Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, orestoulis είπε

Είτε τα αγοράζεις, είτε εδω. Δανείζεσαι βιβλία 3 για 28 μέρες, σπας το DRM και τα διαβάζεις οπού θες. 

Σε  πρήζουν λίγο με τους περιορισμούς άλλα αν ανοίξεις λογαριασμούς σε μανά, πάτερα, αδέρφια, ξαδέρφια και κατεβάζεις  από εκεί είσαι εντάξει ;) 

Btw αυτή η σελίδα της Εθνικής βιβλιοθήκης έχει το χειρότερο UI που έχω δει ποτέ μου!

Το RDM πως το σπάμε ώστε να τα διαβάζω όπου θέλω;

Επεξ/σία από Ίων Δραγούμης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/5/2019 στις 3:20 ΜΜ, Guerriero4 είπε

Το έκανα και θενκς. Τώρα,καμιά δοκιμασμένη ιδέα για το πως να μετατρέψω ένα αρχείο από epub σε pdf; Δοκίμασα κάποιες που είδα στο Youtube,αλλά δεν έπιασαν.

UDATE: Οκ,δεν έπιασαν γιατί δεν είχα βρει τα EPUB αρχεία του calibre που τους είχαν αφαιρεθεί τα DRM. (ήμουν στα epubs του φακέλου του ADE)

Τα κατάφερα. Ευχαριστώ τα μέλη:

Guerriero4 και πρωτίστως τον orestoulis που μου έμαθε την ΕΒΕ! Φίλε orestoulis μόλις συνέβαλες στη διαδικασία του να γίνομαι η καλύτερη εκδοχή μου.

Επεξ/σία από Ίων Δραγούμης
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Ίων Δραγούμης είπε

Το έκανα και θενκς. Τώρα,καμιά δοκιμασμένη ιδέα για το πως να μετατρέψω ένα αρχείο από epub σε pdf; Δοκίμασα κάποιες που είδα στο Youtube,αλλά δεν έπιασαν.

UDATE: Οκ,δεν έπιασαν γιατί δεν είχα βρει τα EPUB αρχεία του calibre που τους είχαν αφαιρεθεί τα DRM. (ήμουν στα epubs του φακέλου του ADE)

Τα κατάφερα. Ευχαριστώ τα μέλη:

Guerriero4 και πρωτίστως τον orestoulis που μου έμαθε την ΕΒΕ! Φίλε orestoulis μόλις συνέβαλες στη διαδικασία του να γίνομαι η καλύτερη εκδοχή μου.

Καλή ανάγνωση (ακρόαση;)!

Υπάρχει αυτό ή αυτό.

Για ποιον λόγο όμως να τα κάνεις pdf; Ο μηχανισμός αυτόματης ανάγνωσης τα διαβάζει καλύτερα σε epub.

Ακόμη και αν τα διαβάζεις μόνος σου καλύτερα διαβάζονται σε epub παρά σε pdf.

Εκτός και αν θες να τα εκτυπώσεις, οπού βγαίνει συνήθως λίγο φτηνότερο από το να αγοράσεις το βιβλίο αλλά δεν νομίζω να αξίζει να ανταλλάξεις την άνεση του βιβλίου για λίγα ευρώ.

Επεξ/σία από orestoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...