Προς το περιεχόμενο

OnePlus 7 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paris_chav είπε

Δευτερος γκομενος του λοιπον  εδω μαλλον.

Ώπα έχει και άλλον;😂😂 Άλλα έτσι είναι αν ανήκεις σε αυτούς που κατέχουν πλούτο!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, li@m είπε

Ώπα έχει και άλλον;😂😂 Άλλα έτσι είναι αν ανήκεις σε αυτούς που κατέχουν πλούτο!!!

Aστο , το σβησε..δεν το αφησε :) Αν σας παιρνει δωρα ναυαρχιδες να γινω και γω γκομενος του ρε παιδια ...υπαρχει μια ναυαρχιδα για ολους μας χαχα :)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, li@m είπε

To σβησα για να αποφυγουμε κι αλλο spam αλλά το προλαβες διαολε😂

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paris_chav είπε

To σβησα για να αποφυγουμε κι αλλο spam αλλά το προλαβες διαολε😂

Ρε Σατανα εκανα 20 refresh , λεω δεν μπορει να το ειδε ο @li@m και να μου χει ξεφυγει εμενα... :)

Δημοσ.

Και εγω παντως ψιλο συμφωνω με τον συμφορουμιτη πιο πανω σε αυτα που θιγει,οχι βεβαια και στον τροπο του.

Ακομα και συγκριτικο να το παρει καποιος μπαζει απο παντου. 

Τι να την κανω εγω την αποψη καποιου οταν δεν μου αναφερει τι παιζει με την αυτονομια της συσκευης για την μεταβαση της oneplus στα 2κ και κυριως λογω 90hz?

Συγκριτικο με S10+ βλεπω αλλα πουθενα δεν αναφερονται ουτε η απουσια πιστοποιησης/αδιαβροχοποιησης,ουτε ασυρματης φορτισης,ουτε ακουστικων.

Για τον Ts μπορει ολα αυτα να μην τον ενδιαφερουν,ενδιαφερουν ομως πολλους αλλους.

Επισης καλο το OxygenOs,αλλα για ποιο λογο δεν αναφερεται πουθενα η απουσια Always On Display?

Ουτε καν για την ταχυφορτιση αναφερθηκε κατι συγκεκριμενα. Χαίρω πολυ γιαυτο λεγεται ταχυφορτιση επειδη φορτιζει γρηγορα το κινητο.Που ειναι ομως καποια νουμερα σε χρονους φορτισης για να εχει ο αλλος μια εικονα του τι ταχυφορτιση μιλαμε?

Α και τελος ενα αλλο θεμα που απασχολει αρκετο κοσμο αφορα την ιδια την οθονη.Για ποιο λογο δεν αναφερθηκε τι παιζει με την φωτεινοτητα αυτης κατω απο τον ηλιο που ακουγονται πολλα παραπονα?

Αρα λοιπον οταν υπαρχουν τοσα πολλα αναπαντητα ερωτηματικα καταλαβαινουμε ποσο ανουσιος ειναι ο λογος που ανοιχτηκε το θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Samsung Galaxy S8 / S8+ Review

george_maz απάντησε σε θέμα του Hal9000 στο Reviews

Δεν θα ασχοληθω με εξυπνακηδες του τυπου σαμυ ΔΕΝ.εχω ξοδεψει μια περιουσια σε smartphones και μπορω να εκφερω μια ολοκληρωμενη αποψη εχοντας περασει απο τα χερια μου οι ναυαρχιδες ολων των εταιριων.τα Iphone πλεων δεν εχουν τιποτα να προσφερουν και μετα το galaxy s6 edge δεν υπαρχει...

Γελάνε και οι πέτρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, li@m είπε

Ρε συ αρθογραφεί για το ινσομνια το παλικάρι; Ή είναι επαγγελματίας ρεβιουερ; Εσύ αν θέλεις να αγορασείς το οτιδήποτε θα διαβάσεις κάτι από μια μόνο πηγή; Εγώ προσωπικά και θα διαβάσω και θα δω ενά σκασμό υλικό. Δεν καταλαβαίνω το κόμπλεξ σου αλήθεια. Τέλος από 8χρονο δεν θα ζητήσω ποτέ την άδεια για να κάνω κάτι, θέλω να ελπίζω ούτε ο TS.

Το παιδί έχει μεγάλο πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνει ότι με μπάτζετ 1000 ευρώ μπορεις να αλλάξεις όλες τις συσκευές που ανέφερα. Επίσης αν ήταν να παραθέσω βίντεο φωτό ,να κάνω παραγράφους και ενότητες θα άνοιγα κανάλι στο YouTube μπας και βγάζω και κάνα ψιλό. Δε θα έγραφα εδώ να κράζει ο κάθε κομπλεξικος πικροχολος σαν τον παλικαρα παραπάνω. Δε θα ασχοληθώ αλλο

38 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Samsung Galaxy S8 / S8+ Review

george_maz απάντησε σε θέμα του Hal9000 στο Reviews

Δεν θα ασχοληθω με εξυπνακηδες του τυπου σαμυ ΔΕΝ.εχω ξοδεψει μια περιουσια σε smartphones και μπορω να εκφερω μια ολοκληρωμενη αποψη εχοντας περασει απο τα χερια μου οι ναυαρχιδες ολων των εταιριων.τα Iphone πλεων δεν εχουν τιποτα να προσφερουν και μετα το galaxy s6 edge δεν υπαρχει...

Γελάνε και οι πέτρες

Αυτό που κολλάει δεν μπορώ να καταλάβω. Πρέπει να έχουν περάσει και τρία χρόνια

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Και εγω παντως ψιλο συμφωνω με τον συμφορουμιτη πιο πανω σε αυτα που θιγει,οχι βεβαια και στον τροπο του.

Ακομα και συγκριτικο να το παρει καποιος μπαζει απο παντου. 

Τι να την κανω εγω την αποψη καποιου οταν δεν μου αναφερει τι παιζει με την αυτονομια της συσκευης για την μεταβαση της oneplus στα 2κ και κυριως λογω 90hz?

Συγκριτικο με S10+ βλεπω αλλα πουθενα δεν αναφερονται ουτε η απουσια πιστοποιησης/αδιαβροχοποιησης,ουτε ασυρματης φορτισης,ουτε ακουστικων.

Για τον Ts μπορει ολα αυτα να μην τον ενδιαφερουν,ενδιαφερουν ομως πολλους αλλους.

Επισης καλο το OxygenOs,αλλα για ποιο λογο δεν αναφερεται πουθενα η απουσια Always On Display?

Ουτε καν για την ταχυφορτιση αναφερθηκε κατι συγκεκριμενα. Χαίρω πολυ γιαυτο λεγεται ταχυφορτιση επειδη φορτιζει γρηγορα το κινητο.Που ειναι ομως καποια νουμερα σε χρονους φορτισης για να εχει ο αλλος μια εικονα του τι ταχυφορτιση μιλαμε?

Α και τελος ενα αλλο θεμα που απασχολει αρκετο κοσμο αφορα την ιδια την οθονη.Για ποιο λογο δεν αναφερθηκε τι παιζει με την φωτεινοτητα αυτης κατω απο τον ηλιο που ακουγονται πολλα παραπονα?

Αρα λοιπον οταν υπαρχουν τοσα πολλα αναπαντητα ερωτηματικα καταλαβαινουμε ποσο ανουσιος ειναι ο λογος που ανοιχτηκε το θεμα.

Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου χωρίς κακια και ειρωνία. Αυτό μάλιστα ,θα το δεχτώ και θα συμφωνήσω μαζί σου. Απλά μπορείς όμως να κρατήσεις ότι θες από το κείμενο μου και να δεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη ενός επαγγελματία. Γράφω πρώτη φορά για συσκευή και με κρίνεις πολύ αυστηρά νομιζω

Επεξ/σία από george_maz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, george_maz είπε

Κάτοχος s10+ , εχτές το πρωί παρέλαβα το onePlus 7 pro.

Θέλω να πω πως είχα

• op 6 , 6t
  • note 9,
  • mate 20 pro,
  • p30,
  • xs max,
  • mi mix 3, και αλλα

οποτε πιστεύω η γνώμη μου έχει κάποια βαρύτητα.

Δεν σε κρινω εγω αυστηρα. Εσυ ο ιδιος για τον εαυτο σου εθεσες υψηλα τον πηχη στο αρχικο σου σχολιο,αλλιως προφανως δεν θα ελεγα κατι.

Οταν δηλαδη εχεις δουλεψει και τις ναυαρχιδες της Huawei οπως αναφερεις πιο πανω,περιμενα πχ στην ταχυφορτιση(με μια φορα φορτιση βγαζεις συμπερασματα για το ποσο γρηγορα φορτιζει)να εκανες πχ ενα συγκριτικο μεταξυ mate20pro,oneplus7pro και S10+ για τα ποσοστα φορτισης,ειδικα μιας και ειχες δουλεψει και προηγουμενες συσκευες της Oneplus.

Το σχολιο μου πχ για την αυτονομια πιο πολυ πηγαινε στο οτι βιαστηκες να μπεις να σχολιασεις πριν καν δουλεψεις την συσκευη,δεν περιμενα δηλαδη απο χτες που πηρες την συσκευη σε μια μερα να εβγαζες ευκολα συμπερασματα.

Για παραδειγμα επειδη εγω δουλεψα και iphone xs max και S10+,ε δεν ξετρελαθηκα με τις δυο οθονες μιας και ειναι και οι 2 κορυφαιες,δεν γινεται πχ να πω ουαου. Εκει που μαρεσε ας πουμε του Iphone η οθονη ειναι στην φωτεινοτητα κατω απο τον ηλιο και φυσικα στο οτι ειναι επιπεδη.

Τελος θες να σου πω και κατι πολυ απλο στην περιπτωση του Oneplus7pro που προσπερασες?Οτι στην συσκευασια μεσα εχει το καλωδιο μαζι με τον φορτιστη,μαζι με μια διαφανη θηκη και screen protector απο το εργοστασιο.

Δεν εχει ουτε typec ακουστικα(οπως ολα τα oneplus κινητα)αλλα ουτε και usb dongle μεσα.

Το λιγοτερο απαραδεκτοι να πουλανε 700 και 800ευρω συσκευες οι Κινεζοι χωρις ακουστικα μεσα στο κουτι αλλα και ουτε usb dongle(που ουτε 5ευρω).

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν σε κρινω εγω αυστηρα. Εσυ ο ιδιος για τον εαυτο σου εθεσες υψηλα τον πηχη στο αρχικο σου σχολιο,αλλιως προφανως δεν θα ελεγα κατι.

Οταν δηλαδη εχεις δουλεψει και τις ναυαρχιδες της Huawei οπως αναφερεις πιο πανω,περιμενα πχ στην ταχυφορτιση(με μια φορα φορτιση βγαζεις συμπερασματα για το ποσο γρηγορα φορτιζει)να εκανες πχ ενα συγκριτικο μεταξυ mate20pro,oneplus7pro και S10+ για τα ποσοστα φορτισης,ειδικα μιας και ειχες δουλεψει και προηγουμενες συσκευες της Oneplus.

Το σχολιο μου πχ για την αυτονομια πιο πολυ πηγαινε στο οτι βιαστηκες να μπεις να σχολιασεις πριν καν δουλεψεις την συσκευη,δεν περιμενα δηλαδη απο χτες που πηρες την συσκευη σε μια μερα να εβγαζες ευκολα συμπερασματα.

Για παραδειγμα επειδη εγω δουλεψα και iphone xs max και S10+,ε δεν ξετρελαθηκα με τις δυο οθονες μιας και ειναι και οι 2 κορυφαιες,δεν γινεται πχ να πω ουαου. Εκει που μαρεσε ας πουμε του Iphone η οθονη ειναι στην φωτεινοτητα κατω απο τον ηλιο και φυσικα στο οτι ειναι επιπεδη.

Τελος θες να σου πω και κατι πολυ απλο στην περιπτωση του Oneplus7pro που προσπερασες?Οτι στην συσκευασια μεσα εχει το καλωδιο μαζι με τον φορτιστη,μαζι με μια διαφανη θηκη και screen protector απο το εργοστασιο.

Δεν εχει ουτε typec ακουστικα(οπως ολα τα oneplus κινητα)αλλα ουτε και usb dongle μεσα.

Το λιγοτερο απαραδεκτοι να πουλανε 700 και 800ευρω συσκευες οι Κινεζοι χωρις ακουστικα μεσα στο κουτι αλλα και ουτε usb dongle(που ουτε 5ευρω).

Τα Huawei έχουν την ταχύτερη φόρτιση απο όλα. Μετά τα Huawei είναι το OnePlus. Καλά τα λες ότι δεν έχει τίποτε άλλο η συσκευασία από τον φορτιστή και μια φτηνή θήκη αλλά ξεχνάς ότι έχει 750 ευρώ με 256 GB μνήμη την στιγμή που το S10+ ξεκίνησε στα 1040 με 128 GB και το P30 Pro στα 1050 με 256 GB μνήμη. Η θύρα ακουστικών εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί αλλά μπορώ να καταλάβω πως είναι μειονεκτήμα. Οπότε το deal των 300 ευρώ για να μην έχω θύρα ακουστικών , ακουστικά και ανταπτορα στην συσκευασία και να έχω μια θήκη στην συσκευασία να βάλω το κινητό με το που τα ανοίξω, αξίζει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, george_maz είπε

Τα Huawei έχουν την ταχύτερη φόρτιση απο όλα. Μετά τα Huawei είναι το OnePlus. Καλά τα λες ότι δεν έχει τίποτε άλλο η συσκευασία από τον φορτιστή και μια φτηνή θήκη αλλά ξεχνάς ότι έχει 750 ευρώ με 256 GB μνήμη την στιγμή που το S10+ ξεκίνησε στα 1040 με 128 GB και το P30 Pro στα 1050 με 256 GB μνήμη. Η θύρα ακουστικών εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί αλλά μπορώ να καταλάβω πως είναι μειονεκτήμα. Οπότε το deal των 300 ευρώ για να μην έχω θύρα ακουστικών , ακουστικά και ανταπτορα στην συσκευασία και να έχω μια θήκη στην συσκευασία να βάλω το κινητό με το που τα ανοίξω, αξίζει

Τύφλα να έχουν οι Snapdragon δηλαδή πχ.. QC3.0=3000mah σε συντομία το le pro 3 με 4Κ μπαταρία το φορτίζω σε 1μιση ώρα 

Από όσο θυμάμαι μέχρι το p20 δίνανε έναν συμβατικό τους μαξ 2Α οπότε δεν πλησιάζει τα 3Α από την qualcomm.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Τύφλα να έχουν οι Snapdragon δηλαδή πχ.. QC3.0=3000mah σε συντομία το le pro 3 με 4Κ μπαταρία το φορτίζω σε 1μιση ώρα 

Από όσο θυμάμαι μέχρι το p20 δίνανε έναν συμβατικό τους μαξ 2Α οπότε δεν πλησιάζει τα 3Α από την qualcomm.. 

Αδερφε αν δεν κάνω λάθος το mate 20 pro είχε φορτιστή 4.5 Α. Όπως και να δει δεν υπάρχει πιο γρήγορη φόρτιση από p30 pro και mate 20

Επεξ/σία από george_maz
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, george_maz είπε

Αδερφε αν δεν κάνω λάθος το mate 20 pro είχε φορτιστή 4.5 Α. Όπως και να δει δεν υπάρχει πιο γρήγορη φόρτιση από p30 pro και mate 20

Anyway την στιγμή που από το 80 μέχρι το 100 % η φόρτιση πάει στο 1Α μαξ και φυσικά παίζει ρόλο αν κατά την διάρκεια που φορτίζει η θερμοκρασία να είναι σε λογικά επίπεδα 35~39 Κελσίου γιατί από τα 40 και πάνω οι lipoly μπαταρίες έχουν τα θέματα τους

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, george_maz είπε

ξεχνάς ότι έχει 750 ευρώ με 256 GB μνήμη την στιγμή που το S10+ ξεκίνησε στα 1040 με 128 GB και το P30 Pro στα 1050 με 256 GB μνήμη.

Εσυ μαλλον ξεχνας οτι το S10+ ομως δεν ξεκιναει σημερα απο τα 1040ευρω μιας και εχει περασει ενα διαστημα απο τοτε που βγηκε και οτι επισης το S10+ υποστηριζει micro sd καρτα ενω το Oneplus εδω και χρονια οχι.

Εαν δηλαδη αποφασισει καποιος σημερα να αγορασει κινητο και κοιταζει εναλλακτικες του Oneplus7pro,τοτε θα δει αυτες τις τιμες

https://www.skroutz.gr/s/17448628/Samsung-Galaxy-S10-Dual-128GB.html

Γιατι βλεπεις στις αλλες ναυαρχιδες οι τιμες πεφτουν,δεν μενουν στασιμες οπως στην περιπτωση της Oneplus.

Και σκεψου οτι μιλαμε για ιδιες τιμες την στιγμη που στην χωρα μας υπαρχουν και ενα σωρο service αν παθει κατι το κινητο. Και αυτο μεσα στην τιμη χρεωνονται.

Και οσο για θηκες η Samsung πριν καν κυκλοφορησει ενα κινητο της εχει την μεγαλυτερη ποικιλια σε θηκες μαζι με την Apple.

H Oneplus παλι εχει θεμα με τις θηκες,αρα καλα κανουν και βαζουν μεσα στο κουτι μια θηκη.

Στην Ελλαδα αυτη την στιγμη σκεψου υπαρχει μολις 1θηκη για το 7pro

https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=oneplus+7+pro+θηκη

Δημοσ.

Κάτι άσχετο περί one plus 7 υποστηρίζει ufs 3.0~3.1 αλλά στο antutu score έρχεται χαμηλότερα από το μι 9 που έχει 2.0 δεν είναι παράξενο? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...