρα με γόβα στιλέτο, αμέσως να τον πείτε φούστη. :P

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρακτηριστικό της ανδρικής μόδας των 10s όπως το κούρεμα ξυρισμένα στο πλάι και στη  μέση μπόλικο, τα μεγάλα κοκάλινα γυαλιά, το παπαδίστικο μούσι, η σαγιονάρα με την διχάλα, το ηλεκτρονικό τσιγάρο, κτλ...όχι τόσο καραμπινάτο όσο τα από πάνω (πλην της σαγιονάρας που υπάρχει από τα 00s) αλλά υπάρχει.

Επεξ/σία από IceMC
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάει δίπλα και λέει αχ καλε λατρεύω τη γόβα σου να δω και το βραχιόλι ; :wacko:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Εννοώ ότι δεν είναι τόσο συχνό όσο το παπαδομούσι (που πλέον και η κουτσή Μαρία αφήνει πάει δε της πάει), η σαγιονάρα με τη διχάλα που είναι must τους θερινούς μήνες....ε, το βραχιολάκι παρατηρείται σε μικρότερη κλίμακα, αλλά σαφώς είναι αποδεκτό σε σχέση με καμιά 30-35αρια χρόνια πριν, που άμα το φόραγες θα σε κοίταζαν σαν εξωγήινο.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, IceMC είπε

αλλά σαφώς είναι αποδεκτό σε σχέση με καμιά 30-35αρια χρόνια πριν, που άμα το φόραγες θα σε κοίταζαν σαν εξωγήινο.

Οχι,δεν ειναι. Ακομα ετσι θα σε κοιταξουν.

Το μουσι απο την αλλη,ειναι ενα αποδεκτο αντρικο "gadget". 
Δυστυχως βρωμισαμε απο μουσατους,σε σημειο που αν δε μου πηγαινε το δικο μου θα το ξυριζα ( μουσι απλο , οχι παπαδομουσι μυτερο ).

Η διχαλα ειναι μια πληγη μου μαστιζει την κοινωνια μας εδω και 17-18, σιγουρα ,χρονια.

Ο αναπνευστηρας ( ετσι λεω το ηλεκτρονικο τσιγαρο/ατμοποιητη )  ειναι κατι που ελπιζω να εκλειψει τα επομενα χρονια,οπως ολες αυτες οι μοδες.

Τα γυαλια ειναι ενα αλλο αστειο. Οι ιδιοι που με κοροιδευαν στο δημοτικο και το γυμνασιο για τα γυαλια,ειναι οι ιδιοι που αγοραζουν γυαλια χωρις καν να εχουν προβλημα,απλα και μονο

επειδη ειναι μοδα ( και επειδη νομιζουν οτι τους πανε ) . 

Απο ολα αυτα ομως,το χειροτερο για μενα ειναι το βραχιολακι στο ποδι.Πιο αδερφιστικο πραγματικα ειναι  μονο καμια αλυσιδα στο ποδι.

• Like 2
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...