Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σούπερ αλλά μια ερώτηση. Γίνεται να κατεβάσουμε το βιβλίο από το SoundCloud κατευθείαν ολόκληρο και όχι κεφάλαιο κεφάλαιο;

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Σούπερ αλλά μια ερώτηση. Γίνεται να κατεβάσουμε το βιβλίο από το SoundCloud κατευθείαν ολόκληρο και όχι κεφάλαιο κεφάλαιο;

Δεν ξέρω αν γίνεται πάντως το καλύτερο θα ήταν να το ακούσουμε μέσω του SoundCloud  για να δουν πως έχει ζήτηση μπας και την προχωρήσουν την δουλειά και δούμε περισσότερα ελληνικά audiobooks.

Αν θέλετε περισσότερα υπάρχει και ο ισοβίτης με πολλά ελληνικά audiobooks. Ψαχτε;)

Επειδή είμαι μανιακός με τα audiobooks ένα καλο κόλπο είναι να αγοράζετε ή να κατεβάζετε το βιβλίο σας σε epub και να το διαβάζει το text-to-speech στις εφαρμογές των κινητών. Η φωνή ακούγεται λίγο μηχανική άλλα αν δεν σας ενοχλεί αυτό είναι μια πολύ ωραία λύση. Τα περισσότερα reader app έχουν read aloud ρύθμιση.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μιας και δεν την ήξερα καν την εφαρμογή και όσο και εάν έψαξα δε κατάφερα να το βρω

Πως το κατεβάζω,  έστω κεφάλαιο κεφάλαιο για να το ακούω όταν δεν έχω σύνδεση ίντερνετ? 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, geozark10 είπε

Μιας και δεν την ήξερα καν την εφαρμογή και όσο και εάν έψαξα δε κατάφερα να το βρω

Πως το κατεβάζω,  έστω κεφάλαιο κεφάλαιο για να το ακούω όταν δεν έχω σύνδεση ίντερνετ? 

Eπιλέγεις ένα-ένα τα βιβλία και πατάς το κουμπί "προσθήκη στο καλάθι" και κατεβαίνει αυτόματα μέσω του browser σου (εγώ έχω opera) σε ζιπαρισμένο αρχείο.

Κάθε ηχητικό βιβλίο γύρω στα 500-600mb περίπου. 

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Eπιλέγεις ένα-ένα τα βιβλία και πατάς το κουμπί "προσθήκη στο καλάθι" και κατεβαίνει αυτόματα μέσω του browser σου (εγώ έχω opera) σε ζιπαρισμένο αρχείο.

Κάθε ηχητικό βιβλίο γύρω στα 500-600mb περίπου. 

Αν ειναι να το κατεβασετε, επιλεξτε να το ακουσετε σε καποια ειδικη εφαρμογη για audiobooks.  Εγω χρισημοποιω εφαρμογη android, το Smart Audiobook Player, πολυ με εχει βολεψει. Ρυθμιζεις ταχυτητες, πας δεκα δευτερολεπτα πισω/μπροστα,  εχει σελιδοδεικτη, κρατας σημειωσεις για τους χαρακτηρες, τα παντα ολα.

Επεξ/σία από orestoulis
  • Like 5
  • Thanks 4
Δημοσ.
9 ώρες πριν, orestoulis είπε

Αν ειναι να το κατεβασετε, επιλεξτε να το ακουσετε σε καποια ειδικη εφαρμογη για audiobooks.  Εγω χρισημοποιω εφαρμογη android, το Smart Audiobook Player, πολυ με εχει βολεψει. Ρυθμιζεις ταχυτητες, πας δεκα δευτερολεπτα πισω/μπροστα,  εχει σελιδοδεικτη, κρατας σημειωσεις για τους χαρακτηρες, τα παντα ολα.

Κάπως έτσι το κάνω και εγώ. Προσωπικά συνηθίζω, όταν ειδικά έχω μια πιεσμένη ημέρα να ακούω audiobooks πριν κοιμηθώ το βράδυ.

Είναι πολύ χαλαρωτικό και σας προτείνω να το δοκιμάσετε. :)

(Κατάλοιπο προφανώς από τα παιδικά μου χρόνια! :P)

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, orestoulis είπε

Δεν ξέρω αν γίνεται πάντως το καλύτερο θα ήταν να το ακούσουμε μέσω του SoundCloud  για να δουν πως έχει ζήτηση μπας και την προχωρήσουν την δουλειά και δούμε περισσότερα ελληνικά audiobooks.

Αν θέλετε περισσότερα υπάρχει και ο ισοβίτης με πολλά ελληνικά audiobooks. Ψαχτε;)

Επειδή είμαι μανιακός με τα audiobooks ένα καλο κόλπο είναι να αγοράζετε ή να κατεβάζετε το βιβλίο σας σε epub και να το διαβάζει το text-to-speech στις εφαρμογές των κινητών. Η φωνή ακούγεται λίγο μηχανική άλλα αν δεν σας ενοχλεί αυτό είναι μια πολύ ωραία λύση. Τα περισσότερα reader app έχουν read aloud ρύθμιση.

Ποιο reader έχει TTS;; Γιατί το Moon+ Reader που χρησιμοποιώ νομίζω δεν έχει.

Δημοσ.

απο κινητο πως μπορει να κατεβει; το μονο που βλεπω ειναι  το audiobook και το share και οχι το προσθηκη στο καλαθι.

Απο το λαπτοπ μια χαρα κατεβαινει.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, censOred είπε

Είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος καταξιωμένος συγγραφέας? Ερώτηση προς τους βιβλιοφιλους 

Δεν έχει τύχει να διαβάσω βιβλίο του άλλα για να έχει εκδώσει τόσο πολλά βιβλία φαντάζομαι πως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι.

2 ώρες πριν, bilisios είπε

Ποιο reader έχει TTS;; Γιατί το Moon+ Reader που χρησιμοποιώ νομίζω δεν έχει.

Δεν ξέρω αν ειναι που εχω την premium έκδοση αλλα το δικο μου εχει. άλλα μπορείτε να αναζητήσετε το Pocketbook reader και το Ereader Prestigio που επίσης έχουν.

60834655_1047923985390953_7531186464470597632_n.png

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, censOred είπε

Είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος καταξιωμένος συγγραφέας? Ερώτηση προς τους βιβλιοφιλους 

Εβαλα την επισημανση και τα Italics περι του οτι το κειμενο στο 1ο σχολιο ειναι η περιγραφη (διαφημιστικη, προμοταριστικη, εμπορικη, υπερβολικη κλπ - οπως θελει την χαρακτηριζει κανεις) του μαγαζιου. 

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, orestoulis είπε

Ελληνικά epub πού βρίσκεις; Όλο PDF βρίσκω εγώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είτε τα αγοράζεις, είτε εδω. Δανείζεσαι βιβλία 3 για 28 μέρες, σπας το DRM και τα διαβάζεις οπού θες. 

Σε  πρήζουν λίγο με τους περιορισμούς άλλα αν ανοίξεις λογαριασμούς σε μανά, πάτερα, αδέρφια, ξαδέρφια και κατεβάζεις  από εκεί είσαι εντάξει ;) 

Btw αυτή η σελίδα της Εθνικής βιβλιοθήκης έχει το χειρότερο UI που έχω δει ποτέ μου!

Επεξ/σία από orestoulis
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...