MerlinB4 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σας! Μετα απο 3 χρόνια σε forthnet αποφασισα να παω σε 50αρα VDSL OTE, ( ειχα adsl2+ 24 και συνχρονιζα στα 11000kbps με Line Attenuation (Up/Down)18.3/28.1 dB ) αφου ειχα δει οτι εχω καμπινα VDSL στα 500 μετρα περιπου απο το σπιτι μου μεσω του http://fttxgr.eu/map . Αφου εχω κανει την αιτηση μετα απο 6 μερες με παίρνει τηλεφωνο η Forthnet και με λεει σου δινουμε 50αρα VDSL μονο ιντερνεετ ΑΠΟ την καμπινα και οχι απο αστικο κεντρο με 21 ευρω αντι 31 που εχω υπογραψει στο συμβολαιο του ΟΤΕ. Η ερωτηση μου ειναι αν εχει τυχη σε καποιον αλλον κατι παρομοιο διοτι εχω διαβασει σε Φορουμς και εδω οτι μεσω τηλεφωνου λενε βλακειες και μετα απλα σε πετανε σε μια vdsl Αστικου κεντρου. ευχαριστω για τον χρονο σας !
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Καλησπέρα, πόσο μακριά είσαι από το αστικό κέντρο; Η ιστοσελίδα που είδες την καμπίνα είναι με δεδομένα που βάζεις εσύ εγώ και ο οποιοσδήποτε και όχι ο πάροχος οπότε μπορεί να έχεις και πιο κοντά στο σπίτι σου καμπίνα, βέβαια δεν σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις από αυτήν, πρέπει τα καλώδια να οδεύουν προς και από αυτή. Να ξέρεις ότι θα ηχογραφηθεί η κλήση που θα σου κάνουν για να κλείσετε τα συμφωνηθέντα οπότε μπορείς να τους ρωτήσεις τότε και να ηχογραφηθεί και αυτό μαζί με την απάντηση που θα σου δώσουν τηλεφωνικός.
MerlinB4 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Απόσταση νομιζω εχω 1,5-3 χιλιομετρα μαξ ( αν πουμε οτι ακολουθαει δρομους και οχι σε ευθεια), ωστοσο μιλησα με ΟΤΕ και μου ειπαν οτι δεν ξερουμε σε ποια Καμπινα θα σε βαλουν οι Τεχνικοι μας αρα δεν μπορω να σου πω οτι αν θα παρεις απο την Καμπινα ή απο αστικο κεντρο. Θα με καλεσουν σε μια ωρα να τους δωσω απαντηση απο forthnet και ακομα το σκεφτομαι. Σ'ευχαριστω παντως για την απαντηση σου κια τον χρονο σου !
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Αν είναι τόσο που λες, 1.5 χλμ. και παραπάνω, ΔΕΝ θα δεις vdsl ποτέ από το αστικό κέντρο. Αν θες πήγαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας σου εκεί που έρχονται τα καλώδια του ΟΤΕ συνήθως έχουν γράψει και τα 3 ψηφία της καμπίνας που συνδέονται, κάνε καμιά βόλτα γύρω γύρω να τη βρεις, κοντά θα είναι. Επίσης το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει βάλει τις καμπίνες ο ίδιος ο ΟΤΕ αλλά μπορεί ο κάθε πάροχος να ζητήσει θέσεις, κάπως έτσι θα σου δώσει και η Nova. Δεν θα αλλάξει κάτι στις ταχύτητες αν είναι αναβαθμισμένο, δηλαδή είτε με ΟΤΕ είτε με Nova θα έχεις τις ίδιες ταχύτητες.
MerlinB4 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Επιμενει η forthnet στην προσοφρα 21 ευρω, απειριοριστα προς ολους και με vdsl 50 απο καμπινα και οχι απο αστικο κεντρο. Μου εδωσαν διορια μεχρι Την Τριτη λογω εκλογων αλλα απο οτι ξερω αυριο ερχεται ο τεχνικος του ΟΤΕ για την VDSL. Αν ισχυει αυτο που λες περι καταγραφης κλησεων, τοτε Εφοσον μου ειπε ετσι πρεπει να το τηρησουν.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 On 23/05/2019 at 14:21, MerlinB4 said: Επιμενει η forthnet στην προσοφρα 21 ευρω, απειριοριστα προς ολους και με vdsl 50 απο καμπινα και οχι απο αστικο κεντρο. Μου εδωσαν διορια μεχρι Την Τριτη λογω εκλογων αλλα απο οτι ξερω αυριο ερχεται ο τεχνικος του ΟΤΕ για την VDSL. Αν ισχυει αυτο που λες περι καταγραφης κλησεων, τοτε Εφοσον μου ειπε ετσι πρεπει να το τηρησουν. σε 1.5.km απο το αστικο κεντρο δεν παιζει να σου δωσουν απο το αστικο κεντρο.απο καμπινα θα εισαι οπως αλλοι τοσοι εφοσον υπαρχουν καμπινες.και λογικα πεφτεις σε καμπινα οτε αφου προς το παρον η forthnet δεν δινει απο καμπινες αλλων παροχων.κατα τα αλλα ιδιο χαλκο θα παρεις οποτε σαν πιο φτηνα θα πηγαινα forthnet.εξοπλισμο δεν θα σου δωσουν οσο ξερω.πληρωνεις και παιρνεις απο αυτους ή απο το εμποριο.δεν θα εισαι voip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα