Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,εντάξει η εταιρία έχει πέσει στα κινητά,αλλά τουλάχιστον έχουν χαρακτήρα,δλδ βλέπεις 1 sony κ το ξεχωρίζεις αμέσως.Κ οσο για τα bezels,εντάξει,μόνο πάνω κάτω έχει......Τι να πω κ εγω μ το se δλδ?Εχει κ καλή ποιότητα.Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως,αν βλέπουν την ''χασούρα'', γιατί δεν την κάνουν sub brand,όπως τα laptop της vaio,ας τα κάνει xperia.Δλδ η huawei γιατί το έκανε μ την honor?

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αγχώνομαι, σε κανά 2-2.5 χρόνια που θα έχει βγεί S11-S12 θα πάρω πχ S9 η S10 σε πολύ χαμηλή τιμή.Ισως και πιο νωρίς.

Δεν μου πάει να δώσω πάνω απο 300€ για κινητό διότι χάνει γρήγορα την αξία του, είναι αναλώσιμο.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lelisjr είπε

Είπε και πήγε να παίξει ένα παιχνίδι στο Sony Playstation, ενώ τραβούσε selfies με κινητό που έχει αισθητήρες Sony.

Τον τρολάρω τον φίλο παραπάνω. 

Αγαπάω sony και μπεζελάρες που πρέπει να δηλώσεις στο κτηματολόγιο, ας λένε ότι θέλουν οι bezel-less fans. 

Μάλλον δεν ήταν εμφανής η λεπτή ειρωνία μέσα από τον γραπτό λόγο, my bad. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Vangelis_D9 είπε

Το Sony MHC-801 ΔΕΝ είναι "ακριβό HiFi" αλλά ένα πλαστικό κουτί με απ' όλα και πατάτες. "Ακριβό HiFi" της SONY αποκαλούμε τα χωριστά σοβαρά κομμάτια όπως η περίφημη ES-series των χιλιάδων ευρώ ή έστω σε παλιές πολλές εκατοντάδες χιλιάδες δραχμές. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα με την "ρετρό" πλαστικούρα των 40 ευρώ που παρέθεσες.

Δεν είπα ότι είναι ακριβό HiFi το παλιό μου MHC-801, απλά αναφέρω στο ότι φέτος είναι ακριβά τα προιόντα τους επειδή δεν έχουν πολλές function λειτουργίες.

Θέλω να πω με λίγα λόγια ότι η Sony πλέον δεν σου πουλάει κάτι καλό με αυτά τα λεφτά και πως οι τιμές είναι κλεψιά γιατί δεν είναι δυνατόν με το μοντέλο Sony MHC-EC619IP να πληρώνεις 170€ και να μην έχεις Manual EQ κι ούτε έστω Bluetooth με τα σημερινά δεδομένα. 

Επεξ/σία από KnightRider
Δημοσ.

Στις τν είναι πολύ καλή η Sony παίζει τα κανάλια σαν να είναι 4κ και στις ταινίες επίσης καλά σε αντίθεση  me samsung kai LG pou έχουν χάλια εικονα

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, vangelis15 είπε

Στις τν είναι πολύ καλή η Sony παίζει τα κανάλια σαν να είναι 4κ και στις ταινίες επίσης καλά σε αντίθεση  me samsung kai LG pou έχουν χάλια εικονα

Nαι αλλά οι μισές TV μετά από ~3 χρόνια χρήσης βγάζουν προβλήματα πχ που η φωτεινότητα μειώνεται λες και χαμήλωσες το brightness (ειδικά η σειρά Bravia ήταν ελαττωματικές)

Δημοσ.

Κάτοχος XZ2 τους τελευταίους μήνες. Έχω δοκιμάσει όλους τους σοβαρούς κατασκευαστές.

Sony μέχρι να σβήσει ο ήλιος ρε!  :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του αδερφού η Samsung που πήρε μέσα σε 15 μέρες κάηκε  ο αποδικοποιητης για τα κανάλια όλες παθαίνουν ζημιες

Επεξ/σία από vangelis15
  • Like 1
Δημοσ.

Κάποιοι αγνοούν πόσο μπροστά ήταν κάποτε η Sony όταν την κυβερνούσαν οι μηχανικοί που την ίδρυσαν. 

Έγιναν όμως μεγάλα λάθη παρόμοια  με τα λάθη της Compaq σε σχέση με την Dell (επιχειρηματικός πατριωτισμός) 

Νόμισαν ότι μόνο αυτοί μπορούν να φτιάχνουν "διαμάντια" και να τα κοστολογούν όσο θέλουν. 

Το αποτέλεσμα ήταν τώρα να έχουν παρόμοια εξάρτηση με του πρεζάκια από τα PlayStation. 

Για αυτό και το promotion του PS5  έχει ξεκινήσει από τώρα.... 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/5/2019 στις 2:42 ΜΜ, Looter είπε

Φίλε μου μάλλον ζεις σε ΑΛΛΟ πλανήτη...

Ο όμιλος Sony ανακοίνωσε ότι το 2018 ήταν η καλύτερη χρονιά του πριν από ένα μήνα...

https://wccftech.com/sony-2018-19-financial-year-results/

Τους εκλεισαν και αυτούς οι μεγάλοι και τρανοί οικονομολόγοι του φορουμ...

Περιμένω τρισμέγιστη οικονομική ανάλυση-παρουσιάση από μελή χρησιμοποιώντας κεφτεδάκια αλά Αλέφαντος.. 😂😂😂

Μάθετε λίγα οικονομικά από τον ΑΡΧΟΝΤΑ ΡΕΕΕΕ!!!

Φίλε μην ασχολείσαι.   Προσωπικά έχω σταματήσει να γράφω στο σάιτ γιατί δεν έχει πλέον κανενα νόημα...Ότι κοτσάνα του ερθει του καθένα την πετάει.... Να συμπληρώσω απλά ότι η Sony στις τηλεοράσεις τουλάχιστον (που έχω ασχοληθεί) είναι από τις βασικές δυνάμεις και βγάζει τους ποιοτικοτερους επεξεργαστές εικόνας. Ειναι αν δεν κάνω  λάθος μαζί με lg πρώτη σε πωλήσεις oled. Και κάτι τελευταίο για εμάς τους καταναλωτές όσες περισσοτερες εταιρείες βγάζουν ένα συγκεκριμένο προϊόν τόσο το καλύτερο διότι δεν υπάρχει μονοπώλιο που είναι καταστροφικό και έχουμε περισσότερες επιλογες με χαμηλότερο κοστος απόκτησης. Και όπως πολύ σωστά ανέφερε κάποιος φίλος στο θέμα hardware  οι Ιάπωνες δεν παίζονται, έχουν τεχνογνωσία που οι άλλοι ακόμη την ονειρεύονται. Χαιρετώ.. 

Επεξ/σία από jimmyrock
Συμπληρωση
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 23/5/2019 στις 2:16 ΜΜ, iddqdiddqd είπε

Οι τηλεοράσεις της στέκονται. Μπορεί σε marketing να έχει πάρει κεφάλι η samsung, αλλά έχουν καλή πλατφόρμα, ίσως το καλύτερο processing στα δύσκολα (κίνηση και banding), τιμές που δεν είναι παρανοϊκές, και εδώ και λίγα χρόνια OLED panels από την LG για όσους θέλουνε σωστό μαύρο.

Στα κινητά είναι που πέσανε, δικαιολογημένα, σε ανυποληψία. Τι έχουν να προτάξουν; Σχετικά ελαφρύ android, τώρα που ακόμα και η samsung έχει μαζευτεί; Που είναι οι γκατζετιές που δεν έβγαζε κανείς άλλος (πχ hardware support για noise cancelling ακουστικά στη σειρά Z3).

Είναι μακράν οι καλύτερες TVs και ειδικά στις μικρές κατηγορίες είναι έτη φωτός μπροστά σε σχέση με τους 2 κύριους ανταγωνιστές LG k SAMSUNG.

O συνδιασμός OLED  και X REALITY PRO/ΕΧTREME/ULTIMATE δίνει φοβερά αποτελέσματα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ας έχει όσα μπιζελ θέλει. Δεν έχασα ΠΟΤΕ καμία ειδοποίηση σε κανένα mail σε κανένα μήνυμα. Στο Samsung s7 έχασα δεκάδες. (Στη δουλειά μου, που βγάζω το ψωμάκι μου).

Και έχει μακράν το πιο γ@ματο και αναγνωρίσιμο σχεδιασμό στα περισσότερα κινητά της μετά το iphone. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...