elpaso1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Εχω μια απορια. Απεναντι μου υπαρχει μια πολυκατοικια σε κοντινη αποσταση, ελαχιστα μετρα, το πολυ 20 μετρα. Στον ιδιο οροφο με εμενα δεν εχουν κουρτινες. Βλεπω σχεδον καθαρα τι κανουν, οταν δεν εχω και εγω την κουρτινα, αλλα και να την εχω την δικια μου παλι βλεπω οτι κατι κινεται, ολα αυτα ενω εχουμε κλειστα τα παραθυρα μας. Το θεμα ειναι οτι οταν βγω εγω στο μπαλκονι μου και κοιταξω προς το δικο μου δωματιο, με κλειστο παραθυρο, δε βλεπω σχεδον τιποτα. Δεν ξερω αν παιζει ρολο και η αντανακλαση και το γεγονος οτι βρισκομαι μολις σε αποσταση ενος μετρου απο το παραθυρο, καθως δεν εχω μεγαλυτερη βεραντα. Γενικα, παραθυρο με παραθυρο διαφερουν; Παιζει ρολο το πως θα πεφτει ο ηλιος; Η γωνια θεασης; Απο την στιγμη που τους βλεπω, με βλεπουν και αυτοι; Αν ειμαι διπλα στο παραθυρο, προφανως και φαινομαι, αν ομως ειμαι μακρυα;
sphinxgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Παίζουν ρόλο: Τα τζάμια / ο τύπος τους / ενεργειακά χαρακτηριστικά τους, Αν υπάρχει ευγενές αέριο ανάμεσα στα τζάμια για θερμομόνωση Η διαφορά φωτισμού εντός και εκτός του δωματίου Η γωνία παρατήρησης εξωτερικά Συνοπτικά, αν είσαι γενικά ντροπαλός, καλύτερα να μην κυκλοφορείς γυμνός μέσα στο σπίτι...! Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από sphinxgr 1
elpaso1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Ευγενες αυριο για θερμομονωση; Τι ειναι αυτο; Και πως επιδραει; Η απεναντι πολυκατοικια χτιστηκε φετος. Ο φωτισμος ειναι ο ιδιος, μιλαω για την ημερα. Το βραδυ προφανως και οποιος εχει φωτα ανοιχτα, φαινεται. Η γωνια παρατηρησης ειναι ακριβως ευθεια! Και αλλο που δεν ξερω τι ακριβως ειναι, το ενα παραθυρο τους ειναι πιο σκουρο απο το αλλο. Σε ολους τους οροφους. Στην αρχη νομιζα οτι απλα ηταν το ενα ανοικτο και για αυτο ειναι πιο σκουρο το αλλο, αλλα οχι. Τι μπορει να παιζει; Εγω ντροπαλος δεν ειμαι, αλλα αυτη αλλαζει φατσα φορα, για αυτο θελω να ξερω εαν το κανει επιτηδες ή οχι.
gmts Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Θυμίζει κάτι απο το The Κόπανοι αν και εκεί δούλευαν το κυάλι. 2
elpaso1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Ενταξει εγω εχω και αλλοθι να ειμαι στο παραθυρο, εχω το μωρο αγκαλια!
bromiaris Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 50 λεπτά πριν, gmts είπε Θυμίζει κάτι απο το The Κόπανοι αν και εκεί δούλευαν το κυάλι. 2
*Kopanos* Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καληνυχτακιας Spoiler Ρε χώσου στο μωρό που κάθεσαι και ανοίγεις θρεντ Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από *Kopanos* 1 2
elpaso1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Kopanos ονομα και πραγμα. Σαν την ταινια. Επιτηδες το εκανες; Ειμαι παντρεμενος, δεν θελω. Εξαλλου μπορει και να μην με βλεπει αυτη, οποτε να νομιζει οτι δεν βλεπω και εγω; Μπορει να ειναι και λεσβια. Εχω δει και 2 γυναικες εκει. Δεν καταλαβαινω.
HALF EVIL Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Σκέψου και το AirBnb , αυξημένη χρέωση λόγω " θέας ".
kronos73 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, elpaso1 είπε Εχω μια απορια. Απεναντι μου υπαρχει μια πολυκατοικια σε κοντινη αποσταση, ελαχιστα μετρα, το πολυ 20 μετρα. Στον ιδιο οροφο με εμενα δεν εχουν κουρτινες. Βλεπω σχεδον καθαρα τι κανουν, οταν δεν εχω και εγω την κουρτινα, αλλα και να την εχω την δικια μου παλι βλεπω οτι κατι κινεται, ολα αυτα ενω εχουμε κλειστα τα παραθυρα μας. Το θεμα ειναι οτι οταν βγω εγω στο μπαλκονι μου και κοιταξω προς το δικο μου δωματιο, με κλειστο παραθυρο, δε βλεπω σχεδον τιποτα. Δεν ξερω αν παιζει ρολο και η αντανακλαση και το γεγονος οτι βρισκομαι μολις σε αποσταση ενος μετρου απο το παραθυρο, καθως δεν εχω μεγαλυτερη βεραντα. Γενικα, παραθυρο με παραθυρο διαφερουν; Παιζει ρολο το πως θα πεφτει ο ηλιος; Η γωνια θεασης; Απο την στιγμη που τους βλεπω, με βλεπουν και αυτοι; Αν ειμαι διπλα στο παραθυρο, προφανως και φαινομαι, αν ομως ειμαι μακρυα; Υπάρχουν μεμβράνες για τα τζάμια που κάνουν αυτό που περιγράφεις για λόγους ιδιωτικότητας, δηλαδή ενώ εσύ βλέπεις έξω, οι απ' έξω δε σε βλέπουν. Συνήθως έχουν σαν αποτέλεσμα να μπαίνει λιγότερο φως μέσα. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά αλλά τσέκαρέ το. Άνοιξε και κλείσε τα παράθυρα και δες αν υπάρχει διαφορά. Μπορεί να μην είναι ορατές στο μάτι εύκολα ή ακόμα να είναι ενσωματωμένες στα τζάμια (coating)
momotis Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, elpaso1 είπε αυτη αλλαζει φατσα φορα, για αυτο θελω να ξερω εαν το κανει επιτηδες ή οχι. 1 ώρα πριν, elpaso1 είπε Ειμαι παντρεμενος, δεν θελω. Εγω,θα ρώταγα και κάνα παντρεμένο θείο πάντως. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από momotis 1
HALF EVIL Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, momotis είπε Εγω,θα ρώταγα και κάνα παντρεμένο θείο πάντως. Ρε φίλε, έμεινα
elpaso1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 1 hour ago, elgol said: Αν δε σου αρεσε δε θα το σκεπτοσουν Σε ποιον αντρα δεν θα αρεσε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις