Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Kopanos ονομα και πραγμα. Σαν την ταινια. Επιτηδες το εκανες; Ειμαι παντρεμενος, δεν θελω. Εξαλλου μπορει και να μην με βλεπει αυτη, οποτε να νομιζει οτι δεν βλεπω και εγω; Μπορει να ειναι και λεσβια. Εχω δει και 2 γυναικες εκει. Δεν καταλαβαινω.

Σωραίος! Καθόλου δεν έχεις κοιτάξει από ότι καταλαβαίνουμε :P. Μια χαρά την κόβω την γειτονιά σας, τυχερός

Για όλα υπάρχει νόμος, για το μάτι όχι όμως ... αυτός είναι ο ύμνος των παντρεμένων/δεσμευμένων :)

Επεξ/σία από gthe
  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, gthe said:

Σωραίος! Καθόλου δεν έχεις κοιτάξει από ότι καταλαβαίνουμε :P. Μια χαρά την κόβω την γειτονιά σας, τυχερός

Για όλα υπάρχει νόμος, για το μάτι όχι όμως ... αυτός είναι ο ύμνος των παντρεμένων/δεσμευμένων :)

Και ομως υπαρχει νομος, αλλα δεν ξερω αν ισχυει στην Ελλαδα. Μεχρι και φυλακη πας.

https://definitions.uslegal.com/p/peeping-tom/

Δημοσ.
20 ώρες πριν, momotis είπε

Εγω,θα ρώταγα και κάνα παντρεμένο θείο πάντως.

spacer.png

Ρεφιλε συγνωμη τωρα.

την βρηκες ετοιμη ή την εφτιαξες εσυ ?

την εστειλα σε 3 ο ενας κοντεψε να τρακαρει.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι δεν επιασα τι θελει να πει το ΜΕΜΕ! Βοηθεια;

Υπαρχει τροπος να βρω μεσω εφαρμογης ποιος μενει διπλα μου; Παλια υπηρχε το facebook nearby, αλλα το απενεργοποιησαν, ουτε με βαση την περιοχη δεν μπορεις να κανεις αναζητηση.

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Δεν την εχω δει γυμνη ακομα,δεν καθομαι και ολη την ημερα στο παραθυρο!

κακως

bb1532.jpg

Δημοσ.

Τωρα τελευταια ολο λειπει και απο το σπιτι. Απλα οποτε την πετυχαινω θα βγαζει την μπλουζα της για να αλλαξει. Πρεπει να ειναι δυο κοπελες δεν εχω καταλαβει.

Δημοσ.

πηγαινε στην εισοδο της πολυκατοικιας της κ ξεκινα να ψαχνεις στο fb τα ονοματα αν τοσο σε καιει..

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...