Δημοφιλής ανάρτηση orestoulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τα βιβλία είναι: (τα παρακατω απο την περιγραφη στο μαγαζι) Την εμβληματική Άλκη Ζέη να αφηγείται την ιστορία των πρώτων είκοσι πέντε χρόνων της ζωής της, τα οποία διαμόρφωσαν τη μετέπειτα πορεία της. Μια ολόκληρη εποχή ζωντανεύει μέσα από τη συναρπαστική της αφήγηση στο βιβλίο της Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο. Το Πανδαιμόνιο του Κώστα Ακρίβου, ένα μυθιστόρημα που έκανε αίσθηση και συγκρίθηκε με την Πάπισσα Ιωάννα του Ροΐδη και Το όνομα του ρόδου του Ουμπέρτο Έκο. Το Απόψε δεν έχουμε φίλους της Σοφίας Νικολαΐδου, ένα βραβευμένο μυθιστόρημα για τρεις γενιές Ελλήνων που προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους, την ώρα που η Ιστορία δείχνει τα δόντια της. Το βιβλίο Η καλοσύνη των ξένων του Πέτρου Τατσόπουλου, στο οποίο ο καταξιωμένος συγγραφέας ανατέμνει την ιστορία της υιοθεσίας του. Ένα βιβλίο με γενναίες δόσεις χιούμορ και άλλες τόσες κυνισμού που, κατά γενική ομολογία, διαβάζεται απνευστί. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από matrixxx 28 14
dimoskoutr Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Σούπερ αλλά μια ερώτηση. Γίνεται να κατεβάσουμε το βιβλίο από το SoundCloud κατευθείαν ολόκληρο και όχι κεφάλαιο κεφάλαιο; 1
orestoulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 56 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Σούπερ αλλά μια ερώτηση. Γίνεται να κατεβάσουμε το βιβλίο από το SoundCloud κατευθείαν ολόκληρο και όχι κεφάλαιο κεφάλαιο; Δεν ξέρω αν γίνεται πάντως το καλύτερο θα ήταν να το ακούσουμε μέσω του SoundCloud για να δουν πως έχει ζήτηση μπας και την προχωρήσουν την δουλειά και δούμε περισσότερα ελληνικά audiobooks. Αν θέλετε περισσότερα υπάρχει και ο ισοβίτης με πολλά ελληνικά audiobooks. Ψαχτε Επειδή είμαι μανιακός με τα audiobooks ένα καλο κόλπο είναι να αγοράζετε ή να κατεβάζετε το βιβλίο σας σε epub και να το διαβάζει το text-to-speech στις εφαρμογές των κινητών. Η φωνή ακούγεται λίγο μηχανική άλλα αν δεν σας ενοχλεί αυτό είναι μια πολύ ωραία λύση. Τα περισσότερα reader app έχουν read aloud ρύθμιση. 5 1
geozark10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μιας και δεν την ήξερα καν την εφαρμογή και όσο και εάν έψαξα δε κατάφερα να το βρω Πως το κατεβάζω, έστω κεφάλαιο κεφάλαιο για να το ακούω όταν δεν έχω σύνδεση ίντερνετ?
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, geozark10 είπε Μιας και δεν την ήξερα καν την εφαρμογή και όσο και εάν έψαξα δε κατάφερα να το βρω Πως το κατεβάζω, έστω κεφάλαιο κεφάλαιο για να το ακούω όταν δεν έχω σύνδεση ίντερνετ? Eπιλέγεις ένα-ένα τα βιβλία και πατάς το κουμπί "προσθήκη στο καλάθι" και κατεβαίνει αυτόματα μέσω του browser σου (εγώ έχω opera) σε ζιπαρισμένο αρχείο. Κάθε ηχητικό βιβλίο γύρω στα 500-600mb περίπου. 2 3
orestoulis Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lionheart75 είπε Eπιλέγεις ένα-ένα τα βιβλία και πατάς το κουμπί "προσθήκη στο καλάθι" και κατεβαίνει αυτόματα μέσω του browser σου (εγώ έχω opera) σε ζιπαρισμένο αρχείο. Κάθε ηχητικό βιβλίο γύρω στα 500-600mb περίπου. Αν ειναι να το κατεβασετε, επιλεξτε να το ακουσετε σε καποια ειδικη εφαρμογη για audiobooks. Εγω χρισημοποιω εφαρμογη android, το Smart Audiobook Player, πολυ με εχει βολεψει. Ρυθμιζεις ταχυτητες, πας δεκα δευτερολεπτα πισω/μπροστα, εχει σελιδοδεικτη, κρατας σημειωσεις για τους χαρακτηρες, τα παντα ολα. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από orestoulis 5 4
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, orestoulis είπε Αν ειναι να το κατεβασετε, επιλεξτε να το ακουσετε σε καποια ειδικη εφαρμογη για audiobooks. Εγω χρισημοποιω εφαρμογη android, το Smart Audiobook Player, πολυ με εχει βολεψει. Ρυθμιζεις ταχυτητες, πας δεκα δευτερολεπτα πισω/μπροστα, εχει σελιδοδεικτη, κρατας σημειωσεις για τους χαρακτηρες, τα παντα ολα. Κάπως έτσι το κάνω και εγώ. Προσωπικά συνηθίζω, όταν ειδικά έχω μια πιεσμένη ημέρα να ακούω audiobooks πριν κοιμηθώ το βράδυ. Είναι πολύ χαλαρωτικό και σας προτείνω να το δοκιμάσετε. :) (Κατάλοιπο προφανώς από τα παιδικά μου χρόνια! :P) 2
bilisios Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, orestoulis είπε Δεν ξέρω αν γίνεται πάντως το καλύτερο θα ήταν να το ακούσουμε μέσω του SoundCloud για να δουν πως έχει ζήτηση μπας και την προχωρήσουν την δουλειά και δούμε περισσότερα ελληνικά audiobooks. Αν θέλετε περισσότερα υπάρχει και ο ισοβίτης με πολλά ελληνικά audiobooks. Ψαχτε Επειδή είμαι μανιακός με τα audiobooks ένα καλο κόλπο είναι να αγοράζετε ή να κατεβάζετε το βιβλίο σας σε epub και να το διαβάζει το text-to-speech στις εφαρμογές των κινητών. Η φωνή ακούγεται λίγο μηχανική άλλα αν δεν σας ενοχλεί αυτό είναι μια πολύ ωραία λύση. Τα περισσότερα reader app έχουν read aloud ρύθμιση. Ποιο reader έχει TTS;; Γιατί το Moon+ Reader που χρησιμοποιώ νομίζω δεν έχει.
censOred Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος καταξιωμένος συγγραφέας? Ερώτηση προς τους βιβλιοφιλους 2
txcellas Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 απο κινητο πως μπορει να κατεβει; το μονο που βλεπω ειναι το audiobook και το share και οχι το προσθηκη στο καλαθι. Απο το λαπτοπ μια χαρα κατεβαινει. 1
orestoulis Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 58 λεπτά πριν, censOred είπε Είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος καταξιωμένος συγγραφέας? Ερώτηση προς τους βιβλιοφιλους Δεν έχει τύχει να διαβάσω βιβλίο του άλλα για να έχει εκδώσει τόσο πολλά βιβλία φαντάζομαι πως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι. 2 ώρες πριν, bilisios είπε Ποιο reader έχει TTS;; Γιατί το Moon+ Reader που χρησιμοποιώ νομίζω δεν έχει. Δεν ξέρω αν ειναι που εχω την premium έκδοση αλλα το δικο μου εχει. άλλα μπορείτε να αναζητήσετε το Pocketbook reader και το Ereader Prestigio που επίσης έχουν. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, censOred είπε Είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος καταξιωμένος συγγραφέας? Ερώτηση προς τους βιβλιοφιλους Εβαλα την επισημανση και τα Italics περι του οτι το κειμενο στο 1ο σχολιο ειναι η περιγραφη (διαφημιστικη, προμοταριστικη, εμπορικη, υπερβολικη κλπ - οπως θελει την χαρακτηριζει κανεις) του μαγαζιου. 1
fytotech Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, orestoulis είπε Δεν ξέρω αν γίνεται πάντως το καλύτερο θα ήταν να το ακούσουμε μέσω του SoundCloud για να δουν πως έχει ζήτηση μπας και την προχωρήσουν την δουλειά και δούμε περισσότερα ελληνικά audiobooks. Αν θέλετε περισσότερα υπάρχει και ο ισοβίτης με πολλά ελληνικά audiobooks. Ψαχτε Επειδή είμαι μανιακός με τα audiobooks ένα καλο κόλπο είναι να αγοράζετε ή να κατεβάζετε το βιβλίο σας σε epub και να το διαβάζει το text-to-speech στις εφαρμογές των κινητών. Η φωνή ακούγεται λίγο μηχανική άλλα αν δεν σας ενοχλεί αυτό είναι μια πολύ ωραία λύση. Τα περισσότερα reader app έχουν read aloud ρύθμιση. Ελληνικά epub πού βρίσκεις; Όλο PDF βρίσκω εγώ.
orestoulis Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Είτε τα αγοράζεις, είτε εδω. Δανείζεσαι βιβλία 3 για 28 μέρες, σπας το DRM και τα διαβάζεις οπού θες. Σε πρήζουν λίγο με τους περιορισμούς άλλα αν ανοίξεις λογαριασμούς σε μανά, πάτερα, αδέρφια, ξαδέρφια και κατεβάζεις από εκεί είσαι εντάξει Btw αυτή η σελίδα της Εθνικής βιβλιοθήκης έχει το χειρότερο UI που έχω δει ποτέ μου! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από orestoulis 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα