george_maz Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Κάτοχος s10+ , εχτές το πρωί παρέλαβα το onePlus 7 pro. Θέλω να πω πως είχα op 6 , 6t όπως και όλες τις ναυαρχιδες ( note 9, mate 20 pro, p30, xs max, mi mix 3, και αλλα) οποτε πιστεύω η γνώμη μου έχει κάποια βαρύτητα. Πάμε τώρα στο θέμα μας. Με το που ανοίγεις το κινητό παθαίνεις σοκ με το ποσό μεγάλη και χορταστική είναι η οθόνη. Βάζοντας δίπλα δίπλα με το s10+ παίζοντας βίντεο 4κ 60 fps είναι το μοναδικό κινητό που το κοντράρει στα ίσα. Η απεικόνιση χρωμάτων είναι για πρώτη φορά στα μάτια μου τόσο κοντά στον βασιλια S10+ σε αυτον τον τομεα με το OP7 pro να κερδίζει στις λεπτομέρειες αφού έχει πιο φυσικα χρωματα.Τα 90 hz μαζι με το oxygen OS κανουν απίστευτη την εμπειρια χρησης και μπορω με σιγουρια να πω πως ειναι οτι πιο smooth εχω πιασει στα χερια μου.Αν έπρεπε να κρατήσω μια από τις δυο οθονες χωρις δεύτερη σκέψη θα κρατούσα του OP7 pro. Τώρα πάμε στα δύσκολα αφου στην κάμερα δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Την ημέρα το s10+ τραβάει παντού και σχεδόν πάντα καλύτερες φωτογραφίες με εξαίρεση το ζουμ που εκεί τα πάει καλύτερα το OP7. Τη νύχτα με night mode και στα δύο κινητά τα πράγματα ισσοροπουνται με τα δύο κινητά να είναι πολύ κοντά. Στις περισσότερες περιπτώσεις εκεί θα κρατούσα του OP7 pro . Για αποφυγή παρεξηγήσεων θα ήθελα να τονίσω πως το OP7 pro είναι ένα κινητό με φοβερή κάμερα και παρά μόνο αν κάποιος είναι πολύ απαιτητικός σε αυτόν τον τομέα θα βρει τις διαφορές αλλά ωστόσο δεν μπορεί να κοντράρει s10 και p30 pro. Για την μπαταρία δεν μπορώ να εκφέρω με σιγουριά γνώμη αφου έχω κάνει Μόλις μια ολόκληρη φόρτιση. Πάντως αυτή την μια μέρα που δεν το άφησα από τα χέρια μου δεν είχα κάποιο παράπονο με την ταχύτητα φόρτισης να είναι πολύ υψηλή και να χρειάζονται λίγα λεπτά φυσωμα για να το πάρεις και να φύγεις. Για την ταχύτητα δεν θα πω πολλά. Είναι πιστόλι αλλά ρε παιδιά εδω που έχουμε φτάσει στην χρήση δεν θα δεις διάφορα σε αυτές τις τιμές κινητών. Εκεί που θα δεις διάφορα είναι στο oxygen OS που πραγματικά είναι ότι καλύτερο. Τι μας εμεινε; Ο ήχος... ΜΠΡΑΒΟ OnePlus. Είπε να βάλει στερεοφωνικά ηχεία και σου λέει δεν βάζω και Dolby atmos μαζί να τα γαμησω όλα! Φοβερός ήχος! Δίπλα δίπλα με το s10+ για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης το s10+ κερδίζει μόνο στην ένταση και εκεί οριακά αφου είναι ένα κλικ πιο δυνατό. Κατά την άποψή μου σε όλα τα υπόλοιπα είναι καλύτερο το OP7 pro έχοντας εξαιρετικά μπάσα. Είχα πολλές φορές δύο ναυαρχιδες στα χέρια μου αλλά ποτέ δεν μου ήταν τόσο δύσκολο για το ποιά από τις δύο θα κρατήσω. Πιο 50-50 δεν γίνεται. Θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να μου κλειδώσουν την δημιουργία αγγελιες να τις κρατήσω λίγο ακομα😂 1
mphxths Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, george_maz είπε Είχα πολλές φορές δύο ναυαρχιδες στα χέρια μου αλλά ποτέ δεν μου ήταν τόσο δύσκολο για το ποιά από τις δύο θα κρατήσω. Αλλοι κανουν αμαν και πως να παρουν ενα κινητο να κανουν την δουλεια τους , και καποιοι δεν ξερουν ποια ναυαρχιδα να κρατησουν...Και σε σημειο να ζηταει απο τους διαχειριστες να του κλειδωσουν την "δημιουργια αγγελιας" γιατι μονος του δεν μπορει να ελεγξει τον εαυτο του να μην το βαλει για πουλημα...Α ρε ατιμη κοινωνια που δινεις τα λεφτα.... 1
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, mphxths είπε Αλλοι κανουν αμαν και πως να παρουν ενα κινητο να κανουν την δουλεια τους , και καποιοι δεν ξερουν ποια ναυαρχιδα να κρατησουν...Και σε σημειο να ζηταει απο τους διαχειριστες να του κλειδωσουν την "δημιουργια αγγελιας" γιατι μονος του δεν μπορει να ελεγξει τον εαυτο του να μην το βαλει για πουλημα...Α ρε ατιμη κοινωνια που δινεις τα λεφτα.... Έτσι πάνε αυτά φίλε δυστυχώς.
mphxths Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, george_maz είπε Λίγο αίσθηση χιούμορ ρε παιδιά. Ελεος Nαι χιουμορ ειδα στην τελευταια προταση.Στην υπολοιπη επιδειξη πλουτου δεν γελασα να σου πω την αμαρτια μου.Γιατι για προσπαθεια review απετυχε παταγωδως. Αν ξεκιναγε ως review του oneplus 7 pro ή συγκριτικο με το s10+ , δεν χα κανενα προβλημα.Αλλα να γινει σωστα ε..βιντεακια..εικονες..συγκριτικα στοιχεια. Απλα βγηκες να πεις "εχω αυτην την ναυαρχιδα..πηρα και αυτην την ναυαρχιδα..και δεν ξερω ποια να κρατησω...".Το σκεφτοσουν ωρα αυτο το θεμα που ανοιξες? Παμε παρακατω παιδια , μην μαζευεστε....δεν υπαρχει κατι να δειτε εδω...προχωρηστεεεεεε....
george_maz Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Επίδειξη πλούτου επειδή έχω 1500 ευρώ σε κινητά; 😂 δεν πάμε καλά. Όταν κάνεις review σε μια συσκευή εννοείται θα την συγκρίνεις με μια άλλη για να έχεις σημείο αναφοράς και να καταλάβει και ο άλλος που θα έχει δει 10 review του s10. Τώρα το κόμπλεξ σου θα μπορούσες να το βγάλεις αλλού και να μην ασχοληθείς εδώ. Σχόλια του στυλ ( Α ρε άτιμη κοινωνία που δίνεις τα λεφτα) είναι το λιγότερο ηλίθια αλλά δεν σε παρεξηγώ. Πώς θα μπορούσες να σκεφτείς πως κάποιος χαλάει πολλές χιλιάδες ευρώ από την αποζημίωση που πήρε όντας καθηλωμένος σε καροτσάκι και μην έχοντας τι άλλο να κάνει. Λέω εγώ τώρα ένα ακραίο σενάριο που θα μπορούσε να ήταν αληθινό. Για να καταλήξουμε δεν έκανα review αλλά επειδή με παρακάλεσε ένα παλικάρι από εδώ μέσα να γράψω την άποψη μου για το OP7 έγραψα αυτά που θα ήθελα να μάθω εγώ για κάποιο τηλέφωνο που με ενδιέφερε. Θα μπορούσες απλά να μου πεις τι δεν σου άρεσε και σε ποια σήμεια διαφωνείς και να αφήσεις τις εξυπνάδες γιατί εκεί είμαι σίγουρα καλύτερος. Όσο για βιντεάκια και εικόνες που λες κοίταξα να ανεβάσω samples που έχω άλλα ήταν max 2mb αυτά που μπορούσα να ανεβάσω. Θα μπορούσα ίσως να το κάνω και με λινκ αλλά δεν το γνωρίζω. Να με συγχωρείς Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από george_maz 1
li@m Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Φίλε george μην ασχολείσαι. Σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε αλλοίμονο αν ένα κινητό 700 ευρώ θεωρείται επίδειξη πλούτου. Επίσης εγώ το εξέλαβα ως ριβιου. Κατά τα άλλα ότι δεν φτάνει η αλεπού... 4
mphxths Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, george_maz είπε Επίδειξη πλούτου επειδή έχω 1500 ευρώ σε κινητά; 😂 δεν πάμε καλά. Όταν κάνεις review σε μια συσκευή εννοείται θα την συγκρίνεις με μια άλλη για να έχεις σημείο αναφοράς και να καταλάβει και ο άλλος που θα έχει δει 10 review του s10. Τώρα το κόμπλεξ σου θα μπορούσες να το βγάλεις αλλού και να μην ασχοληθείς εδώ. Σχόλια του στυλ ( Α ρε άτιμη κοινωνία που δίνεις τα λεφτα) είναι το λιγότερο ηλίθια αλλά δεν σε παρεξηγώ. Πώς θα μπορούσες να σκεφτείς πως κάποιος χαλάει πολλές χιλιάδες ευρώ από την αποζημίωση που πήρε όντας καθηλωμένος σε καροτσάκι και μην έχοντας τι άλλο να κάνει. Λέω εγώ τώρα ένα ακραίο σενάριο που θα μπορούσε να ήταν αληθινό. Για να καταλήξουμε δεν έκανα review αλλά επειδή με παρακάλεσε ένα παλικάρι από εδώ μέσα να γράψω την άποψη μου για το OP7 έγραψα αυτά που θα ήθελα να μάθω εγώ για κάποιο τηλέφωνο που με ενδιέφερε. Θα μπορούσες απλά να μου πεις τι δεν σου άρεσε και σε ποια σήμεια διαφωνείς και να αφήσεις τις εξυπνάδες γιατί εκεί είμαι σίγουρα καλύτερος. Όσο για βιντεάκια και εικόνες που λες κοίταξα να ανεβάσω samples που έχω άλλα ήταν max 2mb αυτά που μπορούσα να ανεβάσω. Θα μπορούσα ίσως να το κάνω και με λινκ αλλά δεν το γνωρίζω. Να με συγχωρείς Οταν κανεις review μιας συσκευης , σαφως και δεν την συγκρινεις με καποια αλλη.Αναφερεις τα χαρακτηριστικα της , τι σου αρεσε και τι δεν σου αρεσε.Ειναι αλλη κατηγορια τα "συγκριτικα συσκευων" , που συνηθως συγκρινονται δυο κινητα/συσκευες ιδιας κατηγοριας και χαρακτηριστικων ωστε να βγει ενα καποιο οσο το δυνατον αντικειμενικο συμπερασμα για το ποια ειναι καλυτερη συσκευη. Χωρις αυτην την δομη εμεις που δεν εχουμε τις εν λογω συσκευες δεν μπορουμε να κρινουμε ή να εκφερουμε αποψη. Ο,τι και να θες να κανεις το κανεις σωστα ...με παραγραφους , ενοτητες , εικονες , βιντεος κλπ.Αν επεσε γονατιστος καποιος και σε παρακαλεσε να γραψεις την αποψη σου για κατι υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα..εμεις τι σου φταιμε? 1 ώρα πριν, george_maz είπε Κάτοχος s10+ , εχτές το πρωί παρέλαβα το onePlus 7 pro. Θέλω να πω πως είχα op 6 , 6t όπως και όλες τις ναυαρχιδες ( note 9, mate 20 pro, p30, xs max, mi mix 3, και αλλα) Αθροισες τις τιμες ολων αυτων που αναφερεις και τις εβγαλες 1500?Μονο? Και αφου εγω βγαζω κομπλεξ , καποιος σε παρακαλεσε να γραψεις την γνωμη σου για το κινητο...ο λογος που αναφερεις τι ναυαρχιδες περασαν απο τα χερια σου?Για να μας πεισεις για το ορθο της γνωμης σου?Την ορθοτητα του "review" και καλα ?Αυτα ειναι σκεπτικα 8χρονου αλλα δεν σε παρεξηγω..μπορει οντως νασαι τοσο... 7 λεπτά πριν, li@m είπε Φίλε george μην ασχολείσαι. Σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε αλλοίμονο αν ένα κινητό 700 ευρώ θεωρείται επίδειξη πλούτου. Επίσης εγώ το εξέλαβα ως ριβιου. Κατά τα άλλα ότι δεν φτάνει η αλεπού... H επιδειξη ενος κινητου προφανως δεν θεωρειται επιδειξη πλουτου..το "εχουν περασει οι επομενες 10 ναυαρχιδες απο τα χερια μου" ναι θεωρειται..βεβαια ο καθενας ας κανει ο,τι επιδειξη θελει.Σε δημοσιο σαιτ , θα δεχτει και δημοσια σχολια... Αν το εξελαβες ως review..εχεις μεγαλη αγνοια πως ειναι ενα "σωστο" review... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από mphxths
li@m Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, mphxths είπε Αν επεσε γονατιστος καποιος και σε παρακαλεσε να γραψεις την αποψη σου για κατι υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα..εμεις τι σου φταιμε? Ποιοι εμείς ρε τύπε;; Λοιπόν από εδώ και πέρα να σου ζητάμε και την άδεια για το οποιοδήποτε θρέντ.
mphxths Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, li@m είπε Ποιοι εμείς ρε τύπε;; Λοιπόν από εδώ και πέρα να σου ζητάμε και την άδεια για το οποιοδήποτε θρέντ. Kαι γω να σου ζηταω αδεια να γραψω την γνωμη μου...κατσε με φωναξε το δεξι μου , εχει φαγουρα λεει...α κατσε να κανω επιδειξη , εχω και αριστερο να ξερεις..2...τα ακριβοπληρωσα... Ρε που του θιχτηκε ο γκομενος..τι ειν ' τουτος!!! Εσυ τον παρακαλεσες για το review?Για αυτο θιχτηκες?χαχαχαχαχαχα Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από mphxths
li@m Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, mphxths είπε Αυτα ειναι σκεπτικα 8χρονου αλλα δεν σε παρεξηγω..μπορει οντως νασαι τοσο... 2 λεπτά πριν, mphxths είπε Ρε που του θιχτηκε ο γκομενος..τι ειν ' τουτος!!! Εσυ τον παρακαλεσες για το review?Για αυτο θιχτηκες?χαχαχαχαχαχα Τύπε πιάνεις ποιος είναι τώρα το 8χρονο, ε; 1
mphxths Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, li@m είπε Τύπε πιάνεις ποιος είναι τώρα το 8χρονο, ε; Τελικα θα το αγορασεις το oneplus 7 pro?Πως σου φανηκε ? Τι καταλαβες απο το review??Οι εικονες?Πως τις ειδες?Σε low light ?Τα βιντεος?Απο ηχο τα σπαει ομως...δεν μπορεις να πεις ε? Μπορει να μην το πουλησει ομως..παρακαλεσε να του κλεισουν την "δημιουργια αγγελιας"..δεν ξερω..ακομα δεν εχει αποφασισει ποια ναυαρχιδα να κρατησει..ειναι 50-50 λεμε...δυσκολα τα πραματα...ισοπαλια...δυσκολη αποφαση...τι να λεμε τωρα... Σε αλλα νεα , μην πατε να ψηφισετε , ουτε εσυ ουτε ο αλλος..αν ζητησετε δηλ την αδεια μου για την Κυριακη , δεν σας την δινω
li@m Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, mphxths είπε Τελικα θα το αγορασεις το oneplus 7 pro?Πως σου φανηκε ? Τι καταλαβες απο το review??Οι εικονες?Πως τις ειδες?Σε low light ?Τα βιντεος?Απο ηχο τα σπαει ομως...δεν μπορεις να πεις ε? Μπορει να μην το πουλησει ομως..παρακαλεσε να του κλεισουν την "δημιουργια αγγελιας"..δεν ξερω..ακομα δεν εχει αποφασισει ποια ναυαρχιδα να κρατησει..ειναι 50-50 λεμε...δυσκολα τα πραματα...ισοπαλια...δυσκολη αποφαση...τι να λεμε τωρα... Σε αλλα νεα , μην πατε να ψηφισετε , ουτε εσυ ουτε ο αλλος..αν ζητησετε δηλ την αδεια μου για την Κυριακη , δεν σας την δινω Ρε συ αρθογραφεί για το ινσομνια το παλικάρι; Ή είναι επαγγελματίας ρεβιουερ; Εσύ αν θέλεις να αγορασείς το οτιδήποτε θα διαβάσεις κάτι από μια μόνο πηγή; Εγώ προσωπικά και θα διαβάσω και θα δω ενά σκασμό υλικό. Δεν καταλαβαίνω το κόμπλεξ σου αλήθεια. Τέλος από 8χρονο δεν θα ζητήσω ποτέ την άδεια για να κάνω κάτι, θέλω να ελπίζω ούτε ο TS.
mphxths Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, li@m είπε Ρε συ αρθογραφεί για το ινσομνια το παλικάρι; Ή είναι επαγγελματίας ρεβιουερ; Εσύ αν θέλεις να αγορασείς το οτιδήποτε θα διαβάσεις κάτι από μια μόνο πηγή; Εγώ προσωπικά και θα διαβάσω και θα δω ενά σκασμό υλικό Λεξη-κλειδι αυτη που υπογραμμισα.Ειδες εσυ καποιο υλικο σε αυτο που θεωρησες "review"?Eγω παντως δεν ειδα.Ενα κατεβατο , με προσωπικη γνωμη για ενα κινητο που το συγκρινει με αλλο κινητο και δεν υποστηριζεται ολο αυτο με κανενα οπτικο-ακουστικο υλικο. Δεν αρθρογραφει για το ινσομνια αλλα εχοντας δει και αυτος και εσυ και εγω ενα καρο reviews απο διαφορους αλλους θα μπορουσε να συνταξει ενα καλυτερο κειμενο και να το εμπλουτισει με εικονες ..τουλαχιστον.Δεν ειπα να φτιαξει βιντεο-review με επαγγελματικο εξοπλισμο κλπ. Αλλα ετσι οπως αποφασισε να δομησει το "review"..δηλ με καμμια δομη..ουτε στο κειμενο ουτε σε θεματικες ενοτητες ουτε ΥΛΙΚΟ , πιο πολυ φερει σε ΕΠΙΔΕΙΞΗ ..πες το πλουτου , πες το δυνατοτητα κατοχης ακριβων κινητων , παρα οτιδηποτε αλλο.Ειδικα οταν θελει να γραψει "συγκριτικο 2 συσκευων" η αναφορα στο οτι ξερετε..εχουν περασει και αλλες 10 ναυαρχιδες απο τα χερια μου..αρα τι?Ξερεις απο ναυαρχιδες?Ξερεις απο τεχνολογια?Εχεις δει πολλες συσκευες και η γνωμη σου θαναι αντικειμενικη και σωστη? Τα συμπερασματα τα αφηνουμε στο ακροατηριο και για να βγαλει το ακροατηριο συμπερασματα θελει Υ Λ Ι Κ Ο. Αλλιως , φιλοσοφουμε για να περασει η ωρα...
paris_chav Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω οτι υπαρχει σωστο ή λαθος οταν μιλαμε για 2 κινητα αντιστοιχης αξιας, ιδιας χρονολογιας και με μικρες διαφορες μεταξυ τους. Μονος σου επισημανες τις διαφορες-προτερηματα του ενος εναντι αλλου κι αυτο ειναι που πρεπει να ζυγισεις τελικα. Τι σε ενδιαφερει πιο πολυ ; Η μεγαλυτερη ταχυτητα του 7 pro ή η καλυτερη καμερα του s10+ ; Κι αν δεν μπορεις να αποφασισεις, πηγαινε το τελειως απλα, ποιο σ αρεσει πιο πολυ σαν εμφανιση και αισθηση στο χερι. Στην τελικη οποιο και να κρατησεις το σιγουρο ειναι οτι δεν θα χασεις και ακομα και να το μετανιωσεις στην πορεια, κανεις ανταλλαγη αυτο που κρατησες με το αλλο. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από paris_chav 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα