Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικό ερώτημα, για να μην ανοίγω νέο θέμα.

Σε Samsung 55αρα 6122, δοκίμασα αυτό το φλασάκι

https://www.skroutz.gr/s/6128101/Kingston-DataTraveler-SE9-G2-32GB.html

Και σε NTFS μου έκανε συνέχεια σύνδεση-αποσύνδεση. Το έβαλα στο pc και του έκανα φορμάτ σε fat32 και "ηρέμησε". Το θέμα είναι, θα μπορώ να έχω διάρκεια εγγραφής ή θα πέσω σε κάποιο όριο; (κάπου νομίζω είχα δει για 4gb)

Θα το δοκιμάσω στην πράξη, αλλά αν κάποιος γνωρίζει ποια είναι η σωστή επιλογή, θα βοηθούσε.

Υ.Γ. υπάρχει και η επιλογή xfat για το φορμάτ. Μήπως να το δοκιμάσω κι αυτό;

Δημοσ.

Καλά είδες φίλε μου.. μέχρι 4gb παίζει το όριο 

Θεωρώ όμως ότι δεν φταίει το format των stick η fat32 η ntfs θα παίξει το πρόβλημα συνήθως είναι στο mediaplayer της tv

πχ lg τηλεοράσεις παίζουν σχεδόν τα παντα

οι Sony υστερουν σε mediaplayer

Ι

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ERNESTO_1 είπε

Καλά είδες φίλε μου.. μέχρι 4gb παίζει το όριο 

Θεωρώ όμως ότι δεν φταίει το format των stick η fat32 η ntfs θα παίξει το πρόβλημα συνήθως είναι στο mediaplayer της tv

πχ lg τηλεοράσεις παίζουν σχεδόν τα παντα

οι Sony υστερουν σε mediaplayer

Ι

Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι υστερουν σε player η sony?

Στις 27/5/2019 στις 9:15 ΜΜ, Doubt είπε

Σχετικό ερώτημα, για να μην ανοίγω νέο θέμα.

Σε Samsung 55αρα 6122, δοκίμασα αυτό το φλασάκι

https://www.skroutz.gr/s/6128101/Kingston-DataTraveler-SE9-G2-32GB.html

Και σε NTFS μου έκανε συνέχεια σύνδεση-αποσύνδεση. Το έβαλα στο pc και του έκανα φορμάτ σε fat32 και "ηρέμησε". Το θέμα είναι, θα μπορώ να έχω διάρκεια εγγραφής ή θα πέσω σε κάποιο όριο; (κάπου νομίζω είχα δει για 4gb)

Θα το δοκιμάσω στην πράξη, αλλά αν κάποιος γνωρίζει ποια είναι η σωστή επιλογή, θα βοηθούσε.

Υ.Γ. υπάρχει και η επιλογή xfat για το φορμάτ. Μήπως να το δοκιμάσω κι αυτό;

Ξανα καφτο σε ntfs η δοκιμασε αλλο drive.   Η αποσυνδεση δεν εχει να κανει με τον player

Δημοσ.
9 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Ξανα καφτο σε ntfs η δοκιμασε αλλο drive.   Η αποσυνδεση δεν εχει να κανει με τον player

Ναι, θα το ξαναφορμάρω. Βασικά, όπως το έβγαλα από τη συσκευασία το έβαλα στην TV και το έφτιαξε εκείνη όπως ήθελε. Ίσως εκεί να είναι το θέμα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Ναι, θα το ξαναφορμάρω. Βασικά, όπως το έβγαλα από τη συσκευασία το έβαλα στην TV και το έφτιαξε εκείνη όπως ήθελε. Ίσως εκεί να είναι το θέμα.

Το φτιάχνει όπως θέλει για να κάνει εγγραφή κανάλια και τα λοιπά. 

Δοκιμασε με υπολογιστή. Θα παίξει 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Το φτιάχνει όπως θέλει για να κάνει εγγραφή κανάλια και τα λοιπά. 

Δοκιμασε με υπολογιστή. Θα παίξει  

Μπα....

Τα ίδια πάλι, οπότε exFAT και βλέπουμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μπα....

Τα ίδια πάλι, οπότε exFAT και βλέπουμε...

ειχα την 6102 και επαιζε τελεια ο σκληρος να ξερεις.

50-60 mbps bitrate 4k-HDR

USB 2 με διπλο καλωδιο.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Σύμφωνοι

και με exFAT τη δουλειά μου θα την κάνω, εννοώ να γράφω κάτι που θα παίξει πολύ αργά τη νύχτα και θα είναι δύσκολο να βρεθεί στο ίντερνετ.

Για σκληρό δεν ξέρω αν αξίζει να μπω σε έξοδα, μια κι έχω συνδεδεμένο στην tv το pc μου.

12 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

ειχα την 6102

Γιατί την έδωσες αν επιτρέπεται;

Δημοσ.

Την έδωσα Γιατί είχε κακό hdr και 8bit panel και λόγω κακού service και Πήγα σε sony 65xe7096 και έδωσα και εκείνη γιατί βρήκα σε προσφορά 70αρα και είμαι με την 70xf8305.

Δημοσ.
Στις 30/5/2019 στις 7:39 ΜΜ, Doubt είπε

και με exFAT τη δουλειά μου θα την κάνω, εννοώ να γράφω κάτι που θα παίξει πολύ αργά τη νύχτα και θα είναι δύσκολο να βρεθεί στο ίντερνετ.

Μάντολες...τα ίδια κάνει πάλι.

Θα δοκιμάσω άλλο στικάκι (όταν δε θα βαριέμαι).

Δημοσ.
Στις 30/5/2019 στις 12:10 ΠΜ, alexakos89 είπε

Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι υστερουν σε player η sony?

Καλησπέρα.. Και πάλι φίλε μου.. βλέπεις όταν έχεις πιτσιρίκια χάνεσαι από τα δρώμενα.. 

λοιπόν δεν έχω κάτι με τις Sony tv.. Απλά, samsung και lg θεωρώ ότι υποστηρίζουν περισσότερα πρωτόκολλα αρχείων ήχου και εικόνας, όπως και σκληρούς δίσκους μισό terra+ τους παίζουν για πλάκα... πράγμα που δεν διαπίστωσα σε Sony και καλά μοντέλα.. αν κάνω λάθος συγχωρα με..... 

Δημοσ.

πριν αρχισουμε να λεμε διαφορα αλλαξε στικακι και ξαναδοκιμασε οπως σου ειπαν...δε μπορει να παιζει σε μας και σε σενα να μη παιζει

Δημοσ.
11 hours ago, ERNESTO_1 said:

Καλησπέρα.. Και πάλι φίλε μου.. βλέπεις όταν έχεις πιτσιρίκια χάνεσαι από τα δρώμενα.. 

λοιπόν δεν έχω κάτι με τις Sony tv.. Απλά, samsung και lg θεωρώ ότι υποστηρίζουν περισσότερα πρωτόκολλα αρχείων ήχου και εικόνας, όπως και σκληρούς δίσκους μισό terra+ τους παίζουν για πλάκα... πράγμα που δεν διαπίστωσα σε Sony και καλά μοντέλα.. αν κάνω λάθος συγχωρα με..... 

δηλαδή τα καλά μοντέλα της Sony - αυτά κιόλας που έχουν Android TV - έχουν εφαρμογές media player και διαχείρισης αρχείων που τρέχουν λιγότερα πρωτόκολλα multimedia από το WebOS της LG και το Tizen της Samsung ; ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...