ilias78 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 εχω στο κινητο μου μια 16αρα sd card γνησια. προσπαθω να περασω τα αρχεια της στον υπολογιστη μου αλλα περαν του οτι αργει απιστευτα, στο τελος μου βγαζει 0x8007045d error. δοκιμασα να το κανω κ μέσω card reader αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. δεν με νοιαζει αν ειναι για πεταμα, με νοιαζουν ομως οι περιπου 1500 φωτογραφιες που εχω μεσα. φανταστειτε οτι εχω πατησει ακυρωση της αντιγραφης κ εδω κ κανα τεταρτο περιμενω να σταματησει.
@topos Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Στις 23/5/2019 στις 11:50 ΜΜ, ilias78 είπε εχω στο κινητο μου μια 16αρα sd card γνησια. προσπαθω να περασω τα αρχεια της στον υπολογιστη μου αλλα περαν του οτι αργει απιστευτα, στο τελος μου βγαζει 0x8007045d error. δοκιμασα να το κανω κ μέσω card reader αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. δεν με νοιαζει αν ειναι για πεταμα, με νοιαζουν ομως οι περιπου 1500 φωτογραφιες που εχω μεσα. φανταστειτε οτι εχω πατησει ακυρωση της αντιγραφης κ εδω κ κανα τεταρτο περιμενω να σταματησει. α)Γνησια? β)Οταν η καρτα ειναι μεσα στο κινητο μπορεις να τις δεις?
ilias78 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 1. Ναι γνησια ειναι. Την εχω παρει απο επώνυμο πολυκαταστημα 2. Ναι τις βλεπω κανονικα. Η λυση που βρηκα ηταν να τις μεταφερω στη μνημη του τηλεφωνου κ απο εκει στον εξωτερικο σκληρο. Παντως παρατηρηαα πως αυτες που δεν μπορουσα να μεταφερω, ςιναι φωτογραφιες που οταν πηηαινα να τις δω, ηταν σαν κατεστραμενες (σχεδον η μιση φωτο ηταν καλυμμενη με γκρι χρωμα)
Alexandros_D Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Η καρτούλα σου είναι με το ένα πόδι στον κάδο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα