Προς το περιεχόμενο

Windows Sandbox

xakou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι προσθετο χαρακτηριστικο των Windows 10 1903. Ψαξε στην αναζητηση "Ενεργοποίηση και απενεργοποιηση δυνατοτήτων των Windows", βρες και ενεργοποιησε το Windows Sandbox και μετα το αναγκαιο restart θα το βρεις στο Start Menu σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 λεπτά πριν, asmilon είπε

Ειναι προσθετο χαρακτηριστικο των Windows 10 1903. Ψαξε στην αναζητηση "Ενεργοποίηση και απενεργοποιηση δυνατοτήτων των Windows", βρες και ενεργοποιησε το Windows Sandbox και μετα το αναγκαιο restart θα το βρεις στο Start Menu σου.

Έκανα την  αναβάθμιση σε 1903

Ακολουθώ των οδηγό: https://www.windowscentral.com/how-use-windows-sandbox-windows-10-may-2019-update και στο τμήμα που λέει "Enabling virtualization" , δείχνει ως παράδειγμα hyperv-systeminfo.jpg?itok=9WfaP7ye

ενώ εγώ έχω:

image.png.5c364daf0847631ef346df1537e45670.png

Τι σημαίνει αυτό; H CPU δεν υποστηρίζει Hyper-v ;

Η cpu μου είναι intetl i5 650

Μια χαρα υποστηριζει Hyper-V o επεξεργαστης σου. Βεβαιωσου οτι στο BIOS/UEFI σου εχεις ενεργοποιημενη την αναλογη ρυθμιση και προχωρας. Απλα υποψιν πως το Sandbox παιζει μονο με Windows 10 Pro/Enterprise και οχι Home.

1 λεπτό πριν, asmilon είπε

Μια χαρα υποστηριζει Hyper-V o επεξεργαστης σου. Βεβαιωσου οτι στο BIOS/UEFI σου εχεις ενεργοποιημενη την αναλογη ρυθμιση και προχωρας. Απλα υποψιν πως το Sandbox παιζει μονο με Windows 10 Pro/Enterprise και οχι Home.

Έχω 10 pro.

Ποιο να είναι το sandbox?

image.png.774fa27804d0ce1a73c53869d9b0d2fa.png

Νομιζω καλυτερη αποδοση ειναι το σκάμμα με άμμο, απλα δε το εχουμε τοσο συνδεδεμενο στην Ελλαδα με ενα ασφαλες περιβαλλον για να παιξει το παιδι σου, οποτε δε βγαζει σωστο νοημα.

18 λεπτά πριν, dpolal είπε

Περιβάλλον προστατευμένης εκτέλεσης των windows

Eυχαριστώ! Αυτό ήταν!

Μετά το βγάζει στην αναζήτηση ως Windows Sandbox

27 λεπτά πριν, asmilon είπε

Νομιζω καλυτερη αποδοση ειναι το σκάμμα με άμμο, απλα δε το εχουμε τοσο συνδεδεμενο στην Ελλαδα με ενα ασφαλες περιβαλλον για να παιξει το παιδι σου, οποτε δε βγαζει σωστο νοημα.

33 λεπτά πριν, micos000 είπε

Κατά γράμμα... sandbox=αμμοδόχος. :)

Σε μας είναι ποιό προσφιλής η έκφραση «σακιά με άμμο» που παραπέμπει σε προστασία.
Οι ξένοι το έχουν αλλιώς βέβαια. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...