Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lightsout είπε

Εγώ από την άλλη δεν χαίρομαι καθόλου που υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να αναρριχηθούν έρποντας νομίζοντας ότι κι οι υπόλοιποι πορεύονται με τον ίδιο τρόπο

Δεν μπορώ να καταλάβω από που βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα.

Αν η κοπέλα έχει όσα προσόντα απαιτούνται και πληροί τα κριτήρια,  δεν "θα αναρριχηθεί έρποντας".

Μπράβο σου πάντως που πιστεύεις σε ένα δίκαιο κόσμο και στην αξιοκρατία στην Ελλάδα.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mary είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω από που βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα.

Αν η κοπέλα έχει όσα προσόντα απαιτούνται και πληροί τα κριτήρια,  δεν "θα αναρριχηθεί έρποντας".

Μπράβο σου πάντως που πιστεύεις σε ένα δίκαιο κόσμο και στην αξιοκρατία στην Ελλάδα.

Αν η κοπέλα έχει τα προσόντα μπορεί να κάνει τα χαρτιά της για τη θέση. Αν επίσης η κοπέλα θεωρεί ότι η προϊστάμενη της έχει καταθέσει πλαστό τίτλο να κάνει επώνυμη καταγγελία. Αλήθεια, γιατί δεν το κάνει εφόσον είναι τόσο βέβαιη ότι δεν ξέρει αγγλικά;

Δεν καταλαβαίνω που δυσκολεύεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι όταν βλέπω ερπετά να αναρριχωνται με επιτυχία λέω μπράβο δες που τα κατάφερε το άτιμο. 

Τώρα ον τοπικ αν η φίλη του τοπικ σταρτερ γίνει διευθύντρια ναουμε τι αλλαγές θα έκανε στο σχολείο. Γιατί αν ξέρει καλύτερα τουρμπινατα αγγλικά ποσώς με ενδιαφέρει 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, antirix024 είπε

Φίλη μου που εργάζεται σε δημόσιο σχολείο ρωτάει αν υπάρχει τρόπος να μάθουμε αν κάποιος έχει το Proficiency όπως υποστηρίζει. Συγκεκριμένα η διευθύντριά της έχει δηλώσει ότι έχει αποκτήσει τον τίτλο και έχει πάρει τα μόρια που απαιτούνται για την θέση. Όμως δεν ξέρει ούτε λέξη αγγλικά (μου είπε π.χ. πως τον υπολογιστή TurboX τον διάβασε "Τάρμποξ"). Μπορούμε να μάθουμε από το Βρετανικό Συμβούλιο (για παράδειγμα) αν όντως έχει συμμετάσχει σε εξετάσεις για το Proficiency με επιτυχία ούτως ώστε να την καταγγείλει και να διεκδικήσει τη θέση;

Ξέρει ότι η επιτροπή που αξιολογεί τους φακέλους μπορεί να ζητήσει την επιβεβαίωση του τίτλου από την εκδοθείσα αρχή αλλά η επιτροπή δεν θα το κάνει αν δεν υπάρξει καταγγελία επι τούτου.

Τι προτείνετε;

Σύμφωνα με κάποιον, το Columbia προφέρεται Κολάμπια και όχι Κολούμπια, οπότε το TurboX =Τάρμποξ, 

δείχνει σωστό.

Sorry για το offtopic

Επεξ/σία από Death_In_Paradise
Δημοσ.

Δηλαδή καταλήξαμε ότι μια 50χρονη+ ξέρει τόσο καλά αγγλικά που μπορεί να κάνει και παιχνιδάκια με την προφορά λέξεων και το τούρμπο (που αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς ένας Αμερικανός θα το έλεγε κάτι σαν τέρμπο), έχει τεξανή προφορά και η φίλη του συμφορουμίτη δεν έπιασε την προφορά της Τεξανής καθηγήτριας?

Άνθρωπος που έχει πάρει C2 πτυχίο, ακόμα και το Bulats, δεν νοείται να  ξέρει αγγλικά και να τα έχει ξεχάσει. Τα αγγλικά δεν είναι κινέζικα, δεν ξεχνιούνται γιατί υπάρχουν παντού: κινητά, ταινίες, τραγούδια. 

Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι το πιστοποιητικό κάποιου είναι πλαστό ας ακολουθήσει τη νόμιμη οδό. Αμφιβάλλω ότι ελέγχονται τόσο διεξοδικά τα πιστοποιητικά κάποιου για προαγωγή. Επίσης, ο έλεγχος που διενεργήθηκε τότε ήταν δειγματοληπτικός και έδειξε σημεία και τέρατα στο δημόσιο.

Όπως και να έχει, ζητώ συγγνώμη γιατί διαβάζοντας το ποστ μου δεν προσφέρω τίποτα στο ερώτημα. Απλά έπρεπε να απαντήσω κάπως στην εικόνα που δημιουργήθηκε ότι είτε έχουμε Τεξανούς καθηγητές που παίζουνε με προφορές είτε στόκους με πλαστά πιστοποιητικά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δημόσιο έχουμε με κυράτσα στην εφορία να μη ξέρει τι σημαινει reset και να μηρυκάζει "έπεσε το σύστημα" . Oh yeaaah τούρμπο βλήμα με C2 και σεμινάριο  :P Btw έχω 2 κ@λοχαρτα Cabridge και Michigan νομίζεις έχει καμιά σημασία στα ερπετά ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι το πιθανότερο είναι να μην έχει πλαστό πτυχίο αλλά πτυχίο πριν 30 χρόνια. Το ότι ένας μεσόκοπος στην Ελλάδα που δεν τα ξαναχρειάστηκε ποτέ δεν έχει σωστή προφορά δεν το βλέπω καθόλου απίθανο με βάση την πραγματική ζωή εκεί έξω εκτός κι αν έχετε την εντύπωση ότι όλοι βλέπουν Netflix ή διαβάζουν αγγλικά sites.

Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε ας γίνει επίσημη καταγγελία και θα φανεί η αλήθεια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουν πλάκα κάποια απο αυτά που γράφονται πάντος άλλα στέκουν άλλα οχι τόσο,όμως για μένα 3 Είναι τα βασικά Θέματα.

1)Και κύριο, κάνει σωστά την δουλειά της ? Η προφορά μπορεί να μην είναι το πιο σημαντικό για αυτήν την θέση.. 

2)Εχεις τελικά κάποιο Εμμεσο η Αμεσο συμφέρον εσύ που ψάχνεσαι (Η φίλη σου δηλ),για να μάθεις αν είχε η οχι πτυχίο ? η απλά σου την σπάει η διευθύντρια ?

3)Θα έπρεπε να μπορεί κάποιον να το τσεκάρει σχετικά εύκολα,εφόσον βέβαια είναι Εργοδότης η Δημόσιο ώστε να μην κοροιδεύουν πλέον οι πάντες τους πάντες σε αυτή την χώρα.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ενδεχόμενο  να έχει όντως χαρτί και απλά να μην το έχει με την γλώσσα δεν είναι και απίθανο καθώς έχουν αλλάξει πολλά από τότε.

Και εμένα μια θεία μου έχει το lower αλλά συνεννοείται με τα βίας πλεον με τουρίστες.

Αλλά στην Ελλάδα είμαστε .

Δεν έχει σημασία τι έχεις , τι δεν έχεις.

Σημασία έχει ποιον ξέρεις για να σε σπρώξει εκεί που θέλεις , με το αντίστοιχο αντίτιμο ! Ανύπαρκτη αξιοκρατία.

Γνωστός πολιτικός (ιστορία 20+ χρόνων) 

Έστειλε στο ΑΣ της περιοχής μου ( που είναι το μοναδικό στο δήμο ) ενα υπόψιο  όργανο για ένταξη  στο σώμα ( ελάχιστη εκπαίδευση και κάτω του ορίου αναστήματος ο κύριος) .

Μετά από την συνάντηση του με τον αρχηγό του τμήματος ακολούθησε η συγκεκριμένη συζήτηση μέσω τηλ αρχηγού κ μεσάζων.

Α. Ο άνθρωπος που μου στείλατε δεν πλήρη της προδιαγραφές για την εντάξη του στο σώμα αφού πέρα τον άλλον δεν έχει το απαιτούμενο ύψος κτλπ .

Π. Εγώ κύριε Α. ΣΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΝΤΎΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΈΤΡΗΣΕΙΣ.

Α....

Εν ολίγοις , και πλαστό να είναι το χαρτί της κυρίας δεν πρόκειται να κουνήσει από την θέση της γιατί αυτοί είμαστε.

Επεξ/σία από Mr^Robot
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Και που να το κάνει επίτηδες ώστε και καλά δεν ξέρει αγγλικά και τα σχετικά και να τις πατήσει καμία μήνυση μετά και να ψάχνετε και μετά την πληρώνει και από πάνω. 😂😂😂

Anyway άτομα που έχουν 100 πτυχία και 100 γλώσσες αν δεν τα εξασκουν με κάποιο τρόπο με τα χρόνια ο εγκέφαλος τα ξεχνάει πόσες φορές να χρειάστηκε να μιλήσει αγγλικά στο σχολείο μέσα καμία μήπως? 

Δημοσ.

Εδώ υπάρχουν άτομα που γράφουν σε τεχνολογικά fora και δεν ξέρουν ορθογραφία (ή ΕΣΤΩ να χρησιμοποιούν autocorrect) κι εσύ μας λες για την προφορά μιας ΔΥ που παίζει να πήρε πιστοποίηση πριν από 30+ χρόνια και η καλύτερη σχέση της με αγγλικά να είναι το "Σουρβάιβορ"...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας. Χθες βράδυ που ξανασυζητούσαμε το θέμα με τη φίλη μου προέκυψαν νέα στοιχεία. Πριν 2 χρόνια *δεν* είχε καταθέσει το συγκεκριμένο έγγραφο για τη θέση (δηλαδή στη ξένη γλώσσα είχε 0 μόρια). Που σημαίνει ότι το έβγαλε ή πέρυσι ή πρόπερσι και ότι είναι 62 ετών.

Όμως όπως καταλαβαίνω δεν υπάρχει τρόπος να μάθουμε αν όντως το έχει. Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο κεντρικό συμβούλιο που να ελέγχει. Επίσης μου είπε πως στην 2βάθμια δεν μπορεί να κάνει καταγγελία γιατί πρέπει να έχει συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια της αλλιώς μπορείς να καταλήξει στα δικαστήρια (αν όντως πήγε στα 60+ και έδωσε για proficiency ή το αντίστοιχο του δημοσίου.

Επεξ/σία από antirix024
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο γυιος μου εδωσε το Cambridge και δεν το πηρε και αμεσως εδωσε το ecdl και αριστευσε οποτε μπορει να εχει κατι τετοιο

Βεβαια οταν κοιταζε για πανεπιστημιο στην Αγγλια, ecdl= χαρτι υγειας (κριμα το 200αρι)

Επεξ/σία από elgol
Ειμαι μονομανης
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, antirix024 είπε

Όμως όπως καταλαβαίνω δεν υπάρχει τρόπος να μάθουμε αν όντως το έχει. Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο κεντρικό συμβούλιο που να ελέγχει. Επίσης μου είπε πως στην 2βάθμια δεν μπορεί να κάνει καταγγελία γιατί πρέπει να έχει συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια της αλλιώς μπορείς να καταλήξει στα δικαστήρια (αν όντως πήγε στα 60+ και έδωσε για proficiency ή το αντίστοιχο του δημοσίου.

Λογικό δεν είναι ; 

Είναι συκοφαντία... 

Αν είναι τόσο σίγουρη, ας το ρισκάρει... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...