arxwnthstakshs Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) παιδια σας παρακαλω αν ξερει καποιος πως να λυσω αυτο το θεμα η αν του εχει τυχει κατι παρομοιο ασ μου πει η καρτα ειναι 6 giga και την δηχνει 2.... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από arxwnthstakshs
tasvar Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 https://www.google.gr/search?client=opera&q=speccy+bug+video+memory&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Δες λίγο. Προφανώς κάποιο bug πρέπει να είναι. 1
Pstathece Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, arxwnthstakshs είπε παιδια σας παρακαλω αν ξερει καποιος πως να λυσω αυτο το θεμα η αν του εχει τυχει κατι παρομοιο ασ μου πει η καρτα ειναι 6 giga και την δηχνει 2.... Όπως αναφέρθηκε, κάποιο bug είναι. Το απλούστερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να παίξεις ένα παιχνίδι και με κάποιο πρόγραμμα τύπου msi afterburner να βλέπεις την κατανάλωση μνήμης. Αν είναι πάνω από 2048mb πάει να πει πως η κάρτα σου λειτουργεί κανονικά. Αν είναι καρφωμένο στα 2048 ή και πιο κάτω, παίζει να έχεις θέμα. Πράγμα απίθανο βέβαια, απλά σου λέω τι μπορείς να κάνεις αν σε καίει τόσο πολύ το ζήτημα. 2
BlackCat1983 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το speecy ειναι απο τα χειρότερα προγραμματα monitoring, γεματο bugs... Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από BlackCat1983 1
arxwnthstakshs Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 ευχαριστω πολυ παιδια. δυστηχως αργησατε να μου απαντησετε και εφαγα ολη τη μερα ψαχνοντας επειδη το speecy ειναι για το πεος τελικα απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοτε σε ενα παιχνιδι που μου δειχνει ποση μνημη εχω να δουλεψω μου εχει μεχρι 2 giga. δοκιμασα με afterburner τελικα παει πανω απο 2 γκιγκα σε αλλο παιχνιδι αλλα ειχα το σπιτσι εχω και εκεινο το παλιο παιχνιδο και με μπερδεψε
Προτεινόμενες αναρτήσεις