Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλη μου που εργάζεται σε δημόσιο σχολείο ρωτάει αν υπάρχει τρόπος να μάθουμε αν κάποιος έχει το Proficiency όπως υποστηρίζει. Συγκεκριμένα η διευθύντριά της έχει δηλώσει ότι έχει αποκτήσει τον τίτλο και έχει πάρει τα μόρια που απαιτούνται για την θέση. Όμως δεν ξέρει ούτε λέξη αγγλικά (μου είπε π.χ. πως τον υπολογιστή TurboX τον διάβασε "Τάρμποξ"). Μπορούμε να μάθουμε από το Βρετανικό Συμβούλιο (για παράδειγμα) αν όντως έχει συμμετάσχει σε εξετάσεις για το Proficiency με επιτυχία ούτως ώστε να την καταγγείλει και να διεκδικήσει τη θέση;

Ξέρει ότι η επιτροπή που αξιολογεί τους φακέλους μπορεί να ζητήσει την επιβεβαίωση του τίτλου από την εκδοθείσα αρχή αλλά η επιτροπή δεν θα το κάνει αν δεν υπάρξει καταγγελία επι τούτου.

Τι προτείνετε;

Επεξ/σία από antirix024
  • Confused 3
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gronk είπε

Φυσικά και όχι.

Γιατί "φυσικά και όχι"; Δεν πληρώνεται από τα χρήματα του κράτους (δικά μας δηλαδή); Δεν θα έπρεπε να υπάρχει λίγο μεγαλύτερη διαφάνεια;

• Like 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, antirix024 είπε

Γιατί "φυσικά και όχι"; Δεν πληρώνεται από τα χρήματα του κράτους (δικά μας δηλαδή); Δεν θα έπρεπε να υπάρχει λίγο μεγαλύτερη διαφάνεια;

GDPR

• Like 7
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Με έγγραφο αίτημα στην Δευτεροβάθμια ίσως ; 

Αυτό.

Να απευθυνθούν στο 1ο Γραφείο Δ/θμιας Εκ/σης.  

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, antirix024 είπε

το οποίο θα υποστηρίζει, τι;

Τον προβληματισμό της, τι άλλο ; 

Είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, antirix024 είπε

Φίλη μου που εργάζεται σε δημόσιο σχολείο ρωτάει αν υπάρχει τρόπος να μάθουμε αν κάποιος έχει το Proficiency όπως υποστηρίζει. Συγκεκριμένα η διευθύντριά της έχει δηλώσει ότι έχει αποκτήσει τον τίτλο και έχει πάρει τα μόρια που απαιτούνται για την θέση. Όμως δεν ξέρει ούτε λέξη αγγλικά (μου είπε π.χ. πως τον υπολογιστή TurboX τον διάβασε "Τάρμποξ"). Μπορούμε να μάθουμε από το Βρετανικό Συμβούλιο (για παράδειγμα) αν όντως έχει συμμετάσχει σε εξετάσεις για το Proficiency με επιτυχία ούτως ώστε να την καταγγείλει και να διεκδικήσει τη θέση;

Ξέρει ότι η επιτροπή που αξιολογεί τους φακέλους μπορεί να ζητήσει την επιβεβαίωση του τίτλου από την εκδοθείσα αρχή αλλά η επιτροπή δεν θα το κάνει αν δεν υπάρξει καταγγελία επι τούτου.

Τι προτείνετε;

μπορεί να μην είναι καν Proficiency. Μπορεί να είναι αντίστοιχος τίτλος για το δημόσιο. Και όχι δεν είναι του ίδιου επιπέδου με το κανονικό.

πχ όταν λέμε έχω Lower (κανονικό) και lower για ΑΣΕΠ  δεν είναι του ίδιου επιπέδου.

Δημοσ.

παρε τηλέφωνο και ζητα να μιλησεις μαζι της. δεν σε ξερει. μιλα αγγλικα και πες της για κάποιο θέμα οτι ναναι. αν δεν ξερει θα το καταλάβεις. μετα κάντε καταγγελία. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, aliven είπε

μπορεί να μην είναι καν Proficiency. Μπορεί να είναι αντίστοιχος τίτλος για το δημόσιο. Και όχι δεν είναι του ίδιου επιπέδου με το κανονικό.

πχ όταν λέμε έχω Lower (κανονικό) και lower για ΑΣΕΠ  δεν είναι του ίδιου επιπέδου.

Ίδια είναι. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το να εχεις κακη προφορα η ακομα και μετρια ευχερεια λογου δεν σημαινει οτι δεν ξερεις καλα μια γλωσσα.

απο κει και περα τι διαφανεια και κουραφεξαλα, για ξεκατινιασμα φαση μου ακουγεται.

+ δεν ειναι απαραιτητο οτι φορεας πιστοποιησης ειναι το βρετ συμβουλιο,  αλλα και θα ηταν γελοιο να διαθετουν τετοια στοιχεια στον καθε ιδιωτη...

Επεξ/σία από rofl
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για να διδαξεις στο σχολειο δε θελει πτυχιο αγγλικης φιλολογιας που ειναι πανω απο το proficiency;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 λεπτό πριν, elgol είπε

Για να διδαξεις στο σχολειο δε θελει πτυχιο αγγλικης φιλολογιας που ειναι πανω απο το proficiency;

δεν ειπε οτι ειναι καθηγητρια αγγλικων. οτι εχει μορια λογω γ2 ειπε

Επεξ/σία από rofl
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...