tsimpouri3 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Mου βγήκε ενα παραθυρο που ελεγε υπηρεσια msn με ενα μηνυμα στα αγγλικα κατι ελεγε για πτυχιο μεσω αλληλογραφιας, μου βγηκε 2 με 3 φορες την 2 φορα που βγηκε κοιταξα την συνδεση και ελεγε οτι ειμαι online 5 δευτερολεπτα ενω ημουν ηδη μεσα πάνω απο μια ωρα το ιδιο μηνυμα βγηκε και σε εναν ακομα φιλο μου τώρα το προβλημα είναι πως γίνεται να εκανε συνδεση απο αλλον αριθμο ενω εχω κανει φραγη στις διεθνης κλησεις; Εχω και το προγραμμα dialer control στο history του μου βγάζει ολες τις κλησεις που εχω κανει κανονικα με τον δικο μου αριθμο. Το εχει δει κανεις η εχει ακουσει κατι please ενημερώστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
creat0r Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Tsekare edo... http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=376836 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsimpouri3 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Thanks κάπως ετσι ηταν το μηνυμα μονο που έλεγε αλλα στο κειμενακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.