antirix024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλη μου που εργάζεται σε δημόσιο σχολείο ρωτάει αν υπάρχει τρόπος να μάθουμε αν κάποιος έχει το Proficiency όπως υποστηρίζει. Συγκεκριμένα η διευθύντριά της έχει δηλώσει ότι έχει αποκτήσει τον τίτλο και έχει πάρει τα μόρια που απαιτούνται για την θέση. Όμως δεν ξέρει ούτε λέξη αγγλικά (μου είπε π.χ. πως τον υπολογιστή TurboX τον διάβασε "Τάρμποξ"). Μπορούμε να μάθουμε από το Βρετανικό Συμβούλιο (για παράδειγμα) αν όντως έχει συμμετάσχει σε εξετάσεις για το Proficiency με επιτυχία ούτως ώστε να την καταγγείλει και να διεκδικήσει τη θέση; Ξέρει ότι η επιτροπή που αξιολογεί τους φακέλους μπορεί να ζητήσει την επιβεβαίωση του τίτλου από την εκδοθείσα αρχή αλλά η επιτροπή δεν θα το κάνει αν δεν υπάρξει καταγγελία επι τούτου. Τι προτείνετε; Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από antirix024 3
antirix024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, gronk είπε Φυσικά και όχι. Γιατί "φυσικά και όχι"; Δεν πληρώνεται από τα χρήματα του κράτους (δικά μας δηλαδή); Δεν θα έπρεπε να υπάρχει λίγο μεγαλύτερη διαφάνεια; 5
gronk Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, antirix024 είπε Γιατί "φυσικά και όχι"; Δεν πληρώνεται από τα χρήματα του κράτους (δικά μας δηλαδή); Δεν θα έπρεπε να υπάρχει λίγο μεγαλύτερη διαφάνεια; GDPR 7
coffeex Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Με έγγραφο αίτημα στην Δευτεροβάθμια ίσως ; Αυτό. Να απευθυνθούν στο 1ο Γραφείο Δ/θμιας Εκ/σης.
antirix024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Με έγγραφο αίτημα στην Δευτεροβάθμια ίσως ; το οποίο θα υποστηρίζει, τι;
AristidisZ Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, antirix024 είπε το οποίο θα υποστηρίζει, τι; Τον προβληματισμό της, τι άλλο ; Είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν 1
Miracle Worker Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Είναι σίγουρα Cambridge; Υπάρχουν κι άλλα Proficiency. 1
aliven Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, antirix024 είπε Φίλη μου που εργάζεται σε δημόσιο σχολείο ρωτάει αν υπάρχει τρόπος να μάθουμε αν κάποιος έχει το Proficiency όπως υποστηρίζει. Συγκεκριμένα η διευθύντριά της έχει δηλώσει ότι έχει αποκτήσει τον τίτλο και έχει πάρει τα μόρια που απαιτούνται για την θέση. Όμως δεν ξέρει ούτε λέξη αγγλικά (μου είπε π.χ. πως τον υπολογιστή TurboX τον διάβασε "Τάρμποξ"). Μπορούμε να μάθουμε από το Βρετανικό Συμβούλιο (για παράδειγμα) αν όντως έχει συμμετάσχει σε εξετάσεις για το Proficiency με επιτυχία ούτως ώστε να την καταγγείλει και να διεκδικήσει τη θέση; Ξέρει ότι η επιτροπή που αξιολογεί τους φακέλους μπορεί να ζητήσει την επιβεβαίωση του τίτλου από την εκδοθείσα αρχή αλλά η επιτροπή δεν θα το κάνει αν δεν υπάρξει καταγγελία επι τούτου. Τι προτείνετε; μπορεί να μην είναι καν Proficiency. Μπορεί να είναι αντίστοιχος τίτλος για το δημόσιο. Και όχι δεν είναι του ίδιου επιπέδου με το κανονικό. πχ όταν λέμε έχω Lower (κανονικό) και lower για ΑΣΕΠ δεν είναι του ίδιου επιπέδου.
basilis_k6 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 παρε τηλέφωνο και ζητα να μιλησεις μαζι της. δεν σε ξερει. μιλα αγγλικα και πες της για κάποιο θέμα οτι ναναι. αν δεν ξερει θα το καταλάβεις. μετα κάντε καταγγελία. 2 1
coffeex Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, aliven είπε μπορεί να μην είναι καν Proficiency. Μπορεί να είναι αντίστοιχος τίτλος για το δημόσιο. Και όχι δεν είναι του ίδιου επιπέδου με το κανονικό. πχ όταν λέμε έχω Lower (κανονικό) και lower για ΑΣΕΠ δεν είναι του ίδιου επιπέδου. Ίδια είναι. 1 1
rofl Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) το να εχεις κακη προφορα η ακομα και μετρια ευχερεια λογου δεν σημαινει οτι δεν ξερεις καλα μια γλωσσα. απο κει και περα τι διαφανεια και κουραφεξαλα, για ξεκατινιασμα φαση μου ακουγεται. + δεν ειναι απαραιτητο οτι φορεας πιστοποιησης ειναι το βρετ συμβουλιο, αλλα και θα ηταν γελοιο να διαθετουν τετοια στοιχεια στον καθε ιδιωτη... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από rofl 7 1
elgol Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Για να διδαξεις στο σχολειο δε θελει πτυχιο αγγλικης φιλολογιας που ειναι πανω απο το proficiency;
rofl Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, elgol είπε Για να διδαξεις στο σχολειο δε θελει πτυχιο αγγλικης φιλολογιας που ειναι πανω απο το proficiency; δεν ειπε οτι ειναι καθηγητρια αγγλικων. οτι εχει μορια λογω γ2 ειπε Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από rofl
Προτεινόμενες αναρτήσεις